Author |
Slovak forum V.2 |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Mam dojem, ze dakoho ego tu utpelo...  |
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
woldkide ten expensive dig to bude nejspis digger aneb to dig je i vykopavat napr. brambori , potato digger - vykopavac brambor. Teda se nejspis se jedna o drahou vykopavku. Jo a sprav si ego pac s takovym egem ja teda nevim. A prosim te jak se v te britanii domlouvas?
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
Screenshoty OS Blackberry:
http://ukazto.com/public.php?&galerie=13208
[ This Message was edited by: Sip on 2009-01-26 19:39 ] |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
On 2009-01-26 09:00:00, boto43 wrote:
woldkide ten expensive dig to bude nejspis digger aneb to dig je i vykopavat napr. brambori  , potato digger - vykopavac brambor. Teda se nejspis se jedna o drahou vykopavku. Jo a sprav si ego pac s takovym egem ja teda nevim. A prosim te jak se v te britanii domlouvas?
tak mi to nedalo,spytal som sa sefa,najprv sa cudoval,ze kde som to pocul,potom sa zacal smiat a nakoniec z neho vypadlo,ze tak sa u nich hovori muzom ,ktori si poriaduju BMW,aby sa im zvacsilo EGO,lebo maju male pero tak teraz nefim,Karle
PS a ja sa nedomlouvam........ani nesmlouvam,len ukazujem prstom...this one,,this one..bye vcera vecer napr. moja konverzace:(foneticky pisem)
JA:ej van,plis
ONA:ej van fo ten paunds?
JA: nou,klasik,fo seven paunds
a dorozumeli sme sa,ona korejka a ja slovak
PS Vinoteka uz dosla,funguje,tak som ju zabalil naspat a mozem ju doviest na sk. A kupil som si knizku: http://www.transportbookshop.[....]vert-vw-t5-to-camper-900-p.asp
no do prdele,ja to riiikal
Freeman: Čo môžete poradiť mojim čitateľom, ako sa majú pripraviť na prichádzajúcu krízu?
Celente: My v inštitúte hovoríme už dlho, že netreba míňať ani o jeden cent viac, ako v skutočnosti máme. Budeme musieť zažiť novú skromnosť, počas ktorej sa budú kupovať len veci, ktoré skutočne potrebujeme a ktoré aj vydržia dlhšie. Tento celý cyklus konzumu sa skončil, a spolu s ním aj predstava, že si môžeme kúpiť štastie alebo dosiahnuť ho materializmom. Neporozumejte mi zle, aj ja mám rád pekné veci, ale teraz ide o kvalitu, alebo inak povedané, menej je viac.
Potom, ohľadom vzdelania detí. Tu v Amerike chcú všetci posielať svoje deti na vysoké školy a univerzity. To je nesmierne nákladné. A za čo? Aby vyštudovali ekonómiu alebo právo a dostali svoj titul? Máme viac ako dosť bankárov a právnikov, ktorí nám nie sú na nič, a ktorí nevytvárajú žiadne hodnoty. Lepšia je praktická a užitočná výuka, ako inžinier, technik alebo všetky remeselnícke povolania.
Všetko to začína na lokálnej úrovni. Treba sa starať o svoju obec a byť aktívny. Ako môžeme pomôcť svojim blízkym. Buďte rád, vo Švajčiarsku máte priamu demokraciu a môžete spolurozhodovať. (Pozn.: Freeman žije vo Švajčiarsku) Tu v Amerike už nemáme absolútne čo povedať, robia si čo chcú. Ľudia boli napríklad proti tým záchranným balíkom, a čo urobili politici? Prijali ich aj tak.
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-01-26 09:07 ]
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-01-26 10:32 ] |
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
.......... zrazu vsetci poznaju vyznam slova EGO??? ....
|
no vidis haiyu ;( akurat som si na teba spominal...... http://video.google.com/videoplay?docid=-5285177655237493705 kuknite si,LEN BACHA ma to dve hodiny videa,obcas trosku zbytocne rozvlacne,ale zaujimavy pohlad na svetove dianie...
