Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
A nie aby Vas napadlo pouzivat elfske mena. Na to tu mam vyhradne pravo.
|
|
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Jejej, rumunsky rolls royce sa tu objavil... Uz doupratovane?  |
Quongo Joined: Jul 29, 2004 Posts: 1 PM |
Cafte hobiti.
This message was posted from a Nokia |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Olcit nevsimaj si ma,dnes slapem na praskoch...
Hawker nejako mi usla suvislost s presovom...Mohol by si to priblizit? |
|
Nejak to tu utichlo. Co ste sa ma nebodaj zlakli?
|
Ktory hobit to tu ublizuje detom?A co na to Tolkien?
|
Hobit je maly ako dieta.
|
Mohol, to bolo urcene snurkovi. Inak, tiez sem pisem z nokie 6230 a neukazuje mi to. lebo som cez kolaloka html light, a to si asi aj Ty.
Jejej, strateny Quongo sa vratil...! Vitaj! Som cital Tvoje reakcie po polnoci na mm.sk... |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
Co mate proti oltcitom je to auto na cely zivot raz ho kupis a uz sa ho nezbavis
What does not kill me, makes me strengthen  |
Ale ved ja viem.A Sorac potom nie je hobit?Ved vsetci ste tu hobiti.Nuz a vyskou som tu asi jediny skutocny hobit ja.
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Sevaste kluci
ale uz mi liezla mala na nervy tak som ju sotil zo stolicky,teraz mam pokoj,uz sa ani nehybe od strachu...Stale lezi v tej istej polohe...Chuda,idem jej povedat ze az tak sa ma bat nemusi... |
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
@Quo:
Vitaj, dufam, ze ta uz preslo to LG!!!
|
Sorac,stup jej na krk,potom povedz,ze to bolo v sebeobrane.
|
The mother of our particular hobbit ... what is a hobbit? I suppose hobbits need some description nowadays, since they have become rare and shy of the Big People, as they call us. They are (or were) a little people, about half our height, and smaller than the bearded Dwarves. Hobbits have no beards. There is little or no magic about them, except the ordinary everyday sort which helps them to disappear quietly and quickly when large stupid folk like you and me come blundering along, making a noise like elephants which they can hear a mile off. They are inclined to be at in the stomach; they dress in bright colours (chiefly green and yellow); wear no shoes, because their feet grow natural leathery soles and thick warm brown hair like the stuff on their heads (which is curly); have long clever brown fingers, good-natured faces, and laugh deep fruity laughs (especially after dinner, which they have twice a day when they can get it). Now you know enough to go on with.
|
Oltcit, niekto zbiera anglicaky, a Ty predsa nebudes trochar... Neurobis najvacsiu zbierku oltcitov na Slovensku? Teda, ak ju uz nemas... Sorac - kolko ma mala? Quongo, uz po zapise? Nejak si stihal...  |
|