| Author |
Hungarian Thread - Magyar Fórum |
roobi Joined: Feb 20, 2004 Posts: 121 PM |
Hŕt nŕlunk tudod a telefonok 99%-a dekňdolt, ěgy 3hňnap garancia van rajta! Gondolom a legkönnyebb lesz ha én is bemutatkozom! Szňval Dudŕs Rňbert a nevem, igen, Szabadkŕn élek, 16 vagyok (aug), gimibe jŕrok... Te mi is tanulsz pontosabban?
This message was posted from a T610 |
|
|
Steve_Hun Joined: May 06, 2003 Posts: 23 From: Finland PM |
A nevem Mák István, mint már írtam december óta 20 és a Budapesti Műszaki Főiskola hallgatója vagyok és műszaki menedzser lesz belőlem, ha nagy leszek
Egyébként nyáron voltam "nálatok"! Montenegróban nyaraltam pár volt osztálytársammal! Ulcinjban voltunk, de a város nemigazán tetszett, ezért többször is átmentünk Budvába! Az viszont gyönyörű város! Elég sok volt ott a látnivaló! A tenger pedig Ulcinjban is nagyon jó volt! (imádom a tengert)
Én is gimnáziumba jártam. Érettségi után felvettek a Budapesti Műszaki Egyetemre ott a Közlekedésmérnöki karra jártam. Úgy terveztem, hogy logisztikát, vagy légiirányítást tanulok majd (igazából túl sokat egyikről sem tudtam, csak tetszettek), de fél év után kiiratkoztam, mert nagyon nem jött be a suli: nem szerettem a tárgyakat, amiket tanultunk, a tanárokat egyszerűen utáltam, stb... Úgyhogy szeptemberben újra elsős lettem! Úgy érzem, hogy 1 év, ami így "kárbaveszett" igazából nem számít, mert így legalább olyat tanulok, ami tetszik, ami érdekel!
Steve
A proud owner of E/// R320s, E/// R600, E/// T65, E/// T68(m)i,  T610, K750, Satio, Xperia arc |
Öszintén szňlva nekem örülten elegem van ebböl az orszŕgbňl! S elhiszem hogy nem voltatok oda-vissza a tengertöl! Az az egy év szerintem se oszt se szoroz! Én gimi utŕn ha minden jňl megy a lufthansŕnŕl jelentkezek kiképzésre!
Hahň!? Mindenki meglépett? :-l
Tec9 Joined: Dec 21, 2003 Posts: 263 From: UK / Hungary PM |
szia, itt van valaki? most erre járok egy kis ideig. Én amikor magyarországra megyek akkor Zebegény-be megyek, North Mo, aszem egy hétig megyek, repülővel.

[ This Message was edited by: Tec9 on 2004-03-13 21:25 ] |
Én vagyok itt! Szia! Mikor is mész?
március 31
|
Az mingyŕrt itt van! Krisz még nŕlad?
Igen még itt van, holnap megy haza. Mit csinŕlsz/tok?
Filmet nézek, 1st fast'n furious and than I became 2fast2furious and now no stop any more... Tökjň, kŕr hogy csak most nézem elöször, amůgy ma 3ňrŕn keresztül szenvedtem a flash mx tutoriŕljŕval! Te (ti) ps2? :-)
Nem most csak ülünk és szŕmitňzunk
Neteztek, vagy valami konkrčtat csinŕltok?
Nem csak képeket küldünk a pc-re bluetoothal
'z jň! Akkor nem is tartanŕlak fel titeket, jň bulŕst, gondolom ŕttomboljŕtok 'z éjszakŕt! S akkor a holnapi nap folyamŕn itt! Csö :-)
Hoppŕ, akarom mondani bulizŕst nem bulŕst! Akkor holnap! Sziasztok! :-)
|
|