Author |
SErbian forum- Srpski forum |
gojnik064 Joined: Sep 18, 2003 Posts: 167 From: Subotica, Serbia PM |
Ja sam tu blizu Prozivke, Bajnat. E servisu nikad ne veruj sta kazu preko telefona, jer ne znaju ni oni sta imaju. Tako je bilo i sa ovima iz microtel-a. Jednostavno ne mozes naci neki prof servis, skoro su svi neki poduceni amateri. A koje si godiste?
This message was posted from a Nokia |
|
Darko1290 Joined: Aug 29, 2004 Posts: 11 From: Belgrade, Serbia. PM |
@Sergio
Vidim da si nesto pogresno napisao na mobilnom svetu. Za update na SE sajtu ti nikako ne treba box. Trebaju ti telefon(puna baterija), DSS-20 ili DSS-25(postolje za sinhronizaciju) i inernet veza i za dzabe imas nov softver. |
Sergio Joined: Jan 06, 2005 Posts: 2 PM |
da, znam...zajebao sam se...
nego, Darko reci mi kako ja da gledam bktv?
namestio sam ono sto si rekao, ali nenadjem mobtelo 3g portal..ni onaj vivo3...
daj mi tacan link za bktv ili 3g mobtel, da mogu da odem s telom...
tnx
....potpuno se slazem s' tobom .... |
Darko1290 Joined: Aug 29, 2004 Posts: 11 From: Belgrade, Serbia. PM |
wap.mobtel.co.yu/xG3 Znaci sa velikim G. |
Vipera ammodytes Joined: Sep 22, 2004 Posts: > 500 From: Serbia PM |
Ljudi pomazite zvao sam 9863 i sVe lepo namestio na kompu ali nece da se konektuje sta da radim POMAZITE! Imam xp! Naravno koristim BT msi! Sta nije u redu?:-)
This message was posted from a K700i |
Vojo Joined: Feb 21, 2004 Posts: 26 PM |
Objasni malo koje si sve parametre podesio na PC-u! Mislim da znam sta je upitanju!
This message was posted from a T300 |
Ajde vojo pomazi i meni. Ja kupio 3650 i Msi Bt, ali nece dial-up da radi. Drajver instaliran za modem, serijski bt port ukljucen, a u access point na tel namestio gprsinternet.
U kartici properties-advanced u Extra Settings trebas upisati cini mi se atx0 neznam sad na pamet sta treba upisati dok ne vidim na pc-u probaj znaci da kucas atx0 ili atx1 ath1
Aha znam sad. To je onaj at string pa se u njemu definise apn. Mislim za SE to nije trebalo.
Mislim da je to upitanju! Probaj pa javi!
Vipera ammodytes Joined: Sep 22, 2004 Posts: > 500 From: Serbia PM |
Vojo da li bi mogao da napises sve parametre!:-)ako nije problem ! Znaci za 63! Imam free gprs pa da iskoristim dok nisu provalili!
This message was posted from a K700i |
Napisacu ti cim se docepam PC-a! A kako imas free gprs? Objasni mi ako hoces na PM!
Evo skontao, sad sam sa kompa povezan na gprs preko BT. A onaj at string je at+cgdcont=1,"IP","GPRSINTERNET" ,tj Sale u tvom slucaju za 063 je at+cgdcont=1,"IP","INTERNET" . Ali prethodno moras da instaliras driver za modem, i onda da uparis uredjaje. Posle uparivanja, ustvari u sastavu uparivanja je i ukljucivanje servisa koje ce komp koristiti na mob-u. Znaci dial-up networking je obavezan, i jos BT serial port. E sad ti prvo probaj bez, a posle i sa at stringom koji sam naveo. Kod mene nece da radi ako ga ne upisem, ali konektovao se 2 puta bez njega i vise nije hteo. E samo da kazem u vezi onog broj *99***1# , e sad vidi, ovaj broj 1 je CID=1 identifikacija gprs konekcionog profila u tvom telefonu. Npr ako ti je apn internet na nekom drugom CID, onda stavi taj broj umesto keca. User mobtel, pass gprs. Mislim na t300 mi nije trebao at string kad sam se povezivao preko IrDA, pa pretpostavljam da ni tebi nece trebati. Ajd ako ti treba step by step upustvo, objasnicu... Sretno!
-GoJNiK- |
Upravu su Gojnik ono se atx0... kuca za obican 56k modem, a ne za bluetooth modem! A pricajte Gojnik i Sasa koja je caka za free gprs! A jesi li skidao sta za 3650 (programe, igrice) i kakvi si utisci o 3650 i jesi li je kupio u BiH
Ne znam, meni nije gprs besplatan, vec sam hteo podesiti konekciju za svaki slucaj ako mi nekad zatreba. Telefon sam kupio u prodavnici(ovde u Su) za 110e, polovan ali ocuvan. Pa skidao sam neke programe, a i u prodavnici su mi narezali cd pun programa za nokia tel,i jos midi i logo, to sve gratis!
|