Author |
Slovak forum (archive) |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
vidim ze mame odtialto prispievatelov do "Hungarian thread"
I saw the man who can change my destiny... He stood in the mirror. |
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Elrond nemas to cislo na toho cisara - nera.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
kuwa skoro vzdy ked pridem taq tu ostane mrrrtwo
I saw the man who can change my destiny... He stood in the mirror. |
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Boto, prosim Ta, hovori Ti nieco PDA Toshiba 740? Ak ano, co je to zac? |
Zef Joined: Jul 22, 2004 Posts: 14 From: *Lipany*Presov*Kosice* PM |
@boto-ciro je ten kohut na hlave,a to s tym zadkom nie je zle.Ty co si stravil mladost na Kovarne co by si tam napisal?:-D
This message was posted from a T610 |
Quote:
|
On 2004-09-16 15:39:00, Hawker wrote:
Boto, prosim Ta, hovori Ti nieco PDA Toshiba 740? Ak ano, co je to zac?
|
| Ta jak ty znas ze ja toten PDA mam.Nie je zle ale dnes je uz out date.Ma 400 mhz procesor,64 mb pamat,32 ROM,irda,:b:, wifi , sloty cf2,sd.Som ho kupil vlani v auguste za 12700 SK,povodna cena pri uvedeni na trh bola 30 000 SK. Baha na baterku,roby hard resety,problem je len v baterke - ktora je v tom vyslovene na nic.Nakoniec som si kupil za 6 l velkokapacitnu baterku a cenu mam ako za ipaq.Je to vychytrala politika toshiby-nizsia cena zo slabou baterkou.
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-09-16 14:52 ] |
Prosim Ta, mohol by si mi napisat aky je a co ma? Mam v ponuke jeden kupit od ruky za 5 a pol litra, tak ci sa to oplati... Teda, ak sa Ti chce... Vdaka za ochotu.  |
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
Quote:
|
On 2004-09-16 15:38:03, Ing. FijoK wrote:
kuwa skoro vzdy ked pridem taq tu ostane mrrrtwo
|
|
Utekajme!!! Prisiel mangel...
..kde mas mangelku? Nejak zabuda na net.. hmm
|
Quote:
|
On 2004-09-16 15:52:00, Hawker wrote:
Prosim Ta, mohol by si mi napisat aky je a co ma? Mam v ponuke jeden kupit od ruky za 5 a pol litra, tak ci sa to oplati... Teda, ak sa Ti chce... Vdaka za ochotu.
|
| oplati ale pocitaj s vydavkom 6 tis za poriadnu baterku,ktora ti vydrzi cely tyzden.Zisti ci je alebo wifi alebo bez alebo obe ma
To je viac verzii? No nazdar... Ten, co to predava mi tvrdil, ze to ma WiFi, pri otazke na zalapal po kysliku, ale tvrdil ze s tym chodil na internet... Tak neviem. Aky to ma displej? Inak ta rychlost procesoru by stacila, ak to berie SD berie aj MMC, a tu mam 256 mega, co by tiez stacilo... S tou baterkou co uz, |
@All: Orange mi ponuka na 1 mesiac za 1SK "mobilne zariadenie a moznost vyskusat si vybrane biznis sluzby priamo vo Vasej firme na obdobie 30 dni"... hmmm.. ale.. za 1SK bez DPH.. to su kuy..
|
Arrow. to sa Ti zda vela?  |
Quote:
|
On 2004-09-16 16:05:00, Hawker wrote:
To je viac verzii? No nazdar... Ten, co to predava mi tvrdil, ze to ma WiFi, pri otazke na zalapal po kysliku, ale tvrdil ze s tym chodil na internet... Tak neviem. Aky to ma displej? Inak ta rychlost procesoru by stacila, ak to berie SD berie aj MMC, a tu mam 256 mega, co by tiez stacilo... S tou baterkou co uz,
|
| Ked ma wifi nema je to otazka 3 tis. cf card bt a je tam aj bt, display klasika pre pda 240X320 65000 colours, berie sd a cf card, nie mmc, neviem jak to budes vyuzivat ale ja na tom robim vsetko vonku /word,excel - tabulky/ z webom sa len hram ale funguje vyborne cez bt z fonom T 610
@Hawker: Ale nie, to len tak zo srandy.. vsak tu korunu bude ajtak platit firma.. ake ale asi daju zariadenie??? hmm? to je haluz.. |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@arrov vyfasujes sjemens c60 a budes sa dobre cut
Ayindyie |
|