Author |
Slovak forum (archive) |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
snurka
to je jedina zla vec ktoru mi dala mama a za to sa urcite na nu hnevat nebudem..ale zato voter skoda reci..
ja ked som bol maly tak som bol viac u doktorv ako doma a nebavi ma chodit po doktoroch aj teraz.pokial mozem tak sa im vyhybam ako sa da...mam kamosa zubara,tak tam som aj ked mi nic nie je a inac ma nikto k doktorom nedostane...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
Quote:
|
On 2004-09-14 20:58:53, 7wcsnurka wrote:
kde som mal cestovat sedim v krcme pri varenom vinku a pozeram ligu majstrov
This message was posted from a WAP device
|
|
teraz ti zavidim..chcel by som si len tak na chvilu uvolnene doma sadnut podabatovat s kamosmi..tu to nie je tak..nikto ta tu nedokaze az tak pochopit,neda sa vyjadrit vlastne pocity az tak ako v rodnej reci..
el chapem..mat tvoje problemy tak aj ja rozmyslam co iba z jednou...preskakal som uz aj ja vela bolesti a viem ako to je a preto ti drzim palec nech to mas cim skor za sebou a dokazem pochopit co citis..
dufam ze budes skoro ok..
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
No je to tam asi tazke. Predsa len doma je doma. A ved operky ta mozu pochopit, len to je zas opacne pohlavie. Neni to to iste ako si vyjst s kamosmi von.
|
el ono je to len take tazke ako si to pripustis...ale ja som clovek co vysi na svojich kamosoch,hlavne na kamosoch ktorych uz dlho pozna...a tak pretozavidim snurkovi teraz...
inas sa nad tym az tak nezamyslam..
operky,to vies to je len pre srandu..kecat a bavit sa ale nic vazne..
potrebujem chodit domov aspon raz mesacne aby som sa citl ok..ale to je zial dost narocne..
|
To Ti verim. Z uk je to velmi daleko, takze sa to tak casto ani neda. Ale aspon pobehas svet, pokym sa usadis. Nebudes asn lutovat, ze si sedel furt doma na zadku.
|
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
snurka: ostatne thready nemaju ani to :)
This message was posted from a WAP device |
vies el,ono je to dvojsecne..keby som bol doma tak by som mozno este chodil s tou babou co ju mam tak rad,a mali by sme spolu deti a mozno by sme boli stastni..a mal by som uz aj nejaky biznis..na druhej strane zase toho vela vidim a spoznam..a aj nejake bubaky sa nakotulaju...kto vie..
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Chlapi, ja by som aj pisal, ale nejak nemam na nic po vcerajsku chut... Takze dobru noc
This message was posted from a K700i |
caveste pani..atlis nejako sa rychlo zberas...
fijok dobra foto.si nejaky aktivny..
snurka uz nepi tolko..sak sa ti budu pismenka pliest..
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@Filip hop lol @sorac ked prides na sk,velmi rad sa s Tebov stretnem,skoda ze nestihas Nitru :)
This message was posted from a WAP device |
aha co cakas na dalsi poharik,ze si stihol napisat??Ta nitra mrzi aj mna..ale nemozem mat secko..
aj ja vas rad spoznam chalosi..dufam ze cim najviac z vas...takze stretko v bb na motokarach by nebolo od veci..
|
@Atlis Dobru noc.
@sorac No hej. Vsetko ma aspon dve strany. No ale clovek robi rozhodnutia a vratit sa to neda. Niekedy ma napadne, ze keby som sa vtedy a vtedy inak rozhodol, ze co by sa zmenilo a tak, lenze cas sa neda vratit.
|
|
Ja som len zvedavy, ze kolko nas tam bude a kto ozaj pride.
[ This Message was edited by: Elrond on 2004-09-14 20:29 ] |
veru el..keby sa len cas dal vratit..aspon raz za desat rokov..nebolo by to super???Nejde mi o nezostarnutie..naveky tu urcite nechcem byt..ale bola by moznost poucit sa a kadejake veci opravit...
atlis dobru..nech sa ti nieco super sniva..
|
Cloveka napadne ta ista otazka "Co keby?". Co by sa zmenilo, akym smerom by sa zivot ubral a tak. Videl si film Time Machine?
|
|