Author |
Slovak forum V.2 |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
hmm,len ci by muco rozchodil to stretnutie
Ayindyie |
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
On 2009-02-18 19:18:42, 7wcsnurka wrote:
hmm,len ci by muco rozchodil to stretnutie
nas maju zvieratka rady nemboj
PS tak cafte,jdu makat,muco je uz dva dni doma bez roboty,musim robit aj za nu....zakial sa da,hmm
What does not kill me, makes me strengthen  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
ok snura,v poradku
prosim te to ste vy - vase familie s tym cykanskym jmenem jo ale lidi jako vypadaj OK . za jmeno nikdo nemuze.
snad bych jedno takovy stene koupil ,kdyby mne chot nevyhodila s nim. furt rika,ze nanosim v dom selijake zvireci havedi a pak se o to nestaram.
jo, je to pravda.
lva jsem jiz vypustil,pac chot jasne rekla,ze lva krmit nebude. asi se toho boji aneb co nejak ji nechapu
me psy ma ale v lasce.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
he
mino dako nechapem |
oltcitko hop,ja som si muca pomylil so psom a ty vlastne ziadneho nemas,len nakeho kocura,sorac @borko,moj mladsi brat je zazraty psickar uz nakych 15rokov,aj veterinu koli nim vystudoval..aj zuzu si taku nasiel,v cviceni nem ovciakov vyhrali dokopy trikrat majstrovstva sk btw myslim,ze stenata sa predaju bez problemov,ale je podstatny aj kupec,hocikto si ich kupit nemoze,musi mat pre ne zazemie,podmienky.. |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
zdravim hoSI,aneb po vasim sziasztok hosanok .
szoracse nemam rada ,pac lesti bambus, ale tomu co napsal woldkid nerozumim taky snad chtel poukazat na rasovo-nabozenske predsudky tohle toho szlovak brita a taky jej jiz konecne dostat do napravne-vychovniho zarizeni. to my nevime.
snouro je dobry,ze tvuj bratr si rozumi se svyma psy a posleze i se svou choti. porozumet si se zenou je mnohem,mnohem tezsi nez se zviretem,proto ho skryte obdivuji
brannimir je jiz v thajsku? pac zde nezanechal zadnej vzkaz. si klucina jedna mel uvedomit,ze hodne lidi dela to,ze odleti do thajska jako posledni vec ve svem zivotu.a takhle odejit a nerozloucit se
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
On 2009-02-18 22:54:00, brakin wrote:
he
mino dako nechapem
nuz co uz myslel som ze boto ti to vysvetli,ale citam,ze ani on nerozumie to mi je divnvuo,no nevadi,aspon nezabudnete
PS taky pekny kamion s cisternou bol vycapeny v kanali na A1 asi zaspal chlapec
What does not kill me, makes me strengthen  |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
On 2009-02-19 00:43:49, 7wcsnurka wrote:
oltcitko hop,ja som si muca pomylil so psom a ty vlastne ziadneho nemas,len nakeho kocura,sorac  @borko,moj mladsi brat je zazraty psickar uz nakych 15rokov,aj veterinu koli nim vystudoval..aj zuzu si taku nasiel,v cviceni nem ovciakov vyhrali dokopy trikrat majstrovstva sk  btw myslim,ze stenata sa predaju bez problemov,ale je podstatny aj kupec,hocikto si ich kupit nemoze,musi mat pre ne zazemie,podmienky..
ja by som jedneho chcel... dalo by sa to nejako zariadit?? ale potrebuje pas a vsetko aby mohol so mnou cestovat... daje vediet... |
sorky a co by si chcel,psa,alebo suku? pes je tazsie ovladatelny a aj vecsi(az do 100kg)suka do tych 70kg.,farbu maju od sivobielej,az po hnedo-vlkosedu...edit myslis,ze je to vhodny pes pre teba? toto plemeno sa hodi na farmy,resp chaty,domy s velkym pozemkom na strazenie a nepusti tam nic,pripadne co sa tam dostane,okamzite zabija..
[ This Message was edited by: 7wcsnurka on 2009-02-19 10:38 ] |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Snurka daj mi do pm tvohe cislo... To co mam nefunguje.... Zavolan ti... |
Mam to iste cislo,len predvolba je 0911 |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Cafte. Boto coby thajsko, v cechach som bol. Sme prave prekrocili hranice. Thailand az na konci marca. Este spekulujeme ze pojdede na par dni do kambodze, vraj je tam pekne.
Snura to fakt su take hovada tie kaukazaky? moja mala ma len 43 kg a zozere za 2litre mesacne, co potom hento |
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
Quote:
|
On 2009-02-19 12:52:16, 7wcsnurka wrote:
Mam to iste cislo,len predvolba je 0911
|
|
...aleba,panko de panko nam zmenil operatera???
|
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
Quote:
|
On 2009-02-19 20:49:00, Branimir wrote:....Snura to fakt su take hovada tie kaukazaky? moja mala ma len 43 kg a zozere za 2litre mesacne, co potom hento
|
|
...naco bobule a mrtvoly ,ved on sa zivi vsetkym zivym co prejde vokol...usetri naklady a znizi kriminalitu a preludnenost...
|
hehe,hai ty si zver ...b1,ja ju nezivim,ale ked som u som u rodicov,vidim,ze ma davku 2pol litre granul,to nieje az tak vela..ale ty nepoznas tento druh psa,ty mas prachovku... |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|