Author |
Slovak forum (archive) |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
zeby som este dnes urobil 300????
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Ja lezim na posteli, takze pohoda. Ked zaspim, tak jedine, co sa moze stat, ze si daco mozem iba pokazit, ze na to zalahnem alebo mi to padne.
|
Quongo Joined: Jul 29, 2004 Posts: 1 PM |
Presne,lezim v posteli,chcel som pozerat matrix,ale,ten film-hudba a original zjape a dabing je dost potichu,tak som to vypol.
This message was posted from a Nokia |
xcool som nevidel ale pocul som o tom..ja telku aninekukam pre mna je dolezita hudba...to musim mat vsade a stale..este aj ked spim...
alebo mi musi priast nejaka peknamacicka..najlepsi dvojnoha...
Sor,co pocuvas? El,a ty?
|
Tuto jedinu cast som videl. Ten chalan bol z PD alebo Bojnic. To je blizko, tak si to pamatam. Podla mna je xcool blbost, ale nevadi. Proti gestu ziaden disputat.
|
ja pocuvam vsetko co je dobre..do konca som 6rokov tancoval vo folklore...
vecsinou rdio ale mam tak asi 90md diskov kde ma kazdy po 5cd na nicha tak 25gb hudby na hdd
|
Ja pocuvam miestne radio, ktore nebudem menovat. Ale co, je to Hit-FM, alebo ako to my volame shit-fm. Nic poriadne nehraju.
|
Nuz,ja mam rad take xtremy!Super,tancovat vo folklore,tam si sa musel namakat jak kon,nie.Ale,co konkretne mas na md a hdd?
vsetko tam najdes..mal som pc shop a ako vies tam sa da zaoberat aj hudbou a filmamy..tak mam 120gb filmou a 25 hudby ale uz nicnove lebo to nerobim dva roky..ale este sa mi sem tam nieco odstane...
som sa smial,na zaciatku somuz zobrazeny ako poster..hadam to len neprehananam..budem si musiet kupit novu klavesnicu,tato zacala vrzgat...
Nuz,ja som presiel uz vsetkymi stylmi.Na intraku som rok hral v radiu,robievam disky.Dakedy som pocuval ine brutality.Uznavam kvalitnu hudbu,ale na disco musim hrat kraviny,lebo ine sa pocuva a na ine sa tancuje na disco a na ine v clube alebo party.
|
Ty si myslel tak? No vsetko, co sa da pocuvat. Beethovena, Bacha, Mozarta, Gigi D'Agostino, Cypress Hill, Desmond, Joan Osborn, The Corrs, R.E.M., Pink Floyd, Beatles, Dead or Alive a podobne haluze.
|
ja som zase oderoval nasu skolsku tv..
najradsej pocuvam dance flor a rozne miksy didzejov...
to ma bavi najviac..
@el
presne som to myslel tak..mam tam vsetko to co si mvymenoval a este aj viac a urcite tam mam aj vaznu hudbu,je to dobry relax...
[ This Message was edited by: sorac on 2004-09-11 01:22 ] |
|
No idem ja spat. Majte sa tu a moc to neprehanajte.
|
Kedysi bola hudba mojim jedinym konickom,a dost som sa v tom vyznal-teda okrem opery,operety a vaznej hudby.Teraz je to uz ine.Potom prisli mt,ale aj tie ma uz posledny rok pustaju. Kto ma rad chill out?
|