| Author |
Romanian Forum |
felixgeorgescu Joined: Nov 15, 2004 Posts: 0 From: felix PM |
Va rog,imi raspunde si mie cineva?Se poate sa accesez wap-ul fara sa platesc?Vedeti va rog si mesajul meu anterior. Va multumesc anticipat..
|
|
|
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
@DSF ok! eram doar curios sa vad daca iti plac! de wallpaper ce zici? vezi ca e t610 theme editor free pe a site.net! e super tare ca program de vazut si editat teme!
@felixgeorgescu dak vrei poti sa stai pe wap cat vrei, dar pe internet normal, iti iei un program care vede wap siteuri! alta modalitate nu stiu!
@ ALL ! vreau si yo o idee cum sa transform melodii din wav in mid! am incercat cu PSMPLAY si nu merge! ce program sa mai incerc si de unde il iau? merci mult
[ This Message was edited by: bogdan_wrc on 2004-11-19 08:22 ] |
DSF Joined: Dec 01, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
@bogdanwrc unele wallpapere is faine, nu prea is io pasionat d masini :) cat despre program, sorry nu stiu. Ps wapix e suspendat pana la sf luni pt ca s-a trecut d limita d bandwidth
This message was posted from a Nokia 7650 |
yo am dat site-ul pe care e editorul de teme, dar nu a aparut, cred ca e bannat sa dai site-uri! e a site punct net! sper asa sa apara! |
|
@bogdanwrk tot nu a aparut.. Incearca sa pui de ex un X mare intre litere, poate merge..
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Vreau sa-mi iau un tft de 17''. Ce sa aleg??? Pret maxim 15 mil. Asta pt. ca la preturi mai mici de ala dat de mine pot cumpara. Ma intereseaza urgent cateva modele, dar sa vorbim in cunostinta de cauza, si obiectiv! Cheers! |
XmXyXtX6X1X0X.XnXeXt asa se intelege? sau a site punct net |
|
@bogdanwrc am inteles care e adresa. Am sa ma uit pe ea cand am timp
horia Joined: Feb 16, 2004 Posts: 0 From: Transilvania PM |
chiar nu stie nimeni de unde gasesc carduri mmc de 1 giga?merci |
citraian Joined: May 03, 2004 Posts: 17 From: Romania PM |
@horia: din cate stiu carduri mmc de 1 giga nu se comercializeaza in ro!
This message was posted from a Nokia |
@ All am si eu o intrebare.....cu ce program pot transforma .amr sau .wav in .mid? stie cineva si de unde pot lua un asemenea proogram? am nevoie de un rasp urgent!! merci a lot!! |
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Give up, bro  |
PIANOSSO Joined: May 18, 2004 Posts: 62 PM |
Nu se poate transforma wav in mid. Motivul: wav e un format digital, pe cand mid este un format analogic implementat si computerelor. Gandeste-te ca ar trebui sa se scaneze o gama enorma de frecvente existente intr-un wav apoi sa se "ghiceasca" instrumentele muzicale care canta simultan!
This message was posted from a T68i |
citraian Joined: May 03, 2004 Posts: 17 From: Romania PM |
Te inseli! Chiar se poate!
Un program este cel de la nokia. Altele nu stiu personal dar mai cauta pe forum!
This message was posted from a Nokia |
multumesc mult! atunci sa pun altfel intrebarea: cum pot sa pun niste inregistrari facute cu telefonul sa fie ringtones! ca stiu ca dak nu la transform nu se pot folosi ca ringtones! aveti ceva idei? |
|
|