Author |
Slovak forum V.2 |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
ja to serem aby clovek zasuval mne tiez nikto nepomahal  |
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
On 2009-02-21 21:01:09, Branimir wrote:
ja to serem aby clovek zasuval  mne tiez nikto nepomahal
no mozno nepomahal.ale ako to to potom dlho trvalo
What does not kill me, makes me strengthen  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
coby trvalo, rychlovka to bola sup sup a hotovo
http://www.zlyprezident.sk/ |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
milan myslim ze co si kupim je moj problem a nie tvoj.. dakujem za rady od teba ich nepotrebujem.. ako sim pisal... zil som s tromi psami a nemal som problem ani s chlpami v dome a ani s nicim inym... tak neviem preco by som mal mat aj teraz...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
no Lubossi pytal si sa o radu sudruhov,tak som vyjadril svoj nazor kup si co chces,len mi je luto toho psa,ALE mozno sa mylim,tvoja vec,tvoj problem,zi blaze a kup si toho kavkazaka,ked uz ,tak uz poriadneho psa,aspon budes zasa vynimocny v okoli
PS tak ta nehoda pri ktorej zahynuli ludia v tom autobuse na prejazde,bol to autobus co zabezpecuje prepravu s ktorou chodila aj muco do prace,spominala mi ze konkretne ten sofer chodil jak blazon a uz dojazdil sa mi zda radit rychlost na zeleznicnom prejazde,hmm velmi nerozvazne
PS2 tak nieco pojem,kuknem po nete,vraj nejaku Astru 1,7Dti Caravan mi nasli svagrovci pre muca,skusim nieco pohladat o nej na webe.Rano idem na tu vystavu,to bude navalu v nedelu,co uz.....nemam rad davy ludi

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-02-21 21:43 ] |
Nechapem moc tu buracku. Poznam to tam dobre, chodievam tam lyzovat, je tam vcelku dobry rozhlad... Sofer mal skrat asi  |
nechapem to ani ja... a radit na prechode.. ved normalka je prist ku prechodu, zastavit pozriet zaradit a prejst.. a nie zastat v strede a radit...
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
on sa zlakol a rexlefivne zastal a ked si uvedomil ze ide na neho vlak tak chcel zakvaltovat bez spojky asi a uz to dajak nestihol, ale on to prezil, no neviem neviem ako bude do konca znasat to ze nedbanlivostou ma na ucte zatial 12 nedobrovolnikov ... neprijemna situacia
 |
ale takyto panikar nema co za volantom autobusu hladat.. ved je zodpovedny za velmi vela ludi a na paniku tam nie je miesto....
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
zdravim vas hunove a vemte heskou nedely, my jdeme lyzovat teda po vasu lyzazni.
jo k ti nehode u polomky byla vcera vecir vzrusiva debata na :
http://www.novinky.cz/clanek/[....]ske-pary-a-parta-kamaradu.html
nic moc zas na slovaky nepadalo,takto stoply,- diskuze zastavena ,takovy jsme my demokrate.
jo nemej vas moc rady, jeste jste nerozmyslely proc? snad pro takove horko-krvce jako dewitka,szoracs.
jednoduse, vyjadrenim v obchodni hantirce, nejste v kursu
par postrehu k predchazajici diskuzi k havariji na slovacsi :
sevcik7 (seznam.cz)21. 2. 2009 17:33 - *.cust.nbox.cz
Slováci... těch mně líto není ani trošku - z Brna hezký den přeji
Hlasuj, toto je kvalitní názor - 8 hlasů VL959051 (seznam.cz)21. 2. 2009 17:34 - *.vslesy.cz
Ševčíku,Ševčíku,neděláš dobře.Ono se ti to jednou vymstí.Podumej ještě o tom.
redaktornovinek (seznam.cz)21. 2. 2009 17:31 - *.karneval.cz
Z bánovců znám jednoho z.m.r.da,doufám,že byl mezi něma,to bych ten dluh i odpustil
kutnohorak (seznam.cz)21. 2. 2009 17:19 - *.kh-net.cz
dyk to byli jenom slováci.
Rauletta (seznam.cz)21. 2. 2009 19:20 - *.zl1.tcservis.cz
Máš to trochu pomotané. Blokli ji proto, že docházelo k primitivním urážkám Slováků. Nechápu, proč by se mělo něco takového tolerovat.
no prosim,at tam tedkom dewitka jde a nadawa jim do tataru a vyhrozuje rozbitim hlavy krieglem
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-02-22 06:01 ] |
hmm ze by som s tym prezuvabim este pockal?
 |
zdravas, co pak dellame. Ja pisu nakou prednasku v lovencine pro slovaky. A mezi jinim sem zjistil, ze v tom studentskem wordu 2007 nevim vytvorit tabulku. Neni tam moznost samostatnyho pridani radku aneb sloupcu. Tak jsem to tam dal s excelu. No neni to bordel, v radnem officu ve worde to jest. Jsem usetril na nepravem miste.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
borko,ty citas taku zumpu? mas uroven 
[ This Message was edited by: 7wcsnurka on 2009-02-22 18:28 ] |
ale nectu, to jen fcera.
chci tam poslat dewetaka at jim krieglem hlavy rozbije
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
fakt vieryhodne btw b1 cmarni,jak si dopadol s tou sulozou gaucouvky
Ayindyie |
|