| Author |
Romanian Forum |
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Mi-a placut explicatia "academica" de a obtine cu d70, un iso de 3200 Ma intreb de ce nu a zis ca, camera asta scoate si 6400  In fine... eu nu am folosit-o, si nu zic ca nu este buna, dar din ce am citit in acel thread, care l-am dat mai devreme, lumea acuza d70 la capitolul calitate imagine, in comparatie cu 300d. O sa am ocazia sa ma joc cu un 10d si cu un 300d. Cand vii tu, ma joc cu d70; o sa pot sa-mi creez o impresie sumara  |
|
|
Apropos: ce durata de viata are senzorul? Cum este cu senzorul, cand vine vorba de curatat, de praf? |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
bogdane si-a luat Radu p900?
eu deocamdata o sa keltui banii cu marea, apoi cu un upgrade la pc...
si sunt fericit ca am gasit un colt de fereastra in casa(la tara) unde am o liniuta semnal dar merge netu aproape ca la semnal full...
Bine e sa fii online...
|
Si-a luat! Si eu sunt la mare de cateva zile, pana miercuri mai stau, poate pun niste poze facute pe aici, dar cu telefonul, pt. ca nu pot sa le transfer pe cele de pe camera. http://forum.softpedia.com/showthread.php?s=&postid=323708 Aici poti comenta, soso, dc ai timp, of course! |
sosojerk Joined: Jan 14, 2003 Posts: 295 From: Timisoara, Romania PM, WWW
|
Unde is pozele alea facute cu telefonu ca nu le gasesc la linku ala...? |
Eu nu am pus inca poze facute cu telefonul; dc la mine te refereai. |
sosojerk Joined: Jan 14, 2003 Posts: 295 From: Timisoara, Romania PM, WWW
|
mei...ce e cu linistea asta?
ia face-ti niste galagie aci...
ia...watch me...p910 sucks...
[ This Message was edited by: sosojerk on 2004-08-05 16:13 ] |
N-a tinut Nici cu foto nu tine, nici cu p910, e grav  |
agemo Joined: Feb 25, 2004 Posts: 10 From: Romaia PM, WWW
|
Salut!
A reusit cineva sa convinga Opera sa meaga pe O. wap unlimited ?
|
Mai greu. |
|
Mai greu.. adica.. se poate sau nu ? |
Depinde si de telefon. Intai sa ne cunoastem mai bine Lucrezi la orange? Ai cumva un site si ai vazut vreun user agent de p800 cu opera id? Tell us more, don't be shy. Esti activ si pe softpedia, fie si in cea mai mica masura? Daca da, ce user ai? In fine, iti dau raspunsul: sunt ceva sanse. Asteptam si feedback  |
raulos Joined: Aug 10, 2004 Posts: 0 PM |
buna .. uite am aterizat si eu pe forum aici.. mai din gresala mai din intentzie .. Vreau sa va intb exista cumva vrecun package sa download care sa imi dea meniuri in romaneste pt SE z600 sau stie cineva cum pot sa il unlock ( e locked pe provider de canada)
mresi |
|
Ok.. hai sa ne cunoastem.
Nu lucrez la orange.
Am mai multe site-uri dar uite nu am avut curiozitatea sa caut user agent opera uiq.
Da.. am si pe softpedia cateva post-uri, cu acelasi user.
Alte intrebari ?
Intreb pt ca tocmai mi-am schimbat t610-ul cu un p800.. si nu prea imi pot explica de ce _nu_ ar merge si opera, daca browser-ul intern merge.
Edit: Problem solved.
[ This Message was edited by: agemo on 2004-08-17 18:13 ] |
Wolfie Joined: Aug 06, 2004 Posts: 2 From: Romania PM, WWW
|
Salut lume! Am si eu o problema, nu pot sa intru pe y! messenger de pe wap. De fiecare data imi da acelasi mesaj: "http status 404". Precizez ca sunt abonat Orange RO si ca am reusit sa intru de pe acelasi tel, dar cu un abonament Connex, fara sa intampin nici o problema. Care e problema? Va rog sa ma ajutati deoarece am mare nevoie de messenger mobil.
This message was posted from a T310 |
|
|