What does not kill me, makes me strengthen  |
sipe jiz vice screenu s te tve cernice si nemoh dat
to jest velice zajimave pro nas
dnes vecir donde snourka a si to s nekym vyridi tady
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
milan, dufam ze ten moj post beries s nadhladom, len mi nedalo ked som videl to W.V. |
dikes acko...
toto je 8900.. je to nastupca alebo len daco ine.. sa v nich nevyznam...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
On 2009-01-26 18:55:00, brakin wrote:
milan, dufam ze ten moj post beries s nadhladom, len mi nedalo ked som videl to W.V.
v poho,od teba to beriem,ty si tiez mylis "i" a "y"
What does not kill me, makes me strengthen  |
curwa ale won je lampasak to se bere kdyz nevi y a i
ale ty ses truck -car drive a nevis VW aneb WV ,jeste si sem moh napsat WW a pak by si myslely, ze ses valecny stvac
szrcs to napsal dobre ....
On 2009-01-26 09:59:16, oltcit wrote:
On 2009-01-26 09:00:00, boto43 wrote:
woldkide ten expensive dig to bude nejspis digger aneb to dig je i vykopavat napr. brambori  , potato digger - vykopavac brambor. Teda se nejspis se jedna o drahou vykopavku. Jo a sprav si ego pac s takovym egem ja teda nevim. A prosim te jak se v te britanii domlouvas?
tak mi to nedalo,spytal som sa sefa,najprv sa cudoval,ze kde som to pocul,potom sa zacal smiat a nakoniec z neho vypadlo,ze tak sa u nich hovori muzom ,ktori si poriaduju BMW,aby sa im zvacsilo EGO,lebo maju male pero  tak teraz nefim,Karle
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-01-26 09:07 ]
[ This Message was edited by: oltcit on 2009-01-26 10:32 ]
ci mam velky alebo maly to necham na inych.. nemusi to pozudzovat taky co uz ma zosuvereny a potrebuje ho len na jedenu vec..
a asi si zle rozumel.. na zvecsenie spodneho ega sa kupuju velke auta..
na bmw je ine porekadlo, ale tiez to nie je nic super..
inac zaujimave.. ked som mal dvakrat drahsie auto, nesralo ta to.. a teraz mas mrle vsade.. |
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
8900vka je nastupca 8320tky. Bold je nastupca 8800vky (resp. 8820, 8830).
8900vka ma oproti Boldu trosku lepsi displej co sa tyka bodov na vysku, je mensia. Nema ale 3G (asi nevadi). Co ale na 8900vke je na prd, je to, ze zevraj velmi potichu zvoni (Bold reve ako svina a podla mna veeeeelmi kvalitne). 8900vka ma o 100MHz slabsi CPU, ale zas ma 256MB Ram (bold ma 128). Neviem, 8900vka sa mi pacila, ale kedze sa nepredava, tak som ju nebral a ak mam pravdu povedat, som aj rad. Bold je o chlp lepsi.
Jo a este 8900vka ma 3,2Mpix aj s AF, tu Bold zaostava (2Mpix bez AF)
Sorky, este tu:
http://mobilmania.sk/Mobilnetelefony/AR.asp?ARI=10608
je male porovnanie aspon co sa tyka rozmerov
[ This Message was edited by: Sip on 2009-01-26 19:35 ] |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
sorac wrote:
na bmw je ine porekadlo, ale tiez to nie je nic super..
ja viem, ja viem akeee
... nemci vyrabaju BMW preto, aby Opel nebol najhorsie nemecke auto
|
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
oltcitko,ty mas tusim komplex menejcennosti,3er je auto bezne dostupne pre ludi strednej triedy v polke zapadnej eu,o tom svedcia aj jeho predaje za rok 07 v eu,skoncil tesne za vw pasat,pred vsetkymi..odkaz na statistiku ti hodim,az od kompu.,btw borko k tej slovaci nemam co dodat,az kazdy treti je normalny clovek a diskutovat sa da tak so stvrtinou  |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|