Esato

Forum > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2

Previous  123 ... 871872873 ... 107810791080  Next
Author Slovak forum V.2
sorac
J300
From: SKlandia - New Mine
PM
Posted: 2009-02-14 08:40
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
veru mas pravdu... starcovia nech sa boja o krizu a my si budeme uzivat...

ked budeme v ich rokoch aj my sa budeme bat co s krizou...
You'll never get a second chance to change the first impression.
oltcit
M600 black
From: Somewhere in the UK
PM
Posted: 2009-02-14 08:52

On 2009-02-14 07:59:00, brakin wrote:
Quote:

oltcit wrote:

copak hosi,co robite?

bol som na navsteve

u niekoho sestry????
What does not kill me, makes me strengthen
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-02-14 08:56

On 2009-02-14 08:04:00, Branimir wrote:
Snura kam ty chodis na tie slova? momentalne sme v pohode, ale fakt je ze o pol roka uz nemusime. Ale zit treba naplno, zivot je kratky aby som bral ohlad na daku krepu krizu to je pre starcov, co sa boja o svoj pohodlny zivot, nech sa strachuju najhorsie na cestovani je, ze ked raz zacnes, nevies prestat. Som doma pol roka a uz ma paty svrbia a tesim sa na dovcu. Skoda ze len 3 tyzdne, viac dovolenky mi sef nedal

boha ma nemser,aky pohodlny zivot??? sak makam jak srob,aby som mal ten pohodlny zivot niekedy ked uz budem stary.... a vcul sa vsetko na prach obracia,tak co by som nembol nervozny,nebyt toho co ide po svete za rok ci dva by som bol za vodou a aj za VODOU(NaCl) a uz by som len cestoval,tiez ma svrbia paty,ako vravis,aspon sa pojdem pokukat do Birminghamu na buduci week ,je tam Karavanisticka vystava,pojdem potestovat nejake zalezitosti....
boto43
M600 black
From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR
PM
Posted: 2009-02-14 11:01
jo szrcs a b1 zas kouzlej. Onehdy tu szrcs uvadel ze i b1 je starej. Jo 33 let je jiz vek kdy clovek neni nejmladsi a mel by delat zmyselna a zodpovedna rozhodnuti a taky vedet ze ten strach o finance nemusi byt o sobe ale o vse kteri jsou zavisly od jeho rozhodnuti. Pac ten kto takhle uvazuje nemusi vubec zaviset na nake krisi aneb na momentalnim financnym nedostatku na trhu. Ale tech 50 rodin je a muze byt zavislych jak se momentalne on rozhodne. A to vubec neni uzivani si aneb ne a jiz vubec nema co delat s pohodlnym zivotem. Asi tak se veci maj ale b1 se nemusi o nikoho pecovat,zatim, a szrcs to nema asi v krvi, jinac by netahal 50 rocneho zivitele rodiny do prace,beze presvedceni jestli delat umi. A v tom je ta zodpovednost za osudy jinych a doufam, ze se nerozlobite ale poucite.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej
Sip
W810 black
From: Zvolen
PM
Posted: 2009-02-14 12:12
Snazim sa nejak aktualizovat nezakonne TT 730 A neviem sa hnut. Uz v tom mam gulas.
sorac
J300
From: SKlandia - New Mine
PM
Posted: 2009-02-14 12:16
Amen...

Neboj, ja som sa poucil ale nie na tvojich slovach ale na inom....
Taka chyba sa nezopakovala a uz ani nezopakuje....
Branimir
P1
From: Piestany, Bratislava - Slovaki
PM
Posted: 2009-02-14 12:16
Ja si zas myslim ze setrenim sa kriza len zhorsuje, ked sa peniaze netocia, je zle, vis? takze za vsetko mozu ti, co sa nechali nastrasit mediami a neminaju, potom sa prepusta etc
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-02-14 14:01
prestan rypat Boto co bolo,to bolo,to uz nebude... ale so zodpovednostou mas pravdu... ale to ti sopliaci este nevedia(cest vynimkam) ale inac peknu slnecnu sobotu prajem a mne dobru noc
boto43
M600 black
PM
Posted: 2009-02-14 15:52
ale hosi,to snad ne. Ja zamestnal i tedkom 16 ovocinaru se slovacse a strihaj mne sady. Tak ze bych nerek ze neinvestuji. A strihat budou i mesic. Jsou to lidi od budkovec po racu a je tam i jeden docent se zemedelske fakulty. O ti lidi nemel jiz nikdo zajem,pac ovocne sady jsou na slovacsi minulosti. Ja jsem par hektaru loni nasadil a vida jak se to letos sejde. Bude to treba, rezat,strikat, pudu obdelavat 10 lidi se tam uzivi. Na rok zarodijou,produkci mam jiz prodanou u cechach a vrati se to spet. Ale tohle je investice progresivna na rozdil od dovolene aneb koupe fotaku,mobilu,auta.
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-02-14 16:12

