Author |
Slovak forum (archive) |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
sak kukni do zadku,sorac do zadu.Od rana vytahujem jeden strom co je dole dlhsi ako hore...Konecne lezi svina anglicka.Len ho potrebujem presadit...A ty jak mas?Uz si kukol linky?Cena aka.,
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Jaaaaaaaaj... Poznas Faithless No roots? To by si potreboval, akurat to pocuvam Nejak sa mi nechce citat. Linky som kukol, ta cena za ten Loox je dost brutalna. No uvidime, dufam ze mi vide to Belgicko a tam by som ho kupil min. o 20 precent lacnejsie... Ale radsej Asus...
no cellphone... |
Tak to hej.No roots.Teraz uz tlacim uz ryzu..Na tieto stranky az ak nechodim.Do teraz som to az tak nepotreboval.
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@Atlisko cav,ktore notesy od 40-50k su najlepsie?moj starky si chce nejaky v tej cene kupit :)
This message was posted from a WAP device |
|
sorac - jasne, cloek nenakupuje tieto hracky kazdy den...
7wc - HP, Acer... Mam Ti nieco pozriet? Co starky potrebuje?
no cellphone... |
@Ta cena je bez dph :) a mal by mat 15palcovy lcd a Mprocesor...len mi porad znacku,uz nieco vyberiem.
7 co uz mate vianocny osial?
@sorac nie,len si postavil dom v Sarisi a nema tam dsl ani wifi tusim tak chce notes a ow maxi..aj s mojho popudu :D
aha to aj moja rodina ide v mojich slapajach...seci uz zakladaju ow ked vidia co s tym ja robim..sak seci viete co secko sa s tym da tak oni ziraju a idu tiez potom..a hlavne kolko penazi to usetri...
akurat kukam chart v postoch..som stupil bottovy na pety...ked o si drzi 500 stale...
aj ja som rozmyslal ze zmenim psiona za nieco s bt ale mam tolko vela programov kupenych na psion ze musim zostat len tam a zial psion s bt nerobia..takze neviem co dalej..respektivne psiuon uz prestali robit s epocom a jediny ktory by bol ako tak pouzitelny je enetbook ale ten je uz dost velky..
a netbook pro uz ma winCE co nestem...
atlis ty nevies o niecom s epocom a bt??asi nie..to by som vedel aj ja...no nic..
zase som dorajbal tvoje meno..
[ This Message was edited by: sorac on 2004-09-15 13:34 ] |
|
Za 50 litrov bez dph kupis normalnu masinu... Asus, Toshiba... Acer, Fujitsu-Siemens... Treba hladat...
Ak ma desktop, tak mu kup nejake Centrino, 40GB disk, CDRW - DVD, 15" palcov, ATi grafiku - nech sa moze hrat. Na rozliseni mu asi zalezat nebude, predpokladam, ze ma okolo 55, takze aj tak vyssie rozlisenie ako 1024 x 768 aj tak nebude pouzivat, lebo na to neuvidi... Co ja viem, mozno by si sa dostal aj na 40 s danou. Kamarat si teraz kupil Fujitsu-Siemens, maju ho teraz v Metre za 41K tusim. Bohate to staci...
Alebo som ho podcenil a kup mu napr. to co mam ja, ale novu verziu - L5800GA P4 3.2HT za 85.000,-
no cellphone... |
|
Quote:
|
On 2004-09-15 14:34:02, sorac wrote:
akurat kukam chart v postoch..som stupil bottovy na pety...ked o si drzi 500 stale...
aj ja som rozmyslal ze zmenim psiona za nieco s bt ale mam tolko vela programov kupenych na psion ze musim zostat len tam a zial psion s bt nerobia..takze neviem co dalej..respektivne psiuon uz prestali robit s epocom a jediny ktory by bol ako tak pouzitelny je enetbook ale ten je uz dost velky..
a netbook pro uz ma winCE co nestem...
atlis ty nevies o niecom s epocom a bt??asi nie..to by som vedel aj ja...no nic..
zase som dorajbal tvoje meno..
[ This Message was edited by: sorac on 2004-09-15 13:34 ]
|
|
Zbav sa toho, Epoc je mrtvy...
no cellphone... |
Neni az tak celkom mrtvy,sak presiel v korporacii s inymi company do symbianu...Ale to nie je moj problem...Ja mam kopu programov kupenych a tam je kopa drobnych a to znamena kupovat znovu pri meneni platformy...A to ma zrovna nebavi.Mam aj inde kde davat bubaky...
A okrem bt mi tam nic nechyba.Dokonca aj ciernobiela obrazovka je super...Nezerie baterky...A je celkom rychly...A hlavne mam super soft...
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
jaj kuwa som len pred xvilou vstal
boa to ta moja : sem uz fakt nemohla dat lepsiu fotku
@oltcit: ty si sa to kde vybral???
I saw the man who can change my destiny... He stood in the mirror. |
|