Author |
Slovak forum (archive) |
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
El, to nevydrzis spat 10-12 hodin v kuse? Ked som mal nedavno tyzden dovolenky, 4 dni som vyslovene prespal, z pelechu siel len do kuchyne, kupelne a na zachod...  |
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
o brne som to pocul to by som siel aj ja....toby bola parada...
na autach jazdim celkove rychlo ale myslim si ze viem co robim ale to si myslime az pokial sa nieco nestane...a seci..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
tak to ja nevydrzim v posteli dlhsie ako do 9hod..potom sa zacnem miesit a musim vstat..teda pokial som sam..
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Maximalne 10 hodin. Pre cloveka je optimum 8 hodin. Ked spis menej alebo viac, tak si cely den unaveny. Kamos, ked bol na vojne, tak tam bol jeden typek, co spal len 1 hodinu a bol vyspaty. Mal nejaku chorobu. Niekedy ich aj zobudzal.
|
Veru hej... Kopa ludi si mysli, ze vie jazdit, ale mylia sa... A preto je tolko nehod. Ja som tiez nezvladol zakrutu, zadnym kolesom vytrhoj patnik, predkom zobral betonovy stlpik a pristal aj s pletivom medzi hrobmi. Jedna babka co bola nedaleko to okomentovala: "Mlady muz, vy sa sem nejak ponahlate..."  |
|
Na autaku chodim rychlo len na rovnej ceste, kde pred seba vidim dost daleko a viem, ze mi tam nic nevbehne. Len do jednej zakruty chodim 180.
|
tak tomu komentaru verim ja by som sa rehotal pekne dlho..ja som mal podobne na trabante ale ja som zmurkol okom,mal som cerstvu frajerku a vzdy bolo co robit..tak asi po dvoch nociach som siel este do anej a o takej 11hod som siel somov..a v poslednej zakrute pred domov som sa vydruzgal..zapichool som sa do jarku a asi trikrat otocil a zostal na streche..trabik uz bol nepouzitelny,nastastie ja som mal len modrinu..
|
A to si isiel kolko a na akej masine.
|
Co sa spanku tyka, myslim ze telo vie same kolko coho potrebuje. Su dni, ked mi stacia 3-4 hodinky spanku, su noci ked spim len hodinku a staci, , ale bolo aj tak, ze som prespal 2 dni v kuse... |
no ja pani potrebujem tak sedem osem hod ale s esatom sa to neda..mal by som ist spat ale neda sa..pc je hned vedla posteli...
|
No jeden mi raz vypraval, ze nespal 5-6 dni, len mu moc nverim, lebo si vymyslal.
|
tak to by som neveril ani ja este dva sa da ale potom touz je o zivot..to uz nemusim..
|
Ja sa na chvilu lucim. Mam tu istu pracicku. Los komaros ma tu otravuje, tak si to s nim idem vybavit.
|
Lada Niva 1.7i , asi 90... Som zabudol, ze je to kozla, vysoke a v zakrutach nestabilne... Ale na rovinke gulovy blesk. Pamatam ako som sokoval kamosa s bavorakom 318i, ked som ho na dialnici z Kosic do Presova nahanal a nakoniec aj predbehol... Akurat ze som bol vytraseny ako cigareta na kolajniciach a v rukach svalovka z volantu... |
pani ja sa lucim az do rana..caveste a upiseme sa zajtra..
|