Author |
Slovak forum V.2 |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
ani nahodou.. ta stara je len pozostatok japonskeho dizajnu z 90 rokov... ta nova je o vela krajsia...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
no vidis aky generacny rozdiel medzi nami,mne sa tie stare veci pacia viac ako tie nove a obzvlast rok 2007-8 je velmi spatny na automobilovy design. Z tychto rokov vynecham volbu kralovnej
What does not kill me, makes me strengthen  |
tak nehovorim, ze mne sa vsetko paci... dlho som si zvykal na navoe trojky baworaky.. myslim, ze model pred tym bol krajsi... takisto sedmicka..ale nova je pekna... fabia nova nie je az taka pekna ako stora... superb tiez... golf je zase krajsi.. atd..
ale mas pravdu uz to trosku prehanaju...
design musi byt nadcasovy,vtedy je to pan design,musi sa pacit aj po dlhych rokoch a dokial vychadza z funkcie a tej je prisposobeny vzhlad ,tak to nemoze byt spatne(vid Vw beatle,Fiat 500,C15 )
What does not kill me, makes me strengthen  |
mne sa takto velmi dlho pacila t4...caravela s tymi krajsimi svetlami....
vlastne ta co som mal ja.... len farba mohla byt ina....
co povite na muj tachometer?

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-02-27 10:22 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Canon je uz u mna... Objektiv este nie paci sa mi
http://www.zlyprezident.sk/ |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
oltcit,ta toyota je dobry vyber,do terenu lepsiu dodavku uz nenajdes,este tak spravit dobru kupu.. |
Sorky,nova fabka ze nieje az taka pekna? ved to je karikatura auta,aj tie crepy logany niesu tak hnusne..ja ked ju vidim,furt sa musim chechtat,co za cudak je ten typek za volantom ak za take strasidlo a naviac s tym hrkajucim kosackovym trojvalcom,vyplazol take eura
Ayindyie |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
boha oldkide nac ti je takove velke auto? snad tam nechces zridit pojizdnej bordel ? to je auto pro instalateri akorat zvarac a pomocnik a plna pizda naradi
kdyz toyotu tak koup rav 4 aneb corolu verso , ty ses jeste mladej tobe to neotlaci aneb vymenis sedacky z fabie
snoura nebud blbej , tam se starej o szrcsovu segru a ne o toyoty .
vyzira bejt bohata (ma zlatej prsten) .
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
borko,rav4 je mala zvysena krabica s kvazi 4x4 do mesta,nie offroad mimo cestu
Ayindyie |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Tak uz prisiel aj objektiv, mam vaaanoce. Ciara z prace, idem sa s tym ucit fotit  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
brannimmire,kdyz mas takovej skvost,chtelo by to nakou special foto. Treba gabinu v aktu jak ji stvoril buh. My posoudime kvalitu fotaku i fotky. Snouro ty nespekuluj nad ravku, spise sa zamer na szrcovic holku. A nakonec tenhle mesic skoncil ok. Jen -10 % lonskeho a to mame snich a krizi.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Sorky
No, ja neviem, ale tiez sa priznam, ze sa mi nova Fabia nepaci. Asi ani nepoznam niekoho, komu sa to vobec paci... stale si pamatam, ako sme boli s Brakim v predajni a chlapik po nasom rozhovore o velkosti, resp. malosti fabie 2 vyhrkol vetu: "Je vacsia!!! Vnutri na sirku o 3mm" Skoro sme sa dostali |
ale musim povedat ze prevedeni sport sa mi paci.. je velmi pekne ospojlerovana ale aj tak ked sa clovek zahladi nic moc to nie je...
|