Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
No kazdy ide prec, tak sa aj ja s Vami lucim. Majte sa pani.
|
|
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Ty kokso, si uz pripadam ako Quongo, ked chcem niekam ist, vsetci zutekaju... Vidim, ze Quo rozchodil PC, snad nanho aj nokiu pripoji, a ostatni len tak zmizli. Co s nacatym vecerom?  |
|
Neboj. Ja som este tu. Co porabas? |
Prave som sa vratil domov z navstevy, mali tam nejaky cognac co vonal ako pernikovy kolac.. Co tu noveho, Acko santi s nokiou a nadava?  |
|
Tak nejak. Stazuje sa na repracik, ze slabo pocuje. Tebe to na tvojej nokci nerobi?
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
kviz: co je hlavne mesto brazilie?
This message was posted from a WAP device |
Nestazujem sa, pocujem dobre, a ked je nahodou okolo velky hluk, prepnem to na repracik alebo pouzijem sluchadla, a hned je to bez problemov. Ako som vsak pozeral, tiez mam tu automaticku regulaciu hlasitosti. Mozno by mu pomohol iny firmware... Ty co mas noveho? Pochval sa, nech ticho zavidim..
Branimir, nasi morgosi si myslia, ze Rigo de Zanero, ale je to Brasilia... Teda, ak sa nemylim.. 
[ This Message was edited by: Hawker on 2004-09-10 22:53 ] |
|
Ja nemam nic nove. Jedine co mam nove je film Alien vs Predator. Chcel som si to dnes pozriet, ale uz sa na asi vykaslem. Pravdepodobne by som zaspal.
Vidim, ze tu mame nejaku kviz sou.
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
ale na jojke je viem co si robil minule leto a tam vyhrali zajazd na tu otazku a viem ze rio to nie je
Hm, podla nazvu je to sci-fi, nejaka brutalita alebo...? Mne sa velmi pacili dva filmy viac-menej z takej oblasti - Final Fantasy: The Spirits within a Animatrix...
Otazka na Branimira od pani Marie: Co som vyhrala?
Fotky si zohnal? Ak mozem, to ako sa Ti ich podarilo zlikvidovat? |
|
Hlavne mesto Brasilia (od 1960), ktore bolo vybudovane na obrovskom rubanisku, daleko od ostatnych obyvanych oblasti, na podnet vtedajsieho prezidenta Kubibitscheka, je zname pre svoju futuristicku architekturu. Toto mesto je oslavovane ako "najmodernejsie mesto" sveta. Podorys tohto mesta ma tvar lietadla.
Obzvlast posobive su budovy Praça dos Três Poderes, Palacio do Planalto a budova narodneho kongresu.
Takze asi tak...
|
Takze co som vyhrala?
Do kelu aj s pani Mariou, tu otravuje... Viem, ze viacero statov je na tom tak, ze hlavnym mestom nie je to najvacsie... Vid napr. Australia...  |
vdaka za info. no mal som dve 256MB karty som ix zaplnil a napalil v inet kaviarni. potom som isiel do kahiry a po par dnox som potreboval volne miesto na video (frajerka sa ucila brusne tance hehe) a mysliac si ze mam vsetko napalene som kartu s kludom sformatoval. kua
|
Nevyhrala ste nic pani Maria. Este sme neskoncili.
Final Fantasy bol dobry film. Nikdy si nevidel Votrelca 1, 2, 3 alebo 4 a Predatora 1 alebo 2? Tak tu je votrelec, predator a ludia. Presne ako v hre Alien versus Predator. Predatory supni votrelcov na planetu, aby ich mohli lovit a votrelci zas kudi vyuzivaju na ich rozmnozovanie. Takze predator lovi aliena a nas, alien nas a predatora a my sa branime a lovime oboch. Tot vsio.
|
No Ty kokso, to si fotil ako besny...  Nenapadlo Ta skontrolovat si CDcko po napaleni? |
|