Author |
Slovak forum (archive) |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Nejako sa to tu rozhyabalo.El cau
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@FijoK to sa mi paci 8) @Elrondo cao :)
This message was posted from a WAP device |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
sorac nazdar, vidim ze utocis na 500
EDIT: si 156. v poradi ... za taky kratky cas ... klobuk dole
[ This Message was edited by: Ing. FijoK on 2004-09-15 14:53 ] |
Ing. To vies ked sa po nociach nudim,tak pisem do esata...Vidim ze aj ty robis pokroky.Ta foto na bike sa mi lubila.S tebou by som si mal o com pokecat..Ale az taky extreme nie som.
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
@sorac: ty si tiez na downhill?? kuwa sak ja nie som extremista... to bol jeden z dvoch sutaznych zjazdov ktore som absolvoval, kvoli tomu druhemu som s tym aj prestal lebo som nedopadol slavne.. ale take horske zjazdiky oblubujem aj teraz
I saw the man who can change my destiny... He stood in the mirror. |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Ale nic nenaserie viac ako policajti. Zvlast nenavidim jednu. Ten sprosty kamionosta mi vbehne do mojho pruhu a oni mi daju plnu vinu. Ze som nemal brzdit. Hovorim jej, ze to by som tu uz nesedel a ze to je moja vec, ze ju to nezaujima a ze mozem byt rad, ze mi da najnizsi trest. Tak ju nenavidim. Ved ja som najblizsie a ti kamionosti boli z tn a z ciech. To by boli vybavovacky a to postovne a natahovacky. Nenavidim fizlov, nenavidim ich.
|
Ja santim s chalanmi ked som na sk.Ja robim cyklo tak 15rokov a horske tak do 6 rokov.Ale v poslednom case prechadzam na inline korcule bo anglicko ma privelke nezvladnutelne kopce.Tak si tu radsej bike ani nekupim.Mam len pozicany srot
|
@elrond: priatelu nezufaj, aj taky musia byt
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Ing. - chceli Ti dat pokutu, ze si niekomu vynadal za to ze Ti rozmlatil auto?
Elrond - zobrali Ti papiere?
no cellphone... |
El neboj.Raz sa secko na dobre obrati.. Chalosi koncim.Bo idem detska do skoly vypoctovu ucit na dve hodinky. Takze see you later
|
Najradsej by som ich vies co. Blizi sa vyrocie havarky. Nema niekto nejaku bum-bum vecicku pod auto, alebo nieco na brzdy, nech vie, co to je. Ona mala premie a aj ja mam tiez "premiu".
|
|
@Atlis: Hej ze vraj za neprimerane spravanie na verejnej komunikaccii a to som mu zakrical len jednu vetu, boa tu asi vsetci v poslednom case mali nehodu
@sorac: tak ty mas dlhsiu prax... ja jazdim len od 1999
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Ing. - viem si predstavit, co si mu povedal
no cellphone... |
|
@Atlis: ale aj ja som sa divil aku vetu som dokazal zlozit a oni ze vraj mam vycalovat 50 EUR
@sorac: ty ucis v skole???
|
Na 4 mesiace, ale po 2 mesiacoch mi ich vratili a este pokuta, skoro polovica z platu. Blba skorumpovana policia. Hlavna vec, ze pred tym, asi 3 mesiace zrazil jeden muza, na mieste mrtvy, on si zdrhne a neskor sa ide priznat a ani vodicak mu nezobrali. Veselo si jazdil a jazdi dalej. Spiny sa maju najlepsie. Vazne by som sa mal zmenit, nech sa aj mne zacne konecne darit.
|
|