Author |
Jugoslovenski forum |
Marko_04 Joined: Feb 04, 2004 Posts: 14 PM |
Slazem se, mnogo je precjenjen, nisam ga koristio, ali navodno u odnosu na P800 ima bolji softver i kvalitetniji ekran, sve ostalo je identicno, a cijena skoro pa duplo! Ja koristim T610 i potpuno sam zadovoljan, mozda malo memorije nedostaje, ali model je vrh, bar po mom skromnom misljenju! :-)
This message was posted from a T610 |
|
moodswinger Joined: Dec 10, 2001 Posts: 78 From: New York, USA PM |
Hvala na informacijama!
P900 je uistinu precijenjen u odnosu na P800 (ja sam ga platio oko 630 Eura, a P800 je oko 340 Eura) i mislim da razlika u kvaliteti ipak nije tolika u odnosu na cijenu (skoro dvostruko). No, P800 se vise ne proizvodi i prodaju se posljednje zalihe, vjerujem da ga uskoro nece biti na trzistu. Valjda ce tada i cijena P900 poceti da pada.
Sto se tice poredjenja P900 i T610 (ili T630), to su ipak dva razlicita svijeta (ko jednom prosurfa web sa Operom, napravi Word dokument ili pregleda .pdf na Px00 vise se ne vraca natrag ). |
croatia Joined: Aug 06, 2003 Posts: > 500 From: zagreb croatia europe PM |
ovako najnovije iz hrvatske proglasenje mobitela godine u oba casopisa koja se bave mobitelima u hrvatskoj pobjednik za proslu godinu je t610 ! drugo mijesto 6600 trece e700 ! znaci od cetiri dosadasnja izbora u zadnje cetiri godine pobjednik je sonyericsson ! (SONY Z5,ERICSSON T39,SONYERICSSON T68I I OVAJ PUT SONYERICSSON T610 ) naravno osim tehnickih mogucnosti uzeta je i u obzir cijena uredjaja naravno jos jedna nagrada uz najbolji mobitel a to je best buy ! sto se tice p900 cijena na crno je oko 650 eura ! poruka za covijeka u vezi handsfreea nisam jos vidio cijenu ali budem ! sto se tice cijene gprsa varira od pretplate znam za vip gdje je po novome nakon snizavanja cijena u oko 8 eura pretplate za gprs uracunato 25 mega podataka plus 30 eurocenti za svakih dodatnih 100 kilobyta iznad onh 25 megabyta vip nema prepaid gprs ali ima simpa gdje bez pretplate 100 kilobyta prenesenih podataka iznosi oko 80 eurocenti prije oko 2 eura za 100 kb !
[ This Message was edited by: croatia on 2004-02-16 15:51 ] |
Prvo da kazem: SE RULZ!!!
Ja sam prvo koristio T18s, T28s, T65, zatim ne znam zasto, na kratko Nokiu 6610 i sada T610 kojim sam odusevljen... i ne mislim ga uskoro mijenjati :-)
Hvala na cijenama! Pozdrav!
croatia Joined: Aug 06, 2003 Posts: > 500 From: zagreb croatia europe PM |
info o hpr 20 handsfree radio uredjaju za s.e. cijena kod ovlastenog distributera za hr electromagica je 333 kn podjeljeno sa 7.6 kn za jedan euro iznosi oko 44 eura ! vise info i mogucnost on line kupnje preko electromagica na http://www.emshop.hr !!!! i molio bih info iz ostalih zemalja iz kojih sve jeste ovdje prisutni da posaljete rezultate glasanja za mobitel godine iz casopisa koji se bave mobitelima koji vec jesu imali takav izbor dakle zlatni moby casopisa moj moby hrvatska glasanje citatelja prvo mjesto t610 drugo nokia 6600 trece mjesto p900 cetvrto samsung e700 i posebna nagrada za best buy uredjaj t610 !! izbor casopisa mobil drugog koji se bavi tom tematikom u hr takodjer izbor citatelja prvi t610 druga nokia 6600 treci samsung e700!! eto jedna nova tema za ovaj topic ma sto to znacilo (topic) hehe pozdrav iz danas suncanog zagreba !
[ This Message was edited by: croatia on 2004-02-17 15:32 ] |
Prvo, hvala za info o hpr-20! Ja rijetko kupujem te casopise, tako da ne znam, ali danas sam bio na sajtu jednog od dva znacajnija casopisa, mislim da je ovaj i bolji (U Beogradu), adresa je www.mobilmega.com , cini mi se, ako sam pogrijesio ispravicu sutra, jer nemam kuci komp. Tamo kazu u anketi da najvise postuju SE!!! Mozda nadjes nesto konkretnije. Danas je i u Beogradu suncano, pozdrav!
Esato_user Joined: Feb 21, 2004 Posts: 3 PM |
Da malo ozivimo ovaj forum, svi oni koji se nisu registrovali za ovaj forum mogu da koriste sledeci username: Esato i password Forum
This message was posted from a T300 |
Gang Joined: Feb 20, 2004 Posts: 24 From: Serbia&Montenegro PM |
A mogu i da se sami registruju koristeci web viewer na www.esato.com :-)
This message was posted from a T68i |
To ti tako mislis da moze GANG
Sto se nervirate kada je sve ovo MATRIX :-*
Kao prvo da se zahvalim onom ko mi je omogucio da preko ovog Username-a,i ja aktivno ucestvujem na ovom forumu.Zovem se Bane,iz Beograda sam,imam T610,i super sam zadovoljan.Ja neznam za drug,eali ja nikako nisam uspevao da se registrujem na ovaj sajt.U pocetku sam mislio da ne mogu da nadjem gde se to registruje,da bih uz pomoc Croatie,shvatio da ja taj deo gde se nalazi register uopste ne vidim.Tako je od prvog dana,pa cak i sada.Ako neko zna koja je tu fora neka pojasni.Hvala.
gojnik064 Joined: Sep 18, 2003 Posts: 167 From: Subotica, Serbia PM |
Koji browser koristis? Ja sam se registrovao preko ie, a ti probaj preko opere, netscape-a.
Komp mi je u kvaru,tako da ne mogu preko njega.Ali zasto ne mogu preko telefona da se registrujem?Jel to samo ja ne vidim,ili je jos neko imao slicno iskustvo?Da ponovim,imam T610.
Ja nisam uspio da pronadjem putem tel, pa me je drug registrovao preko kompa. :-x :-)
Gang Joined: Feb 20, 2004 Posts: 24 From: Serbia&Montenegro PM |
Ja sam se registrovao preko wap-a tako da i drugi mogu idi na adresu wap.computermag.ru/magistr/index.php pa izmeni adresu:www.esato.com i registruj se,jednostavno je:-D
This message was posted from a T68i |
|