Esato

Forum > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2

Previous  123 ... 853854855 ... 107810791080  Next
Author Slovak forum V.2
brakin
Apple Iphone 5
From: ZM-BB slovakia
PM
Posted: 2009-01-26 20:55
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post

oltcit wrote:
v poho,od teba to beriem,ty si tiez mylis "i" a "y"

a sme doma

7wcsnurka
W910 Black
From: Velky Saris,Slovakia
PM
Posted: 2009-01-26 21:01
Hm skuste niekedy,poniektori miesto pojazdnych crepov aj jazdu v Aute,nie len v low end predokolkach mainstreamu
Ayindyie
sorac
J300
From: SKlandia - New Mine
PM
Posted: 2009-01-26 21:03
inac je to pravda...

v uk ja 3jkova seria bmw predavanejsia nez ford mondeo a to o niecom svedci...
ale v poho...

snurka co to trepes.. c15 je the best..

20 rocna konstrukcia je jednotka..

[ This Message was edited by: sorac on 2009-01-26 20:04 ]
7wcsnurka
W910 Black
PM
Posted: 2009-01-26 21:44
jj zadna tuha,predna mcperson s papiera,kuul dizajn kasne,komorkovy chrocht so super dynamickymi parametramy..sen namornika ..strej cenoj,resp skrachovaneho,neuspesneho chlapa,ktory ma problem
7wcsnurka
W910 Black
PM
Posted: 2009-01-26 22:03
b2 premia nepusti,ty mas len hviezdny predokolkovy suteren ,ale s fauwe mvanom sa to da porovnat len tazko,rovnako aj ten podvozkovo lepsi smax je v interiery proti hviezde niekde u lidla ...a tak nasleduje stredna trieda s krasnym c klase,ale to je tak vsetko.,3er..3er
sorac
J300
PM
Posted: 2009-01-26 22:06
Mozem porovnavat 4kruzky a vrtulu...

Snurka poviem ti ze oba maju cosi do seba... V niecom je audi lepsie a v niecom bmw...

Keby som mal aj a4 a bmw tazko by som si vybral....
7wcsnurka
W910 Black
PM
Posted: 2009-01-26 22:34
sorky,audi ma bozsky interier,kde 3er nema narok,ale zas tam je kladeny doroz na radost z jazdy..proste nemecka trojka je nedostizna a napr lex if je zial bohu outsider,ale porovnavat premiu je tazke,resp nezmyselne,clovek sa chyby nedopusti..
sorac
J300
PM
Posted: 2009-01-26 22:37
Povedal si to velmi dobre... V audi je krasne vo vnutri ale bmw je krajsie vonku...jazdu este nemozem porovnavat mam to malo.... Ale pride aj k tomu...
You'll never get a second chance to change the first impression.
7wcsnurka
W910 Black
PM
Posted: 2009-01-26 22:57
sorky,myslel som is,toho lexa(to len k tomu if)...hmm,myslim,ze ty budes mat viac moznosti na porovnanie tycito auticiek..skus raz aj new s4 tam je to vraj v jazde egal s 335i ale tie krruzky maju navrch v zbytku..nepatrny,ale predsa
Ayindyie
brakin
Apple Iphone 5
PM
Posted: 2009-01-26 23:15
hosi podobna debata tu uz raz bola, to este pisal andy o BMW a porovnaval to po rocnikoch s MB, to bola dobra debata ..
inac BMW vs MB vs Audi to bude stale flame,
jeden pan mi raz povedal:
audi je business class
bmw je sport
MB je luxus
kazde auto ma daco vo svojej triede, RS alebo S type, M od BMW a AMG od MB, ale pravdu povediac MB daco ma do seba, lebo safety car som zatial videl len SLK a CLK 63 AMG.

robko, add moja suterenna prednokolka, to co som hladal ja v triede MPV su vsetky prednokolky, neboj hladal som aj u inej znacky

a zadnokolku este jednu mam, zigulaka

brakin
Apple Iphone 5
PM
Posted: 2009-01-26 23:36

tak toto sa oplati pozriet, toto som hladal

http://www.youtube.com/watch?v=r9Y46AFqMMY
oltcit
M600 black
From: Somewhere in the UK
PM
Posted: 2009-01-27 17:59

