Author |
Slovak forum (archive) |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
dobru noc vsevkym
This message was posted from a WAP device |
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
a co si poskole, ze pod stolom musis pisat???no priznaj sa co si vyviedol...
a co takeho tam robite ze tam musite zostat tak dlho???
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
No hlava ma uz prestala boliet, lenze zase ma ta noha a krize zacali boliet. Jedna bolest mi prejde a dve pridu.
EDIT: Dobru Vam zelam. Este chvilu a pojdem aj ja.
[ This Message was edited by: Elrond on 2004-09-14 22:49 ] |
no el na zavidenie to teda nemas...
to by chcelo len dobru sukromnu maserku..
nejaka blond z modrymy ocami..co ty na to???
[ This Message was edited by: sorac on 2004-09-14 22:48 ] |
|
Ja nedbam. Ked mi taku zozenies. Spytaj sa anglicaniek, ci nechcu robit au-pairky v PE.
|
el zabudni na to..anglicanky su poriadne skarede zeny..len pekne zostat u slovaniek..to su najkrajsie zeny a su aj poriadne vychovane..anglicanku by si stale musel obskakovat a este by ti vzdychala aka je unavena...
|
A Irka alebo Skotka alebo stacila by aj skotska.
|
to ti neviem povedat ale na zaciatku oktobra idem do skotska na tyzden a potom budem most zodpovedat tvoju otazku..takze potom mi to pripomen..co porabas???
|
V podstate nic. Lezim na posteli a cakam kedy zaspim a som tu. V pondelok som to prehnal a ted nemozem zaspat. Som si pokazil denny rytmus.
|
to poznam..Ja by som sa uz mal pomali zberat do postele ale kedze je ned vedla mna tak mam cas,lebo tam budem za chilku..tak do nejakej tej hodinky est ebudem tu..este pojdem napisat nejaky ten emailik..
co bola tvoja profesia pred marodkou??a ako ta beru ze si tak dlho prec..drzia ti fleka??
|
Ako kto. Jeden by ma uz najradsej vyhodil, ale ked sa dozvedel, ze som na operacii, tak ho to preslo. Sem-tam sa na mna pytaju a vedia, ze sa uz nebudem moct namahat. Uvidim ked sa vratim co a ako.
|
aspon ze mas miesto..si myslel asi ze ho ojeklamavas a tak ta chcel zrusit ale potom zisitil ze to je asi vazne..
ked dnes sa aj pacientom neda verit seci ojeklamavaju ale zase aj zamestnavatelia nie su sveti...
no co uz..a co bola tvoja profesia??Uz si to tu spomynal ale nejako sm to nezachytil..
|
Uz to vies, tak to sem uz nebudem pisat. No on tam ani nic neznamena, tak som sa tym ani nejak netrapil. Ale ved kto by marodil na blbost uz od februara. To ho mohlo napadnut, ze mam nieco vazne a nesimulujem. Okrem toho mam zasadovu doktorku, ktora by ma ani nenechala marodit. Jedna jej ponukala a tak na nu zhykla.
|
vyzera ze sme tu len dvaja..teraz som kukal na mm a tam bol a 79 a asi bol kuknut aj tu ale my sme ho asi nebavili..haha
dost sa ochladilo v poslednej dobe aj na slovensku??
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
ide sa domov kujat hockey
This message was posted from a WAP device |
|