Author |
Slovak forum (archive) |
Zef Joined: Jul 22, 2004 Posts: 14 From: *Lipany*Presov*Kosice* PM |
Pekny den prajem.:-)
Masseur zacal zhanat ucebnicu slovenciny.Kazdy druhy thread je tu tak pisany ;-)
This message was posted from a T610 |
|
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
Atlis, preco musis nadavat? Ja volam tym sisnutym spanielom jak najata... Za chvilu budem ja nadavat.
This message was posted from a T630 |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
All som off.Musim makat el afroditku odpojili,vcera
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Vsak, ked sa niekto myli a Vytvara nove thready, ked namiesto post reply klikme na new thread, tak co uz.
|
Quongo Joined: Jul 29, 2004 Posts: 1 PM |
Neviete,co je s Arrowom?
This message was posted from a Nokia |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Sevas Peto, kedy ficis na RHB? Kukal si ich? Je to katastrofa... Nevyvazene, crazy dizajn... Ten magic stick ma napr. super vybavu, ale pouzitelnost nulovu... Jedine ako modem alebo prenosne radio.
Quo - konecne som si precital co si napisal tym portugalcom, bola to sranda, ale este chvilu a musis sa registrovat s novym nickom, inak neviem po portugalsky, ale co to som pochopil a dost nam tam nadavali. Hosi nerobte to znova, vsade vyzerame jak curaci, tak aj tu musime?
Afrodite - mam roboty vyse hlavy, budem asi zje... a to je piatok!
no cellphone... |
|
Cita. Este ma asi 20 stran.
|
|
Quote:
|
On 2004-09-10 09:43:19, Quongo wrote:
Neviete,co je s Arrowom?
This message was posted from a Nokia
|
|
Ma dovolenku, taze asi este spi, no a podla toho, co som videl, ako do seba zlahka hadzal vodky, tak mu je mozno aj blbje... Inak vcera kupil akciovu 6230!
no cellphone... |
|
Prave ted. Este sa naranajkujem a uz tam ficim, takze sa tu zatial majte.
|
Quongo Joined: Jul 29, 2004 Posts: 1 PM |
Neboj,ja uz budem dobry!Ziadne ine thredy alebo fora,ako slovenske nenavstivim!
This message was posted from a Nokia |
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Tak som sa tym prehryzol az sem... Co sa threadov tyka - nech sa pekne oni ucia po slovensky, kazdy svetovy jazyk zacal nenapadne, preco by ten nas mal byt vynimkou?  |
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
Hello..!!! Kuwa, toto docitat!!! Mohli by ste prosim prispievat pomenej?!!!
@Atlis@Afro: Cafte.. zle mi nebolo, z vodky mi nebyva.. to z piva ma prehana.. preto MUSIM vodku pit..
Co noveho?
|
|
No nazdar... Dokedy ste este mulatovali v tej kose? Boha lebo mne potom zacala byt seriozna kosa...
Ako nocka?
Hawker - ja suhlasim s tvojim nazorom, ale pravda je aj taka, ze ked sme my lozili po stromoch, oni ovladali tretinu zeme...
no cellphone... |
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
...a ked oni nepoznali ani pribory, cely vtedy znamy svet patril Rimu... Velmoci prichadzaju a koncia, len ludska blbost je vecna!  |
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
@Atlis: Ale, o pol deviatej sme sa presunuli do Vikingu.. tam som supol este dve vodky a o deviatej som uz cestoval vlakom do BB.. doma som si este pozrel Dve Veze (este som to nevidel) a po jednej som siel spat.. Nokii som sa este nevenoval, totalne nestihacky, dokoncujem dalsi NB + jeden web a este musim aj dnes asi do ZV a este chcem ist po novy monitor atd.. proste nestihacky.. chcem este odbehnut aj k Mirovi do shopu, nech mi da cierny kryt + tlacitka na 6230.. zatial mam ten modry... to je v skratke o dnesku.. vecer to drbem, chcel som ist na jarmok, ale pojdem zajtra..
|
|