Author |
Slovak forum (archive) |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
oltcit - my mame s Afroditkou Favorit - poslednu seriu s karburatorom - je to zihadlo
Ako zistujete poradie v rebricku, resp. poradie v registrovanych uzivateloch? Je tam zoznam, ale kto to ma hladat...
no cellphone... |
|
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
@Atlis: Si 123.
I saw the man who can change my destiny... He stood in the mirror. |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@Atlis Ak chcesv vediet, kolky si zaregistrovany, tak si daj svoj profil a hore v adrese uvidis svoje cislo. To druhe nemam sajnu ako to zistit okrem tych dvadsiatich. A tvoja tiez zije? Afrodite tu tiez davno nebola.
Edit: Uz som to zistil. Momentalne som na 48 mieste. Kliknes na memberlist a potom na post a zoradi Ti to.
[ This Message was edited by: Elrond on 2004-09-13 14:07 ] |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@ing fakt,ako to zistujes? a El je ktory?
This message was posted from a WAP device |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
Elronsovi patri 47. miesto
za preklep sa ospravedlnujem
[ This Message was edited by: Ing. FijoK on 2004-09-13 14:08 ] |
|
Omyl. 48, ale v noci padnem na 49 miesto. Precitajte si moj zeditovany predchadzajuci prispevok. Medzicasom som na to prisiel.
|
|
@Elrond: Ale musis uznat ze som po prvykrat prisiel na nieco skor ako ty mam Vianoce
|
Fuha, tak to nie je zle cislo - 123 nie? Z tolkych ludi nie? Dakujem za info a idem predbehnut Elronda
no cellphone... |
|
ja som sa posunul na 2873 Idem pozriet :
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
@atlis kamos uz dva roky stava skodu 130 RS zo 110R a ma to super. pomahal som mu s nou ale je to zrut penazi !jedna olejova napln 4000 a vydrzi jeden pretek a pod.ale vsetko robi sam a to uznavam! dat si to sprauit za prachy dokaze barsjaky zbohatlik. |
|
@Fijok To preto, ze ja sa o take veci nezaujimam. Ale musis uznat, ze som to zistil rychlo, ked som sa na to dal.
@Atlis Vela stastia v dobiehani. Doprajem Ti to.
|
|
...a Tea je 686. na xvilu Vas opustim.. este sa dufam vratim... alebo Vam poslem : ?
|
Ja idem off, nech ma Atlis rychlejsie dobehne. Inac 50 a 120 miesto neni vobec najhorsie, ked si pomyslis, ze je nas tu nieco cez 45200. To mas skoro ako podiove umiestnenia.
|
|
@Elrond - ved vies, ze na to nemam cas a ani ma to nejak netankuje.
@oltcit - tak to hej. Treba vediet, ruky nekupis
This message was posted from a K700i |
|
Ja vim Bohumile, ja vim.
No vidim, ze ste vsetci zdrhli.
|
|