Author |
Slovak forum (archive) |
Quongo Joined: Jul 29, 2004 Posts: 1 PM |
Ale,to som drahej palil niaku muzicku,akurat to tu pocuvam a zaroven pozeram telku.Segra vonku opeka s frajerom a partiou.Ale haluz-stretavaju sa na tom cd-h.zagorova,bon jovi,chicane,h.vondrackova,pomada,sean paul,peha,m.david,gigiDagostino,linkin park,talianske slagre...
This message was posted from a Nokia |
|
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@Quo,Hawker ma pravdu,skus slivky,hrusky a ine ovocie :D
This message was posted from a WAP device |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
kua ako mam prehrat cd v tvare kreditky?
Mozno aj to bude,daco vykvasim.Rurky nataham po izbe a bude!Len skoda,ze som abstinent!Ale na imtraku kamosi popiju!Na cd mam foto-ovracany koberec,vysipany kos a rozkopany po izbe na koberci,zarezane slipy v zadku...Video,ako sa nam zachod rozpadol...
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
No to je ine CD.
|
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Quo, Teba by zato mali zavriet - uz len z toho strucneho zoznamu je mi bluvno... Ako moze niekto pocuvat taku kompilaciu? 
Cau snurka, ako Ti dobehol vikend? Si bol niekde napravovat piatkove rozbehnutie?  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
to mi poslali z motoroly ako ospravedlnenie ze som musel dlho cakat na mobil. maju tam byt nejake blbosti,ale nemam odvahu to tam len tak pustit,neda sa to nijako vycentrovat.
Kua,vysypal je y! To je co za dc?Ja mam cd v tvare hambaca,ale zospodu je norm plocha-su tam 3pesnicky
Branimir, skus nanho posvietit baterkou, mozno sa spusti... Alebo ho pouzi ako kreditku. |
tak vdaka za radu? este ho mozem skusit pustit z balkona.
Ha,na tom cd-rome su este mp3 ako-verona,demis roussos,in-grid,moby,r.muller,roxette,vengaboys,sugababes...No vyber jak svina! Branimir,neboj,motorola vie co robi,cd ti pobezi,aj ja som sa bal pustit ten burger a pohoda,dako to museli vyvazit.
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@Branimir su nanom len voloviny,kludne ho pust :D @Hawker dnes len tak primerane :)
Quo, aky vysoky ten hambac bol? Zmestil sa do mechaniky? Teda, pocuvat take cdcko sa da jedine na praskoch... Neposles? Niekde by som mal mat lysohlavky...  |
jo hubicky ...
Hosi,lucim sa,rozbehnite to tu v tento neskori nedelny vecer.Zajtra rano cestujem do MT.A taktiez posielam dobierkou tuto 3100 do Medzilaboriec,takze,ak sa neozvem,som bez mt,bez penazi,a taktiez cely bez seba!!!Majte sa tu krasne,opatrujte sa a davajte na seba pozor.Pa
|