Author |
Finally. Bulgarian thread - Çà âñè÷êè áúëãà ðè! |
centur Joined: Jun 10, 2007 Posts: > 500 From: Bulgaria PM, WWW
|
Аз моята също я загубих , но знаех района където може би е паднала , а това беше късно вечерта , осветявах с Torch-а ( задейства илюминатора на автофокуса ) така и не я намерих.
На другия ден сутринта отидох да проверя дали може да я намеря някъде там и я видях пред паркинга на един блок чиста , без прашинка си стои на земята и сега станах по-внимателен , когато ги махам и слагам.
|
|
VassetZ Joined: Sep 14, 2004 Posts: 22 From: BG PM, WWW
|
ехехеее, събрахме се!
Иначе и аз съм прекалено внимателен към аксесоарите на телефона ми, тъй като ако нещо стане от невнимание просто няма да мога да си намеря място от яд:):):)
play hard to be pro... A1018s-->T100-->T230-->T630-->K700i-->V630i-->K550i-->K530i-->C702i-->P990i |
Pepi Joined: Feb 02, 2005 Posts: 418 From: Bulgaria PM |
ц ц ц късметлия! аз така съм си намирал дунапренчето на старото хендсфри...на сутринта, на трезво, пред входа
боби ако можеш наистина да го направиш това просто ще си златен! щото ще се поболея без хендсфрито си хаха  |
bbaev Joined: Aug 04, 2005 Posts: 198 From: Sofia, Bulgaria PM |
On 2007-09-30 21:35:40, Pepi wrote:
ц ц ц късметлия! аз така съм си намирал дунапренчето на старото хендсфри...на сутринта, на трезво, пред входа
боби ако можеш наистина да го направиш това просто ще си златен! щото ще се поболея без хендсфрито си хаха
пепи, щом си бягал след трамвай, предполагам, че си в София. аз работя в центъра, в началото на бул. Стамболийски. пиши кога и къде ще ти е удобно да ти дам обещаното
Nokia N95 freak |
на мен ми е удобно по центъра където и да било, а кога, ти ще кажеш - по-зает си от мен пък и ти правиш услугата
абе ще се разберем все някак  |
боби да ти кажа че тия дни бях малко зает и не успях да ти звънна обаче утре (петък) сигурно ще се обадя тъй че да го имаш предвид.
ако можеш само да кажеш някакво място за среща където ти е най-удобно. |
On 2007-10-04 09:00:13, Pepi wrote:
боби да ти кажа че тия дни бях малко зает и не успях да ти звънна обаче утре (петък) сигурно ще се обадя тъй че да го имаш предвид.
ако можеш само да кажеш някакво място за среща където ти е най-удобно.
е като дзвъннеш ще се разберем. иначе работя в началото на бул. стамболийски, тъй че некъде там ще ми е най-удобно.
Nokia N95 freak |
пепсън, нищо не казваш, свършиха ли ти работа слушалките?
Nokia N95 freak |
пффф човек златен си направо
че освен тапичките и конектора моя както ми правеше проблеми и ме нервеше, сега вече всичко е ток и жица! |
On 2007-10-11 23:05:52, Pepi wrote:
пффф човек златен си направо
че освен тапичките и конектора моя както ми правеше проблеми и ме нервеше, сега вече всичко е ток и жица!
радвам се, че ти върши работа. иначе само събираша праха вкъщи апропо, ако ти трябват и другите размери тапи, този уикенд ще бъдат донесени в София, така че... имаш ми телефона... а пък може и по някоя биричка да цоцнем някъде  |
абе тея тапи са ми перфектни, ама биричката е задължителна!
и освен това си е твърдо от мен! |
orfo26 Joined: Mar 24, 2004 Posts: 5 From: Sherman Oaks, CA PM |
Ìàóååå, òîÿ ôîðóì ñúâñåì âçåë-äàë áå. Àç ñêîðî ìèãðèðàì îò Íîêèÿ îáðàòíî êúì Ñîíèòàòà, òàêà ÷å ùå ñå âêëþ÷âàì ïî-÷åñòî. Àìà íå îñòàâÿéòå òåìàòà äà óìèðà ïî òîÿ íåëåï íà÷èí, ÷å äà íå òðÿáâà íèå ñ ôèíëàäñêèòå ÷óäåñèè äà ñå âêëþ÷âàìå. Äåìåê ïèøåòå äà íå ïèøà àç. |
кекеке, ми пиши бе брат... на мен ми се умориха пръстите да пиша... ама ни вопъл ни стон... май верно шси пишем ние с нокиите...
Nokia N95 freak |
forka2k Joined: Jun 22, 2004 Posts: 25 From: Ruse, Bulgaria PM, WWW
|
Привет на всички, поради ред причини които няма да изброявам не съм писал доста време (то май скоро щеше да стане 1 година ) Виждам, че някои хора са минали на другият бряг Надявам се за напред да мога да се включвам редовно. Хайде лек ден на всички
--------------------------------------------- Open mind for a different view and nothing else matters |
ами да живее треда
само дето какво многа да кажа освен че започна да ми отказва джойстика, но това все пак е нормално нещо при СЕ. чудя се как не можаха да измислят един джойстик дет да работи...брат ми имаше алкател, който още е в употреба и въпреки 3 години и отгоре усилена работа, джойстика му не е отказал и веднъж! |
|