Author |
Slovak forum V.2 |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
On 2009-02-20 21:09:03, Sip wrote:
On 2009-02-20 20:47:57, oltcit wrote:
majkle ?????
prosim?
jaka p,,,a?
What does not kill me, makes me strengthen  |
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
sipe,klid to prozijes
vysly ryby, vysly
z dunaja do visly
neni tu devciny
podle mojej mysli
co jsem se nachodil
po tej tmavej noci
jeste jsem nevidel dubovej nemoci
dubovej nemoci
hraboveho sadla
uz je ma galanka u cerneho dabla
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Ja som klidny, len trosku nadrbany.. len proste, najhorsie je, ked niekto pride o rozum... tym, ze mu niekto dodava kaleraby co a ako robit.. piiiiiiiciiiiiii..... |
nj pri zenskych nieje nebezpecna kratka sukna,ale dlha chvila,hmmm...musim nad tym porozmyslat...idem makat,muco stale bez roboty(aspon moze odhadzovat sneh ) majte sa....
What does not kill me, makes me strengthen  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
On 2009-02-20 20:36:04, oltcit wrote:
xena ci Gabika ?
o G neviem, ale Xena jak hovado  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
On 2009-02-20 21:34:54, Sip wrote:
Ja som klidny, len trosku nadrbany.. len proste, najhorsie je, ked niekto pride o rozum... tym, ze mu niekto dodava kaleraby co a ako robit.. piiiiiiiciiiiiii.....
no, si mi pripomenul ze je piatok a ja nasucho sedim pred tv
idem si nieco uliat
boto, to mas blbe, nastastie sa stretavam v cechach vacsinou s inteligentnymi ludmi, tak som si nic nevsimol.
ale jednemu sa nedivim, tomu ze chyboval sk sudny system
http://www.zlyprezident.sk/ |
ja to blby nemam , to vy slovaci
je tady histerie ,vsude kolem ,ja se vas snazim obhajovat ale nejradeji by jsem vsechny slovaky vystehoval .
bohuzel to nemuzu udelat,pac ja mam na slovacsi nakou nemovitost a to by mne pak bacovci mohly poslat do prdele.
jo verim ti ,ze v cechach potkavas jenom inteligentni lidi, bohuzel ja to nemohu rict o slovensku
no jo prestanem jezdit na dovolene na slovacs. kdo bude v tyhle nestabilni zemi riskovat ze mu tam ojedou dite a pak jeste zabijou
zacnem jezdit treba do rumunska. zeme kulturni ,lide chytri a cykanu asi tolik jak na slovacsi. priroda hesci,jidlo,ubytovani na stejno jak na slovacsi
ale levnejsi.
si myslim ze jsem si dobre vybral. a slovaci at si kapou hlady, ale prdele nam roztahovat se svyma zilnatyma udi nebudou. ne to ne
koneckoncu fananek jiz zacal s rumunskem a pry lepsi jak slovacs
http://www.youtube.com/watch?v=8cyvZN8tUxk&feature=related
boto tvoje posledne posty vyzeraju akoby si ich opisal z fora noveho casu
http://www.zlyprezident.sk/ |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
akoze vas vobec nesere ze ten tatar nas tu uraza ?
boto mat ta po ruke tak ta ovalim kriglom a dam ti facku |
dewitko i ja tobe, lampascku
ale ne ja bych to neudelal,ja nejsu primitiv
jo slovaci jsou primitivi, kdyz na nekoho nestacej po dusevni strance,snazej se resit nasilim, to je o nich znamo
ja ani nevim ,ze nake forum novy cas je , dej link
ale ne hosi,ja za to nemohu,je zde husto pro slovaky, takove dva tydne do cech nejezdite, ono to projde
jo ja vas urazim,se podivte co zas udelaly na slovensku
http://krimi.cas.sk/clanok/10[....]e-dievcatko-na-oralny-sex.html
a pak ze urazim
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-02-20 22:49 ]
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-02-20 22:55 ] |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
boto, boto,
je mi volne co pises, lebo sam si povedal ze ta tesi ked sa tu hadame, cize zamerne vyvolavas flame a cakas kto sa zapoji, v hlave to v poriadku asi nemas ty lebo okrem teba tu nik nenadava na svoje okolie.
_C_V_A_K_ |
dobry jitro my uhrove spod tater .
jo dewitko flamy vyvolavam jenom ja asi tady byli a jsou stale flamy ve kterych se navzajem napadate vy slovaci a jsou to flamy vazne a vecne, to si treba uvedomit.
me flamy, resp. pokusy o flamy jsou psane s usmevem na rtech. prosim te kdyz se da nekdo vytocit tvrzenim, ze rumunsko je civilisovanejsi zemi slovenska a budem tam jezdit na dovolenou a ze na slovacs nebudem jezdit aby jste nam necpaly sve ptaky do prdele, tak ne ze nezna srandu ale je pripad pro psychiatra s narodnich komplexu menecenosti.
ulozit a.d.
jo nikdo nenapada sve okoli - a co ten tvuj post o duchodcich v bance,
a mam za to, ze tohle humorne psano nebylo a dovolim si tvrdit i vazne mysleno.
jo pravdou je, ze ja kdyz pujdu na slovacs se tam jiz jen tak v klidu nevyseru. radeji sednu do auta odjedu alespon 300 m za hranici, kde v klidu a v miru dam dole trencle beze obavy,ze mne ho tam strci nakej slovak. a tohle to myslim vazne ...
Na cafte,uz zasa? |
jako,ze uz zasa. Jeste furt a ne zasa. Kdo se citi tema postmi urazen aneb dotcen tak se mu omlouvam ale muzu rici jenom to, ze tak jsem se pri psani a spetnem cteni smal az sem vzbudil chot. Je mne jasne,ze uplatnovani kolektivni viny zde nelze. Se kouknite na jine ceske servy jak se tam diskutuje o tom. Ja jim napsal jen jeden post at si uvedomej ,ze tohle se muze stat kdekoliv bez ohledu na narodnost. Je to chyba systemu ve vecsine zemi. Jsem v senici ale vyseru se tady jen tak ze trencle dolu nedam. Ni bohovi.
|