Author |
Slovak forum V.2 |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
jj prdelo-liznici jsu back. that's ok.
ted jeste toho zemepisce back.
curnik,sa budem muset snure omluvit,ked ze je uz micro-usb
jj woldcid,bylo pretopeno v house proto bylo venku better.
ja im rikal aby ten british gas - carefully.
snad by bylo vhodno po case odtajnit tvoje 2.britske zazitky.
i stb odtajila nektere spisy
jinac vemte hesky utro
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
Nj nekomu zacina nadvihovat poklop,pm s nevabnym obsahom zacinaju prichadzat,zial tu deodorant nezabera continue later...
What does not kill me, makes me strengthen  |
B1 dze si. Ti neporadim s tym penetrakom
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
Sipe, no co? Uz mas "kar" ?
|
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
...ranecko
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
Caf dcerka ako? Aj u vas prsi? Pekne je tu pod doverskymi skalami,len skoda pocasia a skoda ze nemam fotak,aj ten som planoval kupit teraz neviem,neviem,tie nevyplatene prachy budu chybat,nastastie laska a stastie kvitne aj bez nich a netreba si ich kupovat.
What does not kill me, makes me strengthen  |
Curwa kto ta nevyplatil? Nejaky fanglan ? Tak toto na mna nemuze rict nikdo. Aby mi robil nekdo cele vanoce a new year a nist. Ja som mal ponuku medzi sviatkami za 100 %. Dal som ich lidem sak ja som ziskal dobre meno a nove zakazky.
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Ja som mu nevyplatil urcitu cast. . Lebo kvoli jemu som stratil vela penazi. . Pred tym ako bude moralizovat a ohovarat,nech sa zamysli nad sebou a svojim pristupom . . Bol mojim najhorsim zamestnancom a tuto druhu sancu dostal len preto lebo mi ho bolo luto. . To vsetko co mi nasluboval,ze vie robit a vie len rozpravat. . Vyzna sa len do pocitacov ale sprava sa ako by vedel vsetko. . . Je mi to luto,ale v zamestnani nepoznam kamaratov. . A to pochopi kazdy kto uz podnikal. . A uz nikdy nezamestnam nikoho kto je kamarat alebo nepoznam ako robi. . Popalil som sa ja najviac. . A mrzi ma ze milan nevidi to co je skutocnost. . Budem svina a vedel som to,ale nebudem prerabat len preto,ze dakto nevie robit. . Prepacte vsetci. . A mozte mi nadavat. .
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
sajo Joined: Apr 18, 2005 Posts: 0 From: Ziar nad Hronom, now UK - Newb PM |
...ahojkajte...
|
...caute
...ja len na mrago soracovho postu (lebo ked tu nieco take napise,tak nemoze ocakavat, ze ludia nenapisu svoj nazor), ktory zo znechutenia nebudem quotovat - pokial viem, oltcit ta tu ani raz neohovaral, aj ked nebol spokojny, tvoje meno tu ani len raz nepadlo, este ta obranoval...tot vsjo, do zvysku som nevidela, ale hambila by som sa volaco taketo napisat...
...a nerob zo seba chudaka v zmysle, mozte mi nadavat...kto bude mat nazor a guts, tak napise,co si mysli...
...a potom,ze preco sa tu clovek ma vobec ukazat na tomto fore...
[ This Message was edited by: mimula on 2007-01-06 16:15 ] |
Ted tu budze asi tcicho. Ale clovekovi ktory zamestna cloveka kery nist nevi a drzi ho od vanoc do new year,si myslim,ze je spatny manager. Oldkida neznam,ale nemyslim,ze nic nevi hoc kuchar -cisnik neni najvhodnejsi clovek k murovani zdi a k lepeni dlazdic. V podstate se nic nedeje oldcid se zamestna jako cisnik a bude nam davat s pizzerie post a szrcs nam budze furt ladovat krive uk walls a nadavat na bota a nakonec bota dodrbete spolocne. Curwa uz mi chybi naky heskej flame mim a jeste napis ze boto je better a mas u mna odvoz na oravu a exclusivne saty. Soja odrodeno. _________________ waldik szoracs square 
[ This Message was edited by: boto43 on 2007-01-06 16:20 ] |
...nikto nie je ani lepsi, ani dokonaly, kazdy mame svoje muchy...a ty si provokater, takze lepsi istotne nebudes...
[ This Message was edited by: mimula on 2007-01-06 16:24 ] |
A ty nevis stupnovat good. Bolo tam better not the best. Szoja a ty neutekaj.
...ved som sa opravila, trdlo... |
sajo Joined: Apr 18, 2005 Posts: 0 From: Ziar nad Hronom, now UK - Newb PM |
...akurat na tom pracujem a ty ma rusis...  |
|