Author |
Slovak forum (archive) |
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
@Quo: Ale do riti, mam dovolenku a som v robote, lebo som slubil, ze nieco dokoncim.. uz nikdy nic neslubim.. pojdem pomaly do ZV a potom domov.. kaslem nato.. vsak mam dovolenku
|
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
A79 to je pohoda,ja to poslem postou to ma nevyjde viac ako 60sk.Ty mi das prachy na ucet a sme vybaveny.A ja si kupim 512mb
quo ja natieram prave palubovku v hajzli co som obkladal v stredu...Asi tak...A pisem na esato...
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Tak to zblblo jedna radost. Hm, taka 256 karta by nebola zla.. |
Quongo Joined: Jul 29, 2004 Posts: 1 PM |
Weru,pocas dovolenky treba oddychovat! 5minut som sa snazil najst ceske forum na wape,ale vzdal som to! Hodite link,alebo,zeby Cesi nemali sv forum? Threado je to fuckticky kopu. Tak sa teda hosi majte!
This message was posted from a Nokia |
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
@All: Koncim.. idem off..
A piste pomaly.. !!!
|
Kto sa chysta obedovat,tomu dobru chut! Sorac,a ty co tam vsetko vlastne robis?
Hawker chces kartu?Ak sa dohodnes z a79 bud tu alebo ti mozem poslat novu za 1500sk..nie je preblem...Das mi prachy na ucet...Alebo na konci novembra pridem domov...
Kolko mas tych kariet moznost zohnat? Lacneee
Quo vsetko,opatrovanie deti,upratovanie,stolar,elektrikar,murar,sofer (x5 a ml320),spolocnik,opravovanie pc,maliar.Mozno som na nieco este zabol.Dopisem ak si spomeniem...Obed?Ved mas este v zuboch ranajky
A hlavna napln tvojej prace? Co mas v zmluve? Boze,dievca pre vsetko... Takto sa maju Slovaci vo svete...
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Sorac - skutocne som SP dva na mojom kompe nemal, ale mal som moznost porovnat jeho rychlost oproti SP jedna a ta ma odradza, dalej som si tu precital o niekolkych problemoch s a neschopnostou pracovat s niekolkymi stofkami programov, ako napr. Office 2003, ktory hodne pouzivam. Cize kym sa nedocitam, ze ano, SP2 je velmi spolahlive, respektive spolahlivejsie ako SP1, nebudem vahat. Samozrejme si dam od Teba rad poradit, pripadne aj od inych. Michal je IT technik, takze by k tomu tiez mohol nieco dodat. Vseobecne na SP2 vela chvaly nepocut,preto prosim nepouzivaj hned ten ton, ktory si pouzil... Staci povedat, ze si s nim spokojny. Vhodnejsie by bolo ho skor porovnat s SP1
no cellphone... |
Qou pokial nevypredaju obchod...Takze celkove dost.. Ak chcete urobte zoznam a mozem vam doniest co chcete....Tam maju vsetko za super ceny,citacky-900sk,fotaky,memory karty,rozne adaptery atd
Atlis velky sorac tebe,to nebol zly ton len nedebatime spolu tak je to tak.Spravy nevydavaju ton,ja nic v zlom... Ja mam len dobre skusenosti,mam aj ofice ale len 2000 a tam nie je ziadny problem...Este raz sorac...Porounanie napisem ked budem na kompe
quo hlavna napln?Zmluvu nemam,som aupair ale co robim je pohoda,lebo su to kamosi a taka bola dohoda...
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
sorac - nemas prehlad o cenach pda?
no cellphone... |
Quo poviem ti to takto.Ubytko,stravu,auto,benzin,net mam zadara a k tomu super balik kazdy mesiac,nerobil by si to?A ludia si ma tu velmi vazia a beru ma ako jedneho z nich,lebo im dokazem urobit vsetko...Nemam problem.Ani raz som nebol podceneny,skor naopak
|