On 2009-02-14 15:52:00, boto43 wrote:
ale hosi,to snad ne. Ja zamestnal i tedkom 16 ovocinaru se slovacse a strihaj mne sady. Tak ze bych nerek ze neinvestuji. A strihat budou i mesic. Jsou to lidi od budkovec po racu a je tam i jeden docent se zemedelske fakulty. O ti lidi nemel jiz nikdo zajem,pac ovocne sady jsou na slovacsi minulosti. Ja jsem par hektaru loni nasadil a vida jak se to letos sejde. Bude to treba, rezat,strikat, pudu obdelavat 10 lidi se tam uzivi. Na rok zarodijou,produkci mam jiz prodanou u cechach a vrati se to spet. Ale tohle je investice progresivna na rozdil od dovolene aneb koupe fotaku,mobilu,auta.

kua ty si iny biznismen,Madoff sa moze schovat jeden rok zasadis jablone a na buduci rok uz oberas

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-02-14 15:13 ]
boto43
M600 black
PM
Posted: 2009-02-14 16:17
jo na rok budou mit 3 roky a to jiz rodijou aneb by mely. Tak to bylo mysleno
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-02-14 18:07
ja viem ako si myslel,ale ako napisal....hehe inaxc je to fakt,tu stoja jablka najlacnejsie 1kg min.1ł a na sk to nieje o nic asi lepsie,nerozumiem tomu,ved kedysi bolo jablk ako slupek,svine sa s tym krmili,palene sa palilo,podradne ovocie,za to ananas,banany,pomarance to bolo nieco exclusive,teraz je to naopak,ci skor uplne rovnake.A pri tom jablko okrem obcasneho postreku nic nepotrebuje,plody su velke,dobre sa oberaju,maju dlhu zivotnost(pri spravnom uskladneni a spravnej sorty) bejvalej svagor pestoval jablone na zahori,uskladnil a na jar predaval,tak 3-4Sk/kg. Ktozvie co robi teraz?Inginier strojar,dobra praca v NCHZ,nic nerobil,zarobil a dal vypoved,prestahoval sa na lazy a zivil sa chovom vciel a pestovanim jablk,lekara si platil sam,od statu nic nechcel,hmmm. Ked tak nad tym rozmyslam,vlastne vtedy spravil nadcasove rozhodnutie(chapal som ho uz v tej dobe-25 let dozadu,ale az teraz som si uvedomil dosah jeho rozhodnutia............. ktozvie kde je jeho koniec,asi ho pojdem pozriet niekedy,ak byva tam kde byval...

PS mozno niekde zije takto ako v tomto clanku http://www.kruhzivota.sk/?page=clanky&node=231 no nic idem kupit hektar lesa,v zdy to bol jeden z mojich snov a postavim si zrub...

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-02-14 17:13 ]

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-02-14 17:14 ]
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-02-15 02:30
dokukane Body of Lies fajny film
Branimir
P1
From: Piestany, Bratislava - Slovaki
PM
Posted: 2009-02-15 12:05
toto je extrem skoda ze kurz trva 6 tyzdnov

http://www.xtreme-gap.com/index_files/freediving.htm

http://www.youtube.com/watch?[....]ng.htm&feature=player_embedded
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-02-15 13:18
extrem? normalne potapanie.... i ked je pravda ze pod 50m je to o drzku.... a obycajny clovek ked sa potopi pod 5m tak ma problem. Myslim ze za 6 tyzdnov sa naucis akurat zasady spravneho a bezpecneho potapania,ale nevypracujes si dostatocnu kapacitu zafajcenych pluc,ani znizenu frekvenciu srdca a znizeny metabolizmus,aby si dokazal byt pod vodou dlhsie ako dve minuty. Hmm a cena 1550 € na osobu,no je ludova,ze jo . To ti nestaci sa potapat v pobreznych vodach?
PS inac peknu nedelu prajem,ja idem vymenit ten alternator....

PS2 blbec sused odproti pili drevo s elektrickou retazovkou a maly syn mu stoji rovno oproti hrotu pily asi este nikdy nepocul o roztrhnutej retazi debil

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-02-15 12:37 ]
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
Previous  123 ... 871872873 ... 107810791080  Next
Goto page:
Lock this Topic Move this Topic Delete this Topic