Author |
Finally. Bulgarian thread - Çà âñè÷êè áúëãà ðè! |
bbaev Joined: Aug 04, 2005 Posts: 198 From: Sofia, Bulgaria PM |
On 2007-11-06 10:27:58, Muko wrote:
защо чета само йероглифи?нещо май не е наред само в този сайт така ми дава
еми така е, мукич, като не четеш първия ми пост:
!Ako vi izlizat maimuni, promenete Encoding-a na stranicata na "Cyrillic"!
ко да ги правиш, чужденци... не могат един сайт кат хората да направят
Nokia N95 freak |
|
Muko Joined: May 03, 2006 Posts: 9 From: Bulgaria,Radnevo PM |
Благодаря Баев... |
Форка може ли да качиш някъде другаде нещата ти за К800 че има проблем с Дата.бг и немога нищо да сваля вече 1 седмица..ако искаш Skype - mukito81
sound.vision.soul! |
forka2k Joined: Jun 22, 2004 Posts: 25 From: Ruse, Bulgaria PM, WWW
|
Забравих, че не всички са в БГ Ето и линк на рапида:
http://rapidshare.com/files/67804583/K800.zip
--------------------------------------------- Open mind for a different view and nothing else matters |
Форка примерно немога да си сменя менюто със Флаш ...ми може ли да ми дадеш малко напътствия как да си сменя поне иконките да разчупя малко стандарта ... и я погледни тук ---> http://www.topse.ru/forum/showthread.php?p=3516#post3516
sound.vision.soul! |
|
Наистина флаш меню не може да се сложи на К800/К810, иначе за смяна на меню във файла който съм дал има колекция от менюта /аз си бях сложил iPhone понеже най много ми харесваше/ и един файл howto.pdf където е написано как става самата смяната. А ако искаш сам да си направиш меню най-лесният начин е вземаш едно готово и сменяш иконките с твои, правиш ги със същото име и задължително трябва да са трансперантни т.е. прозрачни. Също така трябва да обърнеш внимание дали менюто което си си харесал няма промяна на връзките на бутоните т.е. дали като натиснеш медиа плейъра дали няма да стартира например KD Player.
[ This Message was edited by: forka2k on 2007-11-07 07:53 ] |
Êîé ìîæå äà ìè ðàçÿñíè êàêâî å ...?
CID,
CDA,
BLUE/BROWN/RED,
GDFS,
EMMA ,
DB2000, DB2010, DB2020 = SEMC,
EROM,
FOTA
sound.vision.soul! |
|
На кратко:
FOTA - Firmware update over the air – Ъпдейт по въздуха
CID – Certificate identification - Индентификатор на сертификата
CDA – CDA е кода на региона който телефона ползва за да определи кой езиков пакет е инсталиран и коя версия на софтуера е инсталиран
BLUE/BROWN/RED – Цветът на сертификата
GDFS - Global distributed file system, или на кратко файловата система на телефона
EMMA - Ericsson Mobile Maintenance Applications
DB2000, DB2010, DB2020 – мисля, че това е модела на чипа на телефона, например на К800 е DB2020, a na K850 e DB3150
SEMC - Sony Ericsson Mobile Communications
EROM - Erasable Read Only Memory
Честно казано някой неща ми е трудно да ги преведа на български
--------------------------------------------- Open mind for a different view and nothing else matters |
Аха ясно а какво е значението на цвета?brown,red......
sound.vision.soul! |
|
Цвета определя какъв е точно телефона.
BROWN - са телефони за тестване, имат много малко ограничения, тъй като са предназначени за тестове и дебъгинг .
RED - са обикновенните телефони които се продават в магазините.
BLUE - са телефони които са асемблирани в завода, но никога не са били програмирани със софтуер (GDFS/IMEI)
Pepi Joined: Feb 02, 2005 Posts: 418 From: Bulgaria PM |
форка, тая оферта твоята за к800 с М2 за 300 лева много ме привлича...я кажи само информативно, офертата още ли е валидна и джойстика ти как е?
да събера информация и да обмисля тая оферта щото мн ме сърбят ръчичките мамка му  |
|
Чакам една моя позната която каза, че ще го вземе, да ми потвърди или откаже. Иначе джойстика от време на време имах проблем с посока надолу, но като го продухам и всичко си е ОК, като цяло съм нямал никакви проблеми, възстановил съм го в оригиналният му вид (бях си сложил iPhone меню и модифициран драйвер за камерата). Като имам отговор от девойката ще пиша.
Pepi Joined: Feb 02, 2005 Posts: 418 From: Bulgaria PM |
ok, в това време ще спестявам за всеки случай  |
|
Ето 2 бързи снимки направени от шефа докато ми разглеждаше телефона (всичко е на ауто):
ха, познайте кой е това
btw. не знам дали ми се струва или трансфера през блутута е много по-бърз от колкото беше с К800
|
Сори Пепи, но девойката взе телефона.
|