| Author |
Romanian Forum |
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
Am si yo o mare rugaminte! Am gasit un program de curand, care e super interesant! WINWAP! dar nu am registration code!
stie cineva ceva de un cod!! pls! programul se downloadeaza gratuit!il puteti lua de la www.download.winwap.org ! poti vedea cu el site-uri wap pe calculator! |
|
|
DSF Joined: Dec 01, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
@bogdan_wrc pt vizualizare situri wap incearca
- Browserul Opera (ultima versiune), alege "Identified as Opera"
- Emulatorul www.wapsilon.com
|
merci mult! am opera dar nu am ultima versiune! dak o iau imi dau ceva evaluation copy? |
|
@bogdanwrc, np. Opera e gratuit, apare doar un baner sus care nu prea deranjeaza. www.opera.com
This message was posted from a Nokia 7650 |
T3quilla Joined: Sep 01, 2004 Posts: 24 From: Bucuresti, Romania PM |
o sa incerc sa uploadez nishte jocuri pe wapix, mophun, ca java se gasesc din belsug, am uploadat deja star trek nemesis care e dragutel |
|
Sony Ericsson K500i
8.289.000 lei
251 $
Sony Ericsson K700i
12.789.000 lei
388 $
Preturile includ TVA
http://www.magazineurogsm.ro/
Tot scump e K700i, nu merita atata!
|
citraian Joined: May 03, 2004 Posts: 17 From: Romania PM |
Salutare baieti! Am ajuns si eu cam tarziu pe forumul asta dar acum am avut timp si eu de el! @dsf: imi place site-ul tau expertpc si scriptul irc! Eu sunt tipul care v-a recomandat mai de mult sld codec pack! Nu cred ca ma mai tii minte! Orisicum lucrurile s-au schimbat si heldecpack rulez! Baga si u mai multe poze si jocuri pe wapix! Si vezi ca prince of persia pt series 40 nu merge downloadat! @all: acum ca tot m-am dat de gol la faza cu series 40, sa stiti ca am nokia 6230 si ca pana in momentul asta am fost S-E fan! Acum nu mai sunt! Stiu eu ce stiu! Ati vazut cum merge edge in buc? Super!
This message was posted from a Nokia |
|
@citraian sal, parca imi aduc aminte de ceva
Oricum nu ma mai ocup de expertpc, nici de scriptxp...
Ma bucur ca iti plac...
Mi-a luat f mult timp ca wapix sa ajunga cum e azi am sa pun si alte poze, dar mai incolo, in perioada asta sunt cam ocupat .. si price of persion cum nu merge? ce eroare da? ca e corupt fisierul?
Am sa incerc si codecul 'heldecpack', mersi pt info. XcodecPack e bun de ceva?
Cum merge N6230 ?
|
@dsf: heldecpack e cel mai bun, cel mai mic si ocupa si f putine resurse. Este decode only! 6230 merge super! Fata de orice se m-a uimit viteza! E super rapid! Are si edge... Ce mai pot dori? Dupa mine, e cel mai bun telefon! Telefon nu smartphone! Am vrut sa-mi iau p910i dar era prea mare! Si cand ma gandeam ca inainte eram anti-nokia! :-) acum am radio, mp3 player, edge, video player, mmc si tot ce mi-am dorit intr-un telefon micut si super rapid!
|
@ctraian sti ce nu-mi place tel nokia in general? Calitatea difuzorului, se aude c-an canal. Mai ales amr si wav 8kbits, de ex pe un sagem s-aude mult mai bine, datorita difuzorului hi-fi., la tine cum se aude?
@ DSF ...thanx man!
@t3quilla..unde mai exact ai uploadat star trek si merge pe T610..ca eu nu-l gasesc...dak te ajuta, spune-mi cum sa uploadez teme, ringtonuri sau orice altceva pe wapix! am teme facute de mine, original, nu imitatii!
[ This Message was edited by: bogdan_wrc on 2004-11-15 11:40 ]
[ This Message was edited by: bogdan_wrc on 2004-11-15 11:42 ] |
felixgeorgescu Joined: Nov 15, 2004 Posts: 0 From: felix PM |
Am si eu o intrebare. In urma cu cateva yile am avut acces wap pe o gramada de site+uri mobile, insa eu nu aveam activat serviciul wap de catre Orange Romania. Eu sunt pe cartela,si am activat doar serviciul MMS,care include si profilul wap in mnod GPRS.Acum din pacate nu mai pot sa accesey deloc wap+ul.Stiti cumva daca am pacalit sistemul,sau a fost doar o eroare...Mao pot intra din nou_ Eu am un telefon SonzEriccson T230. Astept cu nerabdare raspunsul vostru,poate si pe adresa de mail felixfelix.mymail.ro |
|
@bogdanwrc la uploads gasesti fisierele uploadate. Pt upload te duci pe pagina web si alege upload a file. Daca sunt faine temele o sa le pun in sect. Themes
@dsf: se aude bine! Si eu m-am mirat! Plus d-asta cine are nevoie de amr-uri cand pot sa bag mp3-uri? Plus d-asta pot sa inregistrez ceva si sa pun ca ringtone ceea ce la se nu merge! Pop si xmen 2 nu merg downloadate!
Zilele astea am inregistrat ceva si am pus ca ringtone. Stiti cum suna telefonul meu? Citez: -suna baaaai!- @dsf: esti galatean? De ce nu te mai ocupi de expertpc? Pacat! Era prea tare! @all: dati si voi niste linkuri pt poze, mp3-uri si jocuri ca esato nu are nimik pt 6230 si ce gasesc pt rezolutia mea se vede ca naiba!
|
|