Author |
Slovak forum V.2 |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
brano ty co chechces? |
|
kua,kua,alkohol je spatnej,idem sa vyvetrat s Cirkom,vcera som ho sklamal,cakal cely den chudacik nas gazdicko s gazdinou boli nezodpovedni  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
nejakej spitej odbornik na pc napsal: uff,ufff,tazko mi,navsteva za navstevu...drink skusal som poldna toshibu NB10 a poviem,sice mensia od NC10,ale a jmensi vykon,polovicna vydrz,klavesnica sa prehyba,pribaleny soft horsi,reakce velice vlazne.disk mensi,pomalsi(120GB
a pokracuje :
kua,kua,alkohol je spatnej
.... a nebylo to tym alkoholem , ze ta toshiba proste nesedla
jo ja ji taky skousel, nic moc. ten acer co mam je OK ,po preinstalovani biosu a wlan ovladacu nema problem, i kdyz hodne lidi na nej nadava ,kdyz neudelalo to co melo a cem se i vy ,ze se ma udelat.
vcera jsem ho skousel i na slunicku, a parada. jedna baba od nas ma branimiru asuss eee1000. vcera jsem ji rek - Martino napis tyhle poznamky , pac ja na to zapomenu. veduci ja na tom nic nevidim ,musim do budovy. a pak ,ze , vymennme si notebooky sak vy psat nemusite i tak vsechno pisu ja
... a sak je jeste mlada 32 let, at si trocha pobeha po stavbach.jinac je mimoradne schopna ,vsechno vybavi a vsechno si pamatuje ona ten notebook ani nepotrebuje
[ This Message was edited by: boto43 on 2009-02-08 11:02 ] |
skusanie toshiby bolo pred deliriom sete som si spomenul, pozorovacie uhly,bocne=OK,zvisle=velmi male. hlasitost mizerna,citatelnost na svetle nekontrolovana,kontrast a svetelnost horsia od tjamtjunga........
Ps na dnesnej vychadzke sme zdvihli kanca z leziska,dostali sme sa k nemu na cca 7m,necitil nas,isli sme proti vetru.Ciro ho zbadal a zdrhol z voditka a uz ho hnal......
What does not kill me, makes me strengthen  |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
mino kolko budes doma ?
|
On 2009-02-08 23:31:56, brakin wrote:
mino kolko budes doma ?
uz som doma(UK) skoro sme neodleteli,zacal valit sneh,pilot nemal povolenie na vzlet,museli sme cakat,lavy motor (vzdy sedim pred lavym motorom,aby som videl ked odpadne )nejak divne drncal a ked sme pristali,hned k nemu nabehli mechanici s nejakymi plechovkami a čučali donho,hmmm inac sranda,nelietam zvycajne cez zimu a je to zaujimavy pohlad ked sa tie snehove vlocky zmenia na biele vodorovne ciary,vypada to ako v scifi filmoch ked prekracuju rychlost svetla parkrat sme sa prepadli vo vzdusnych jamach,ale pristali sme OK,Anglicko zasnezene 
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-02-09 12:38 ] |
kua,ten zasran litovec co u nas robi mi rozdrbal kamion,nasnezilo,leta jak blazen a to moje auto vyzaduje special acces,to je truck for gentleman,and not for rashnessman
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
No nic.... Najvysi cas zapojit c15 do akcie.... |
On 2009-02-09 14:21:00, sorac wrote:
No nic.... Najvysi cas zapojit c15 do akcie....
no raz som viezol taku vahu,ze by to aj c15 zvladla
PS
hmm,som si myslel,ze si trosku zajazdim po snehu,ked som priletel,ale cesty su mokre,budem musiet vypadnut niekde do menej frekventovanych koncin,aby som uzil trochu snehu dosiel mi novy alternator,na starom sa zacali ohlasovat loziska(uplne normalny stav-pri 100-120tkm maju vo zvyku sa zadriet,aj potapanie mu zrejme nepomohlo ked som si zratal cenu lozisk,uhlikov,robotu s vymenou,tak kupa noveho ma vyjde ekonomickejsie 55ł (podotykam je to funglac.Bosh diodovy mostik,ziaden repas)smiesna suma,i love this car

[ This Message was edited by: oltcit on 2009-02-09 13:38 ] |
dokukane : Taken celkom fajn
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
jj taken je celkom fajn. Ja som si pozrel aj Death Race Tiez celkom v pohode na B-ecko |
uz som videl Death race,ale spatnu kopiu,skusim tu novsiu(teda dufam,ze je novsia)
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Jasne, uz to vyslo aj ako cesky DVDrip alebo ako klasicke DVD |
o com to tocite ? |
hmmmm, tak sedmicku uz okupujem cca mesiac a zatial bez zavad
|
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|