Author |
Slovak forum V.2 |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
On 2009-02-11 17:17:12, Sip wrote:
Sokry, poziciam si od znameho, hadam pozicia, ked mal dva tyzdne moj iPhone
Btw Braki.. vysiel F.E.A.R. 2
to by som ti urcite odporucal.... najlepsie co mozes urobit... |
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
hmmm neviem sa rozhodnut...
rozmyslam nad tymto
http://www.bestcena.sk/olympu[....]-dobre-NAJlacnejsie-p-134.html
alebo teelo 450d za 410Eur plus bazarovy objektiv Canon 28-135mm / 3.5-5.6 IS USM pouzivany za 290 Eur, pouzivany
na tom olympuse chvalia setove objektivy, kvalitu spracovania,
kritizuju velkostt cipu... 10Mpx mi staci...
kua neviem sa rozhodnut  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
zdravim vas slovacsi. jak ctu se vede hodne ,hodne dobre kdyz jse chystate nakupovati takove technicke zbytecnosti jak je navigace,foto-digital v dobe zacinajici hospodarske krize.
dnes se kazdy snazi usetrit kde muze ,pac nevi jestli zitra nebude hure.
obzvlaste szlovensko,vase zeme,jedna nejchudsich v evrope a posleze i ve svete, je v krizi hodne zranitelna. jo treba pripomenout ze ve velke hospodarske krizi v '30 letech minuleho stoleti bylo bezne ze szlovaci (uhri)
mrely hladem. je s cela mozne ze historie se bude opakovat ,pac vy si vsechny penize utratite na ruzne blbosti a pak jako nebudete mit penize na potraviny. jo a kdyz jiz nebudete mit evro pak se budete snazit kupovat za ty vase janosikovske dukaty ale to vam dnes jiz nikdo nic za ne proda. proto vam radim ,bdete a budte opatrny pac krize jenom zacina.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Amen |
ja neviem ci by som siel do olympusu..drzal som ho v rukach a je pekny a maly... kukni si recenzie... to ti pomoze...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
szrcs nejspis najspis napsal,ze to nechce a pak,ze je heskej a malej. Tezko si ted vybrat. No jo, kdyz to chces na vydelecnou cinnost napr. foceni aktu holych holek tak penize nesetri. Kdyz ale jen pro zabavu pak radeji kup pytel ryze,brambor,maso. Aneb dej do domu,pac za dva roky fotak zestarne a budes chtit novy.
Recenzie som cital, len to je tak ze kazdy ma nieco lepsie a nieco slabsie ako konkurencia. Lakaju ma na nom tie 2 setove objektivy, hmotnost, kontinualne fotenie ma dobre, ovladanie, customizacia menu. Horsia je fyz. velkost cipu, slabsia hlbka ostrosti proti canong. Nikon a pentax. Rozdiel v cene je ale tiez velky... Sipe co ty vravis na tu 520? |
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
E-520 je podla mna fajn. Ale Nikon je Nikon |
Aky nikon by si kupil? Nechcem dat viac ako 700€  |
D40 jednoznacne....
Maju tu dobru cenu okolo 12 aj s dvomi objektivmy...donesiem ti????  |
Nahaj si ho. Ved je to uz fotak v rokoch |
sak staremu panovi stary fotak.. sak ty tiez nie si uz najmladsi...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
au, to bolelo
banda ako inac?
B1 aj ja som poskuloval po dakom zrkadle, ale beriem v uvahu co pise madarisko lebo ani sa nenazdame a bude hlboko do vacku.
|
zdravim vas lovaci.
brannimire, ty hodne rychle zamet se szrcsem. tohle si on nemuze dovolit delat .urazi vas zde, jak tobe, tak oldkida a nakonec i sveho pritele dewitku.
a vdyt s tych poslednych hokejovych fotek ,my dobre vime,ze sztrcs vypada -jak hodne stara naprcana belice.
jo dewitka, o jeho narodnosti se tady bavit nebudem.ale reknu vam magyari (s hackem na r) jsou hodne,hodne vyse nad vama - uherskyma hornyma slovanma.
od szrcse nekupujte nic, at skladuje to co si koupil a za chvily toho bude prebyvat a prebyvat. a pak kam s tym? rozdat to?
ja se loucim,pac jdu zas spat. vas vsema milovanej boto
Quote:
|
On 2009-02-12 23:19:00, brakin wrote:
au, to bolelo
:D
banda ako inac?
B1 aj ja som poskuloval po dakom zrkadle, ale beriem v uvahu co pise madarisko lebo ani sa nenazdame a bude hlboko do vacku.
|
|
B1 ako povedal jeden moj kamos, ked budeme mat problem my, ostatni by museli umierat od hladu... Snad tak zle nenbude
No a fotak by som nekupoval keby som nejaky mal. Ten panasonic co mam je kus hovna a nie fotak. Idem na dovolenku a bola by skoda mat odtial fotky na ktore sa neda pozerat
Som pozeral aj anglicke inet shopy ale ceny tam uz nie su take vyhodne...
http://www.zlyprezident.sk/ |
|