| Author |
Hungarian Thread - Magyar Fórum |
Tec9 Joined: Dec 21, 2003 Posts: 263 From: UK / Hungary PM |
mit fogsz holnap csinálni
|
|
|
roobi Joined: Feb 20, 2004 Posts: 121 PM |
9re jön az osztŕlytŕrsam, elegyünk internet idöt venni, megnézni a firmware-t, utŕna nem tudom! Te?
This message was posted from a T610 |
bocs, tegnap el aludtam a syámitónál. ma lehet hogy ide jőn a nővérem fiai vagy én oda megyek
|
Steve_Hun Joined: May 06, 2003 Posts: 23 From: Finland PM |
Azért, ahogy az utolsó 3 oldalt végigolvastam eléggé "benne vagytok" egymás életében! Hogy kerültetek így "össze" (semmi rosszra nem gondolok:)? Egyébként T610-re én kedden rakattam fel az R4C-t! SZVSZ sokkal gyorsabb a Java mint eddig, pedig már az R3C-ben is rengeteget javult! A fényképezőgépőe is jobb képeket csinál, ami pedig nektek új lesz, az az, hogy az R3C óta a hangjegyzet és az MMS üzenet is kihangosítható (sajnos a teló maga nem, de szerintem ez már nem is fog változni, hiába várjuk)! Egyébként a K700 nekem nagyon bejön! Bár valószínűleg nemigen lesz rá pénzem, hogy megvegyem még egy ideig, de azért álmodozni mindig szabad (és kell is !
@Tec9 Te akkor most hol is vagy UK / Magyarország? Hány évesek vagytok? Én 20 múltam decemberben és a BMF-re járok (Budapesti Műszaki Főiskola)! Asszem egyelőre ennyi elég is lesz!
Steve
A proud owner of E/// R320s, E/// R600, E/// T65, E/// T68(m)i,  T610, K750, Satio, Xperia arc |
ez jó olvasás volt steve, én 16 vagyok de március 22-edikén leszek 17. Én most angliában élek de sokszor megyek magyarországra. Megyek március 31-edikén oda. Nem túl jó a magyarom de sokat értek. A robi szerintem most nincs itt. Te hol laksz steve? milyen interneted van?
|
Hi Steve! Szia Tibi! Csatlakozom én is a beszélgetéshez, ha nem gond! Örülök hogy bövült a teamünk, akkor 3ember, 3orszŕg! :-)
igen, do jó hogy most már hárman vagyunk.
|
Szerintem is! Mi jňt csinŕlsz?
most el mentettem a website-omot, mindjárt jön a nővérem fia. A Steve úgylátszik nem jön erre olyan sokat mint mi.
|
Elöbb vagy utňbb elö fog kerülni Steve is! Amůgy megnéztem a firmware upgrade-ért nekem 8eur-t (600din) kell fizetnem, ůgyhogy a napokban meg is csinŕlom, lŕtom Steve pozitěvan nyilatkozott rňla!
ja nővérem fiának (mostantól krisz lesz a neve) neki is 3 van, jól nézett ki de a kijelző egy kicsitt szarab volt mint az enjém de jó volt a ki hangzó.
|
Msn?
Quote:
|
On 2004-03-13 12:46:20, Tec9 wrote:
ez jó olvasás volt steve, én 16 vagyok de március 22-edikén leszek 17. Én most angliában élek de sokszor megyek magyarországra. Megyek március 31-edikén oda. Nem túl jó a magyarom de sokat értek. A robi szerintem most nincs itt. Te hol laksz steve? milyen interneted van?
|
|
Én Kecskeméten lakom, de vasárnap estétől csütörtök estig Budapesten vagyok (ott tanulok)! Itthon is és a kollégiumban is van Internet hozzáférésem. A kollégiumban ha jól tudom, akkor 8-900 K körüli sávszélességünk van, itthon pedig 512/128 kábeltv-s internethozzáférésem van! Ezért havonta 8900 HUF-ot fizetünk, ami 24.0254 GBP-nek felel meg (XE.com Rulez)! Mint már írtam T610-em van, Vodafone előfizetéssel (post paid) vásároltam még 2003 szeptemberében 60.000 Ft-ért, most pedig 70 Ft-ért adja szintén a Voda! Egy csöppet bosszant a dolog, de úgy érzem, hogy nekem így is megérte! Magyarországon is azzal a szar Live! menüvel árulják. És mikor én szeptemberben megvettem, akkor az volt az első, hogy elmentem a szervízbe, hogy szeretném rá kérni az eredeti gyári szoftvert! Akkor még rá is tették, viszont kb. október óta mindenkit elhajtanak, aki ezzel a kéréssel megy oda hozzájuk! Voda rájukdörrentett, hogy ne szedjék le a Live!-ot!
Írtad, hogy hónap végén jössz Mo-ra! Te hová mész? Meddig maradsz? Mivel jössz/jöttök?
Steve
A proud owner of E/// R320s, E/// R600, E/// T65, E/// T68(m)i,  T610, K750, Satio, Xperia arc |
Hi! Steve! Tec9 ha jňl tudom nincs online, de szerintem addig mi is beszélhetünk!
Quote:
|
On 2004-03-13 15:19:30, roobi wrote:
Hi! Steve! Tec9 ha jňl tudom nincs online, de szerintem addig mi is beszélhetünk!
This message was posted from a T610
|
|
Szia Robi! Látom Te Szabadkán élsz! Laktak ott rokonaink (elég távoliak ugyan), de már mind elköltöztek. A fiú átköltözött Magyarországra, a szülők pedig kiköltöztek Pacsírra (nem tudom, hogy ezt jól írtam-e!)! 8€-t kérnek a szoftverfrissítésért nálatok??? Ez kész rablás! Itthon, ha garanciaidőn belül kéred (ami sajnos csak 1 év), akkor ingyenes a dolog! Utána itt is kell érte fizetni, ha jól tudom, akkor 2000 Ft körüli összeget! Te milyen idős vagy?
Steve
|
|