Author |
Slovak forum (archive) |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
No synku robis chybu ako ten vo Vesnicke strediskova s tymi zapalkami,nakoniec ti ho podpalia.Go to - activesynchro-tool- schedules a all od checkni,kazdu nastavenu synchro. To ti asi tie deti nespravili.Obcas sa to stava 1x je povolene. hope it helps but i have os pocket 2002 toshiba ipaq,edit uncheck aby nerobilo planovanu synchro .
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-09-12 18:17 ] |
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Ako inak. Bol by som rad, kwby vyhral v Brazilii. Zasluzil by si to chlapec. Idem si precitat hlasy po race na f1.sk, takze na moment off.
|
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@boto Ti pichol skoro bleskovo
Ayindyie |
|
Uz som s5. Nic tam take zatial neni.
Synchro som vyriesil ako prve. Teraz mam starosti s tym flight mode. Decka salene.
|
Co to je to ako v airplane take nemam
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
Ved ani ja som nemal, len tie decka mi to nejak zapli. Ked kliknes na tie dve sipky oproti sebe, cize connection, tak tam mam teraz volbu Turn off (resp. on) flight mode a neviem sa toho zbavit a predtym som to tam nemal. Nevies nahodou, kde by to tak mohlo byt? I need your wisdom.
|
ked sere treba spravit hard reset ale predtym si back up na card sd settings.Po resete spustis back up a budes tam kde si bol ,mozno bez flight manual
|
Vidis to. Aj v manuale by som sa mohol pozriet, len mi nechce hladat. No ved skusim.
|
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Prijemny vecer prajem! Zatial len nakuknem, pozdravim, zas zmiznem a potom sa zjavim neskor. Kto potom so mnou vydrzi co najdlhsie v noci?  |
Ja som ten flight nikdy nevidel v mojom pockete. Vadi to Si mysim ze to bude na lietadlo ked sa tam robi synchro aby nezapalo alebo wifi .
|
Aj ja si myslim, len na co mi to je, ked do litadla tak skoro nepojdem? V telefone by sa to este dalo vyuzit napr. v nemocnici, alebo u doktorky, ale tu?
Edit: Prave som zistil, ze ked vypnem flight mode, tak sa mi zapne wifi, a ked to vypnem, tak sa mi vypne, ale ostava zapnute. Mozno preto, ze som na nete.
[ This Message was edited by: Elrond on 2004-09-12 18:47 ] |
No tak to nechaj tak a rob synchro cez usb,je aj tak fastest .
|
Ja robim synchro iba cez usb. Dalej som zistil, ze to funguje aj opacne. Ked zapnem wifi, vypne sa flight mode a naopak.
|
To tak ma byt.Nechaj to tak! Hard reset je na infarkt.Ani partnership s pc sa ti nezachova.Som prezil 3x.Ale back up sd card sprav az ho nemas.
|
Uz som zistil, ked som flashoval. Back-Up si teraz nebudem robit, ked to mam pos.....
|
|