| Author |
Romanian Forum |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
LOOOOL. Am facut altele
|
|
|
syscrash Joined: Nov 14, 2003 Posts: 177 From: romania, buzau PM, WWW
|
check out http://cubik.i6networks.com . eu l am facut. sunt si eu in buc in leu.
This message was posted from a WAP device |
danberte Joined: Jun 02, 2004 Posts: 109 From: Cluj-Napoca/Romania PM, WWW
|
copilu, primu lucru p care tre sa-l stii e sa folosesti lb romana. "te vinzi" in romania. apoi, cumpara-ti si tu un domeniu .ro, cu adresa d email cu domeniul aferent. si nu lasa ideile bune sa se piarda in comun. inoveaza si tine-te original. ganduri bune
WiFi Romania! - http://www.cfree.ro |
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
O intrebare..poate cam des intalnita..dar fara nici un rasp in ultimul timp!! ceva jocuri marfa pt T610..pe unde gasesc...preferabil fara bani..downloadabile de pe net sau wap!!..pls..merci mult!! un rasp se poate da direct pe mail la bogdan_wrc@yahoo.com
[ This Message was edited by: bogdan_wrc on 2004-10-11 20:49 ]
[ This Message was edited by: bogdan_wrc on 2004-10-11 20:50 ] |
DSF Joined: Dec 01, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
jocuri T610 si nu numai pe wap:
xpc.go.ro/wap.wml
t610wap.com
wapchimp.com
|
DA am intrat si am luat f. multe! intr-adevar sunt super..sper doar sa mearga! ca nu le-am testat deocamdata! merci mult! si alt site? |
De vanzare: p900 ca nou, fara zgarieturi, card de 32, impecabil, fara acc, doar incarcator, unbranded, din Anglia. 390 euro. Optional msduo 128 mb 55 euro. Impreuna 435 euro - reducere !!!! Putin negociabil. Urgent!
C'mon, no one???
[ This Message was edited by: petrutms on 2004-10-14 05:59 ] |
DSF.. am intrat si am downloadat cateva jocuri de pe siteul ala si nu merg decat 2..! restul imi spune ba ca TERMINAL NOT SUPORTED, ba GAME EXPIRED; ba APLICATION ERROR ! ce sa fac ca sa imi mearga? |
danberte Joined: Jun 02, 2004 Posts: 109 From: Cluj-Napoca/Romania PM, WWW
|
petrut, iti dau eu 300 d euro p el!lol facem? |
blow me my friend
|
|
@bogdan_wrc man poti downloada via WAP (teme, jocuri, imag, sunete) de pe xpc.go.ro/wap.wml ? Ca alti care au tel SonyEricsson spun ca nu pot downloada, le da o eroare "ca pagina e prea mare ca sa o trimita inapoi"
@mike cum ramane cu jocurile ?
|
mike_k7 Joined: Sep 05, 2004 Posts: 82 PM |
Sorry! Am niste prob cu netul. Avem o mica retea si s-a stricat serverul. Sper ca nu mai dureaza mai mult de o zi,poate doua. Cum se rezolva,e primul lucru pe care-l fac!
This message was posted from a K700i |
@DSF Nu am incercat prin wap... dar nu stiu..si mie mi s-a intamplat la alte site-uri... si de la esato..cand aveam t68i nu mergea sa downloadez totul...dar unele merg..altele nu...de la connex merge sa iei totul...numai k e pe bani!! mai verific si iti spun!
[ This Message was edited by: bogdan_wrc on 2004-10-15 07:29 ] |
Mai am si eu o intrebare! Cum e K 500? cum se comporta..stie cineva? Merita sa dau t610 pe K500 (+mica dif)? Trebuia sa stiti! vreau niste dezavantaje si avantaje...merci mult! |
|
bogdan_wrk
merita sa faci schimbul. K500i are 12mega cred, ringtonuri mp3, ecran mai bun TFT, JAVA 2, meniu mai fain... etc :>
mike_k7
thanx man. Ai WAP unlimited? Daca da pls incearca sa faci download la ceva (ringtone/tema/joc) de pe wapsitu meu si spune-mi daca merge... ca mai multi au reportat ca nu (mai) merge de pe T610 downloadul,.,,
|
|
|