Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Maj sa zatial.
@Hawker Vsak mozte o tom pripadne diskutovat aj tu.
|
|
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Ved presne toto ma napadlo - ked tu bude Inzinier naklonovany, staci sa obratit na Teu, ta to objasni...  |
|
Ja len dufam, ze sa tu klonovanie nestane beznym javom. To by vazne nerad.
[ This Message was edited by: Elrond on 2004-09-11 11:19 ] |
El myslim, ze drviva vacsina sem prispievajucich nepotrebuje klonovat, aj Quongo sa uz hadam ukludnil s portugalskymi uletmi... Ostatnym sa jedna o komunikaciu, nepotrebuju ulety. Inziniera si uz hadam mangelka ustrazi...  |
|
V to pevne verim. Dufam, ze im to stacilo, lebo ako som si tam ich cital, tak bolo vidno, ze su poriadne nastvany.
|
Zda sa mi ale, ze to u nich (a na jeden pokus aj u mna ) odstartoval ten ChumajPablo, co sem raz prispel, a tak nas napadlo, ze to moze byt cool a robi sa to tu...  |
|
Inak, co porabas?
|
Prave sa vyprazaju kuracie rezne, vari ryza na obed, po obede budem ciastocne tu, ciastocne patlat modely a vecer uz mam dohodnute jedno stretko. Ked to budem stihat, tak sa tu ukazem aj v noci, mozno viac ako vcera... Teba uz vyhnal hlad z postele?  |
|
Hej, uz ma vyhnal. Bol som si daco zobnut a znova som sa vratil do postielky. Nejak sa mi nic nechce. Este som aj ranajkoval v posteli. Ake modely skladas?
|
Darmo, postel ma zvlastnu pritazlivost... Skladam plastikove modely lietadiel i bojovej techniky, len tak pre zabavu a na odreagovanie, momentalne ma drzi obdobie 2. svetovej vojny |
|
A ake mas modely? Mozes ich vsetky vymenovat, ak sa Ti chce.
|
Aj by som to sem napisal, ale nestacila by mi kolonka... Kedze sa tomu venujem uz vyse 20 rokov, mam jednu velku skrinu plnu neposkladanych modelov, a asi 150 poskladanych... To cislo by bolo vyssie, keby som sa 4krat nestahoval aj s nimi, a dost modelov to neprezilo. :-| Ale aspon takto - momentalne mam rozrobeny SB2C-1 Helldiver, potom su na rade Polikarpov I-16 typ 10 a Focke-Wulf Fw-190A3... Ty stihas pri tomto aj nejake ine konicky?  |
|
No stiham, len momentalne som dost obmedzeny. Normalne chodievam na motokary, minigolf a bowling. To su moje najvacsie konicky, plus este F1, rally a mobily. Najnovsi moj osial je tuning scena. Zatial vsak len zhanam info a pozeram katalogy. Chcel by som mierne upravit auto. Zacal by som hlinikovymi diskami a nizkoprofilovymi pneu.
|
|
Idem sa naobedovat, takze off. C U l8r
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Quote:
|
On 2004-09-11 11:50:00, Hawker wrote:
Sorac, keby si bajtiky setril, mohol si sem z nocnej pisat, isto by sa nasiel sparringpartner. Hm, takze vdaka Branimirovym provokaciam dnes bude na obed kurca, zajtra plneny bocik s dusenou kapustou a knedlou, k tomu na travenie fernetik lekarsky...
|
|
bajtiky som minul tak ze som si kupil operu na psion a tam som chodil na web a to zralo bajtiky takze tak..
uz ste po obede??
Ja som si akurat dal zohrial vcerajsie lazane..ze ci vas to vytiahne.... |
|