Author |
Slovak forum V.2 |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
trosku od veci http://www.tvina.sk/index.php?zobraz=videoarchiv&hraj=612
What does not kill me, makes me strengthen  |
|
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Skodovka ma problem hlavne s benzinovym motorom... najlacnejsie su tie krepe 3valce, a tie dalsie 4valce 1.4 tiez niesu bohvieco...
Ako, Fabiu... asi nie... Male auto, velmi. Poskulujem akurat po Opel Astra (H). V robote som jazdil na tej 1.8 16V (140k), brutalne vyborny motor, osobne by som si ale nekupil 1.8. Snurka, co povies na tu 115k 1.6? Nezda sa mi moc trvacny ten motor.. |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
Sip wrote:
... stale si pamatam, ako sme boli s Brakim v predajni a chlapik po nasom rozhovore o velkosti, resp. malosti fabie 2 vyhrkol vetu: "Je vacsia!!! Vnutri na sirku o 3mm"  Skoro sme sa dostali
boze to bol ale kaaar , o com to este mudroval ? daco o svetlach H4 a H7, jaaaaj vraj jednoparabolaH4 je lepsie ako dvojparabola H3 a H7
BTW:
milan, podla mna je ta novsia lepsia z konstrukcneho hladiska, stara mala kratky razvor a motor pred napravou, za dalsie z hladiska bezpecnosti to tiez nebo mudre posadit osadku na napravu
sorky, mas recht, sportka je pekna, oneho casu, ked som bol so sipom v skodovke kratko po tom ako sa zacala predavat, tak na salone bola cierna sportka, ta bola pekna, 16 palcove kola tomu pomohli
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
zdravim vas lovakoky .
co se furt bavite o tech autach ?
auto by melo byt takova nadstavba v zivote,kdyz jiz je zakladna.
a jak tak jezdim po slovacsi, tam jeste hodne chybi aby byla zakladna .
i kulturou lidi a hlavne jak to tam vsechno vyzira. vdyt je to priserny to jsem videl i tenhle tyden ve zvolenu.
jednou jsem byl s mym pritelem s usa v banske bystrici (chtel videt to divne museum).
a jak tak kracime po namesti v te banske bystrici, muj pritel rekne :
"that girl is a pig "
kouknem a heska ,mlada slovena ,s prekvapenim se ptam proc je tym prasatem
" just threw away a waste paper on the ground"
jo, rikam ,typicky pro slovaky, i to co mej hesky si spini .
no ale po pravdu mne to vsechno pripomina ten vtip jak dva moravaci pomluvaj jednoho slovaka se zahori a az se ten slovak nasere a rekne jim " curwa,ale pisnicky mame na zahori heske"
http://www.youtube.com/watch?v=47jAWZm9olM&feature=related
no tak jo
|
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
majky,preco? ze je moderny,nema skrtiace klapky a ma variabilne nasavanie i casovanie ventilov? tak chod do starej 77kw 1.6,ta ma vyssiu spotrebu a 10ps menej  |
tak som nasiel jedneho importera priamo z Japan do UK
a to sa divate na 90 OOOkm auto za 5000 ł s 3.0 TD a automatika

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-02-28 09:20 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
On 2009-02-28 09:12:53, 7wcsnurka wrote:
majky,preco? ze je moderny,nema skrtiace klapky a ma variabilne nasavanie i casovanie ventilov? tak chod do starej 77kw 1.6,ta ma vyssiu spotrebu a 10ps menej
Toto som nevedel, cize podla teba je lepsi ten 115k motor ako ten 105k? Alebo by to chcelo diesel? Ja neviem... poradte.. |
hehe blatko -.o
http://videos.streetfire.net/[....]trucks-in-the-mud-at_13409.htm
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-02-28 12:41 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
na papiery lepsi je,co sa tyka dynamiky a spotreby,aka je realita,netusim btw na naftu sa vyser,spotreba nizsia o 1.5-2l 80ps 1.7cdti leniva jak hovado,100 a 110ps verzie uz zive,ale o 2-3k eur drahsie,ako 1.6 a nehovor mi,ze spravis 40-60k km rocne,aby sa ti ta cema vratila este je tam 90ps fiatacka 1.3cdti ktora ma ako jedina 6kvalt,ale tiez je podstatne drahsia..btw2 majk a typ kasne,h3 ci h5?
[ This Message was edited by: 7wcsnurka on 2009-02-28 12:52 ] Ayindyie |
_B1 Joined: Jan 11, 2006 Posts: 0 From: PN PM |
citko ta toyota nevyzera ako tie v afrike
pekne su
uf, nemam na nic cas, od rana testujem fotak
mam pozicany makro objektiv EF-S 60mm 1:2.8 USM, myslim ze si to casom kupim
--------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
Snurka asi by som nekupoval funglac, ale jazdenku. Nejaku 2, 3 rocnu. Cize diesel vs benzin mi je jedno, lebo ceny su podobne, dieslov je viac a celkovo tu 115k 1.6 vela ludi nepredava. Samozrejme, pojde o 5 dverak.
Este do uvahy pripada Ford Focus 2. Ten ale zatial odskusany nemam vobec.
|
_B1 Joined: Jan 11, 2006 Posts: 0 From: PN PM |
som sa dnes venoval novej hracke

EOS Utility, vzdialena kontrola fotaku, celkom sranda, super jemny focus, nastavenie vseteho vo fotaku cez USB kabel, nehrozia otrasy...

a tu je 100% crop z fotky

[ This Message was edited by: _B1 on 2009-02-28 15:26 ] --------------------------------------------------------- http://komentare.sme.sk/clanok.asp?cl=5053904&bk=2165720 |
jo to je paradicka,dalkove ovladanie cez PC,to by som potreboval
What does not kill me, makes me strengthen  |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
tak a som na lodi.... Sup na dovolenku, dva tyzdne ani len telefony dvihat nebudem...
Idem na baworaku, takze v nemecku bude skusobna jazda aj ked mam zimne... Musim pozriet do akej rychlosti su aby som ich nahodou nepretocil...
Takze zajtra sk...
Ozaj snurka, co keby som si urobil vylet k vam??? Hadam sa aj nejaky z bb prida.... |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
sorac wrote:
Ozaj snurka, co keby som si urobil vylet k vam??? Hadam sa aj nejaky z bb prida....
nedbam
btw akurat som dokukal film 96 hodin ppci dobreee
|
|