Author |
SErbian forum- Srpski forum |
Vipera ammodytes Joined: Sep 22, 2004 Posts: > 500 From: Serbia PM |
Lepo,lepo maki ti imas k900 a ja samo k700:-),nego da li imas neku informaciju o novo SE telefonu sa kodnim imenom "mirei"
This message was posted from a K700i |
|
Darko1290 Joined: Aug 29, 2004 Posts: 11 From: Belgrade, Serbia. PM |
@maki Svaka ti dala  |
Sergio Joined: Jan 06, 2005 Posts: 2 PM |
@darko, hvala ti na pomoci, nisam jos stigao da isprobam...tel sam odneo da mi promene software, posto sam imao onaj bedan r2aa041...
i rekao sam im u servisu da hocu 2rae033...ali kao to nemaj nego imaju navodno neku noviju verziju i tu ce mi staviti 2ry005,
da li neko zna nesto toj verziji software-a?
i kakva su iskustva sa istom...
hvala |
To je isto dosta stara verzija(r2y005) i prakticno nikakva poboljsanja sa njom neces dobiti. Najnoviji je r2ae033, tako da su te u servisu zajebali. |
Vojo Joined: Feb 21, 2004 Posts: 26 PM |
Sta mislite ljudi za koliko para se moze naci polovan T630, ja sam nasao neki polovan T630 za 100e pa rekoh ko ce biti dobar od vas da mi pozajmi koju kintu;-)
This message was posted from a T300 |
1. Hvala, Darko...(inace u telefon su mi ubacili tu j* r2y005, ali nisu mobli da pristupe SE site-u pa telefon nisu mogli da otkljucaju sa tom "novom" verzijom sw-a, tako da je sad kod mene tel i samo pise enter a sim card , sutra cu im nositi da ga otkljucaju...)
...e, brate sta me nece sve dokaciti ....
2.Da li neko ima tu famoznu r2ae033 verziju, da mi je poshalje ili da mi da tacan url odakle mogu da je skinem pa da im odnesem u servis, pa da mi to ubace...ili cu morati da palim za Bg
Hvala...
|
Ja imam r2ae033 ali softver ne moze nigde da se skine. Moze samo da se radi online update preko nekog servera koji to radi(davinci, setool itd)ali za to treba da se kupi kredit. Jel ti brendiran telefon ili je cist SE? |
Ne, nije brendiran...tj bio je o2 ali rekao sam ti da su ga fleshovali i ubacili r2y005, samo ga jos nisu otkljucali da ga mogu koristiti, zato sto je se sajt srao...
...e, pa posto ja hocu r2ae033, a u servisu nemaju to,
hocu da im ja odnesem ili da im kazem odakle da ga skinu..ili tako nekako
p.s.
a koji je sw na zvanicnom SE site-u(www.sonyerricson.com)
kada se ide na update wizard...ono preko dss20 ili dss25 , pa te pita da li izvadi sim, da li si napunio tel, da li si konektovao to i to...da li je i tamo potreban neki kredit...
Darko hvala ti na strpljenju... |
Strasno. Izgleda da su zestoki amateri. Al ajde da presekocimo to. Ne mozes nigde da skines softver. Idi na www.totalserver.net(Total Multi server - jedan od servera na kojem sve ono o cemu pricamo moze da se uradi). Za sve njih treba da se kupi kredit osim za SE sajt. Na SE sajtu je sada R2AE033 i upgrade je besplatan. Problem je kod nas da se nadje DDS-20/25. SE update ne radi za brandirane telefone i sigiruno ne za zakljucane. Znaci kad ga otkljucaju i ako nabavis DSS-20/25..... |
Pa, Darko videcemo, sta sutrasnji dan donosi...ja se iskreno nadam da ti j* padavicari u servisu imaju dss20/25 box...pa da smirim napokon s'
nice sw...
Mislim da ima neko na forumu ko je iz Subotice, pa pitanjce za njega:
Da li znas koji servis u Su ubacuje r2ae033?
P.S.
...da ne bude da samo imam pitanja i neka sranja s mojim tel, koja(uspesno) delim sa vama...evo nesto i od mene(pametno?)
Pogledaj te zanimljiv site za k700, ima extra igrica za njega(ako vec neznate za to?)
http://se.visamig.info/k700/
 |
Da li mogu igre da se shalju sa telefona na telefon putem "plavogzuba"
i ako mogu kako?
Evo jo jedan site zabavnog karaktera
http://mobile.zipzic.com |
Ne moze. |
BEDAK....
konacno imam ovu usranu jebenu verziju r2y005 koja je toliki shit...
...meni mi se usporio, kamera mnogo vise kasni...prosto djubre od software-a!!!
onaj prvi r2aa041 je bio mnooogo bolji, oda sta jos da kazem...
btw video sam na kompletnom testu da postoji neki ekvilajzer za sound, kako to da otvorim nigde ga ne nadjem?
...jedino je pocela neka crvena lampica DA MI TREPCE TAMO NA DUGMETU GDE PALIM TEL, za cega to sluzi...?
...help..
p.s. znaci ne gine mi BG za redovan software...
 |
gojnik064 Joined: Sep 18, 2003 Posts: 167 From: Subotica, Serbia PM |
@sergio Pa ne znam koji servis da ti preporucim. Ja sam nosio mog t300 u microtel, ali sam im najnoviji firmware nosio na cd-u. Dakle ja sam ga skidao sa interneta. A koji servis si nosio k700i?
This message was posted from a Nokia |
Ja sam ga nosio u bravotel na buvljaku, zato sto su mi rekli da imaju box za k700, a na kraju se ispostavilo da ga nemaju...
pa sam dobio tu shit verziju sw-a
u kom delu grada zivis? |
|