Author |
SErbian forum- Srpski forum |
Vojo Joined: Feb 21, 2004 Posts: 26 PM |
Ko zna sta je se desilo sa tvojim mob, probaj sa resetovanjem tel, ali prije toga prebaci sve sa mob na pc!
This message was posted from a T300 |
|
Sasa1 Joined: Mar 04, 2004 Posts: 57 From: Serbia&Montenegro PM |
da djord je splinter kad izadje bice do jaja
Very Happy
Very Happy
Very Happy
Smile
Smile
Smile
Sad
Sad
Sad
Surprised
Surprised
Suprised
Confused
Confused
Cool
Cool
Cool
Laughing
Mad
Mad
Mad
Razz
Razz
Razz
Embaressed
Crying (very sad)
Evil or Very Mad
Rolling Eyes
Wink
Wink
Wink
SonyEricsson
Cry
Puke
Sleep
Eyes
Turnaround
Bluetooth
SonyEricsson
Smile girl
Very angry
Very angry
Please
|
dusanl Joined: Aug 27, 2004 Posts: 0 PM |
Sada mi pokazuje memoriju za slike korektno nakon sto sam izbrisao neku sluku. Ali mislim da mi fali 111kb.Upravo sam sabirao koliko imam memorije u memory status-u. Imam 1937kb a valjda bi trebalo da imam 2048kb (2mb) sa svim predefinisanim stvarima koje ne mogu da se brisu.
E sad da li bi neko bio ljubazan da sabere na svom t610 koliko ima memorije kada sabere free space i sve ostalo.Hvala. |
dusane ja sam sada racunao imam 2459kb nemoj da se brines za MEMORIJU KOJU TI JE UZELA IGRICA vratice se to desavalo mi se to 1000 puta sa java igricama nemoj da brines vratice se
|
Sasa imas e-mail
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Hello. Ja sam Hawker iz Slovacki. Neznam srpski, just a little bit english. Can you send me any serbian wap links for a good music in midi
This message was posted from a Nokia |
Darko1290 Joined: Aug 29, 2004 Posts: 11 From: Belgrade, Serbia. PM |
You want serbian music or...? www.mms-serbia.com/wap/index.wml And yes, it's on serbian...
|
Thanks. :) Reading in serbian language makes me no problems. ;) But I can't write serbian, just in slovak, english a little bit russish, in alphabet. Vazmozho panimat? ;) Good night!
djole89 Joined: Jul 26, 2004 Posts: 428 PM |
What Nokia do you have?
This message was posted from a K700i |
Good morning! :) I was on this wap adress, but it writes me allways Page does not exist. My Nokia is 6230, a little clever cow... :)
Imam vojo kojotbg@gala.net @hawker go to http://tagtag.com/janky that is great site much much midi tones
Hawker visit wappy.to/vojo, a jebes e-mail neradi ni jedan, ako imas nesto da napises posalji PM ili e-mail na savicic@gala.net, kad smo kod e-maila znali neko kad pocinje sa radom googleov Gmail?
Thank, my mail is hawker@e-zones.sk . U can use Google without problems? Me not, for a bad combination of data provider and phone, me and my operato don't know, where is problem. :-/
Sasa nisi ti mene dobro razumio, imas e-mail od mene poslao sam ti sa myk700, a odgovor posalji na PM ili savicic@gala.net
dusanl Joined: Aug 27, 2004 Posts: 0 PM |
Uradio sam master reset i sada imam 2459kb.(hvala bogu).Pa zar je moguce da mi je jedna java igra bila progutala oko 500kb?
This message was posted from a T610 |
|