On 2009-01-26 21:44:49, 7wcsnurka wrote:
jj zadna tuha,predna mcperson s papiera,kuul dizajn kasne,komorkovy chrocht so super dynamickymi parametramy..sen namornika ..strej cenoj,resp skrachovaneho,neuspesneho chlapa,ktory ma problem

ja ziram,ty si uz nacisto stratil rozum k parametrom sa nevyjadrim,mas urcite nedostatky o konstrukcii toho stroja,ale to je absolutne nepodstatne,skor ma zaraza preco sa uchylujes k invektivam tohto typu...ze neuspesny ,skrachovany chlap....hm v podstate je to pravda...s vasho komercneho hladiska som neuspesny,skrachovany CHLAP a vies ze sa za to vobec nehanbim ani za to ze mam c15,lebo myslel som ze zo sucasnej zostavy tu fore z tych 3-nactich letych si trosku nad vecou,ale zial zrejme som sa zmylil,hmm no nic nebolo to prvy ani posledny krat co som sa oklamal v ludoch.Keby si si este raz a pomalicky precital co som napisal,potom este raz a zamyslel sa nestranne,mozno by si prisiel na toze som nenapisal nic spatne a urazlive,len som skonstatoval jeden nazor ktory panuje v motoristickej verejnosti pohybujuca sa okolo mna.Mne je fakt suma,kto si co kupi a pre co ma slabost,ale co ma uraza a zosmutnieva je fakt,ked niekto cez pohlad okna z auta v ktorom sedi(ALEBO by chcel sediet) znizuje svoje okolie pod uroven sedadla v ktorom sedi.... zial plati to dost vacsinovo pre sucasnu mladu,dravu generaciu. Viac k tebe a tvojmu nazoru asi nemam, co dodat.

PS osobne povazujem BMW za vrchol nemeckej techniky(ale to je absolutne irelevantne v tomto poste)
What does not kill me, makes me strengthen
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-01-27 18:05

On 2009-01-26 21:03:11, sorac wrote:
inac je to pravda...

v uk ja 3jkova seria bmw predavanejsia nez ford mondeo a to o niecom svedci...
ale v poho...

snurka co to trepes.. c15 je the best..

20 rocna konstrukcia je jednotka..

[ This Message was edited by: sorac on 2009-01-26 20:04 ]

ked uz tak 25-rocna konstrukcia,prestal sa vyrabal v roku 2005 a ma za sebou 25 rokov uspesnej existencie a vo svojom segmente a na ucely na ktore bol navrhnuty je fakt dobry a to ze sa prakticky bez zmeny vyrabal 25 svedci o tom len svedci. Ale to nemoze pochopit a uznat clovek,ktoremu zrejme ide len o IMAGE a nie o prakticku funkcnost.(aspon tak si to myslim)
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-01-27 18:09

On 2009-01-26 20:53:47, 7wcsnurka wrote:
oltcitko,ty mas tusim komplex menejcennosti,3er je auto bezne dostupne pre ludi strednej triedy v polke zapadnej eu,o tom svedcia aj jeho predaje za rok 07 v eu,skoncil tesne za vw pasat,pred vsetkymi..odkaz na statistiku ti hodim,az od kompu.,btw borko k tej slovaci nemam co dodat,az kazdy treti je normalny clovek a diskutovat sa da tak so stvrtinou

ale ja to vim,ze je to dobre auto a ze sa predava,len na autotraderi .uk som nasiel cez 14000 ks na predaj vo veku do 5 rokov,o com to hovoris si tak zaslepeny chticom mat BMW ze stracas sudnost????? to ma prekvapuje u teba,som myslel ze si viac nad vecou,hmmm
oltcit
M600 black
PM
Posted: 2009-01-27 18:12

On 2009-01-26 20:03:46, boto43 wrote:
curwa ale won je lampasak to se bere kdyz nevi y a i
ale ty ses truck -car drive a nevis VW aneb WV ,jeste si sem moh napsat WW a pak by si myslely, ze ses valecny stvac
szrcs to napsal dobre ....

ak je tu niekto wojnovy stvac,tak si to akurat ty

PS ja vim,robis vsetko pre to aby sa tu pisalo,aj za cenu rozostvavania.....len tak dalej..
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
Previous  123 ... 853854855 ... 107810791080  Next
Goto page:
Lock this Topic Move this Topic Delete this Topic