| Author |
SErbian forum- Srpski forum |
maki101 Joined: Feb 12, 2004 Posts: 207 From: SErbia PM, WWW
|
Mislio sam se da uzmem ovu ali ipak to je starija verzija Dreamweavera a ono sto radi Fireworks razumeo sam da moze i Photoshop da zavrsi.
A ta prezentacija je objasnjena kako se radi u ovoj knjizi koju sam ja uzeo, tako da ustvari kako polako pravis taj sajt kroz primere tako ucis i program, to je kao neki primer..
[addsig] |
|
|
Vojo Joined: Feb 21, 2004 Posts: 26 PM |
Pa i nije im neki sajt za primer, mogli su napraviti malo bolji sajt za primer
This message was posted from a T300 |
|
Pa vuzuelno i nije nesto ali dosta toga moze se nauciti preveci ga. |
gojnik064 Joined: Sep 18, 2003 Posts: 167 From: Subotica, Serbia PM |
Iznenadio sam se danas kad sam video kako je opala cena za Z1010. Bolji je i jeftiniji nego K700i , a plus sto podrzava UMTS. :-D Pa sta vi mislite za njega? Jel imao neko prilike da se igra sa njim?
This message was posted from a T310 |
Ako hoces da se igras sa mob kupi n-gage QD! Maki jesi li kupovao kakve novine? I jel kupuje ko od vas kakve novine o mob ili pc-u osim naravno playboy-a i CKM-a
Vojo, nisam mislio bukvalno da se na njemu neko igrao u smislu igranja igrica, vec da li ga je neko isprobao i prosao kroz menije. :-) N-gage je najbolji samo za mobilno igranje, i samo budala bi pomislila da ga kupi. Ne hvala! :-p
Darko1290 Joined: Aug 29, 2004 Posts: 11 From: Belgrade, Serbia. PM |
Meni je identican sa k700i sa dodatkom opcija koje su vezane za MMC. Inace razlog za nisku cenu je poveca kolicina "legalno" uvezenih telefona iz italije i svi su brandirani od strane TIM-a. Inace telefon je dobar, jedino sto smetaju dimenzije.... |
Pa ne idu bas MMC u z1010!
Da, idu Memory stick Duo. Evo sad gledam, cena za Lexar MS Duo od 128MB je 35e. Skupo! S obzirom da je SanDisk SD od 128MB oko 16e (MMC je slican sa SD pa se podrazumeva da je i cena slicna). A i ovaj long range BT sto Z1010 ima nije od neke koristi. Ostalo je dobro, a i dimenzije su prihvatljive, barem za mene. :-D
Vipera ammodytes Joined: Sep 22, 2004 Posts: > 500 From: Serbia PM |
Sto sam skinuo 3d igricu(inace ima je na mom sajtu:-):-)) mini challenge 3d moze da se igra u online multiplayer modu preko gprs-a:-) grafika je odlicna!
This message was posted from a K700i |
Ako je tako dobra ta igrica, mozda je najbolja sto se tice JAVA igrica ali naspram symbian igrica sigurno je nula u svakom slucaju probacemo je!
Vipera ammodytes Joined: Sep 22, 2004 Posts: > 500 From: Serbia PM |
Na 3650 je sigurno neces igrati :-) zato sto SE koristi 3d mascot capsule engine isto kao sto nemozes ni mophun :-)hahaha:-) inace igrao sam rally pro cotest(neznam da li sam lepo napisao)na 6600 i mogu reci da je ova moja bolja
This message was posted from a K700i |
Darko1290 Joined: Aug 29, 2004 Posts: 11 From: Belgrade, Serbia. PM |
Ma znam da koristi ms-duo. meni je sve to isto pa sam zato napisao mmc... |
Evo sad bas gledam na pinku infotop, pa se iznenadi kad rekose da ce od 2005 pojeftiniti kredit za pripejd valjda samo za 064! Ipak je ovo jedna dobra vest, ili mozda neki znak da ce ipak u 2005 biti bolje! Maki kako napredujes sa citanjem tj pravljenjem sajta?
|
Vojo nekad sam vise citao te casopise (PC-Press, Mobilni-magazin...)ali u zadnje vreme sve manje i manje, nije ni malo svaki mesec po 200-300 kinte, sada po nekad kupim Svet Kompjutera ili neki o mobilnima kad vidim nesto interesantno na naslovnoj strani.
A sto se tice sajta Vojo, nemam vremena nesto posebno za to, imam dosta obaveve oko faxa, stranke, devojke ...
A Z1010 je svakako dobar za te pare, jeste malo veliki ali ko ti daje 2 kamere za te pare  |
|
|