Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Asi Ti tam nieco zblblo. Aquila Ti neporadi? Ten ma tiez 6230 ako ty alebo A79 alebo Hawker.
This message was posted from a T300 |
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
el nieco vazne? v dnesnej dobe si ludia nemozu dovolit marodovat len tak,nie?
This message was posted from a WAP device |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
branimir
ja viem bana je dost hlavnytah nastastie urobili ten obchvat okolo nas,uz to bolo o drzku..ale teraz som v anglicku,takze nic..
el
ja uz vediem debatu na mm.sk o tom aj s a79 a aj s aquilom..a79 ten to este zatial nerozchodil vobec,teda teraz uz monzo aj hej a aquilovy to bezi super..idem pokukat nastavenia len stale pisem sem a est eodpovedam na nejake prispevky na mm
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
Mal som praskutu platnicku, ale uz som bol operovany. Len este ma to stale boli.
inac el nezavidim ti..uz musis mat aj prelezaniny...po takom case..na posteli mozes spavat ako chces???ci ti to robi problemy..
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
kolko uz lezis?
|
Teraz uz skoro hej. Clovek sa v spanku nekontroluje a tak robi aj zakazane veci. Rano ma to potom velmi bolelo. Este 2 tyzdne a budem si moct konecne sadnut. Uz pomaly ani nevidm aky je to pocit sediet.
kde v anglicku to vlastne McGajverujes ?
el tak to ta teda obdivujem...to mas dost tazke..toto sa da len s optimizmom...
dzim palec
som medzi exeterom a plymouthom
|
Skoro 2 mesiace.
ty kokso..ja som lezal tiez dva mesaice ale ja som mohol chodit..ja som mal brucho rozparane,len som sa nemohol smiat co pre mna bolo najhorsie na svete...
no ty koky. ziadna sranda. moj fotrik lezal toto leto 10dni po pade z ceresne a naj darcek co dostak bolo male radio odo mna.si ho zavesil nad seba a pocuval Slovensko1 heh.
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Chlapi ze vraj jestvuje nejaka entropia.No ja neviem,nemal som ju este v posteli,priznam sa vam.A ta mrcha ze vam je definovana resp. jej zmena za casovu jednotku ako podiel zmeny tepla v systeme ku konstatnej teplote.A ze ta devka vyjadruje mieru chaosu v systeme.No high systemy su len tie co maju vyssiu teplotu.Teda cim vacsia teplota a aj system tym vyssi chaos.Prenesene do humanitneho jazyka cim vacsi bordel tym vyssi spolocensky system.A tomu uz rozumiem aj ja lebo to v tom kapitalizme skutocne vidim.
A preto pre esato plati cim zmetenejsie prispevky tym budeme inteligentnejsi. Tak sa nedivte.
HIGHWAY KID
Highway cislo 1
a po ni jede kid
Lada jede autobusem
je pak
highway kid
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
No ja stale nelezim. Mam dovolene len 2 veci a to bud lezat alebo sa prechadzat. No a este mam rhb cvicenia. No optimizmus. Ver mi, ze niekedy mam ine debky.
el..
mas to ale riadny zivotik..sak estao ta trocha podrzi..
botto tak s tebou som este cest nemal..vzdy si zmizol ked som prisiel...
|