Author |
Slovak forum (archive) |
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Cest praci a rukam pokoj! Ohladom tej 9300 sa strhla na mm.sk celkom slusna prestrelka, 7wcsnurka sa tam pochytil s aquilom, a celkovo to tam bolo zbytocne emotivne a malo objektivne. Ale asi sa to cudo nokii aj podarilo, ked na nu vsetci inoznackovi tak nadavaju...  |
|
Zef Joined: Jul 22, 2004 Posts: 14 From: *Lipany*Presov*Kosice* PM |
Sevaste :-).
@Atlis:9300 vyzera pekne ale cena by mala byt 700 a az od januara.Aj prezentacia je len reklama :-(.
Chvalabohu ze som nepozeral hokej :-(:-)
This message was posted from a T610 |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Ten telefon je urcite docela dobry. Aquila je tvrdy nockar. Ja som sa s nim tiez dost pochytil, ale nakoniec sme dosli k akemu takemu zmiereniu. On totiz vsetkemu rozumie a je tvrdohlavy...
Zef - cena je 700 co? Euro? to je dost... Ale na druhej strane ma dost velky displej atd. No to uz asi radsej pockat a kupit 9500, ta je predsa len lebsie vybavena a pri tomto druhu fonov uz tak velkost nerozhoduje, uz len vzhladom na ich funkcnost a geneticke zmeny pocas krizenia s inymi zariadeniami
no cellphone... |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
cena 9300ky bude priblizne 27k a to je vela.Ja viem ze som bol neobjektivny,ale ako sa do hory vola...
This message was posted from a WAP device |
|
Snurocka ja Ta neobvinujem, ja som to necital (ale urobim tak ), ja Aquilu poznam z jeho prispevkov a ako som pisal aj nasho spolocneho flamewaru, takze viem aky je uzkoprsy. Ale coby sme robili, keby sme sa nemali s kym hadat
SonyEricsson RULEZ Everywhere
no cellphone... |
Ja som pouzil symbol euro ale esato podporuje gule a tak ale euro asi nie.Aquila ma podla mna tak 15-16 a fotrik mu robi v Nokii ;-)
This message was posted from a T610 |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Cafte pani. |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@Atlis prave preto ma podrazdil,nemam rad truhlikov-polyhistorov ;x @Zef cena 27k a vyssia,mozno aj 30k puke btw kilo ma 1000gramov a je to aj matematicka skratka:kilo,mega,giga,peta,tera,exa a naku som mozno zabudol ...uz som par rokov zo skoly :)
This message was posted from a WAP device |
Caf Elrond Veget alebo RHB
 Vyskusam aj euro

[ This Message was edited by: Zef on 2004-09-09 10:21 ] |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Hi chlapcekovi...Uzivate si pekne rano?Aj ja anglicke...Konecne oblaky myslim ze ta 9300 je dobra a aj cena nie je zla..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
Hawker pohodicka,ja som si zase pokecal sam ako zvycajne,ked vy vsetci chodite tak rychlo spavat..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Prijemne dopoludnie prajem. Tak ako bolo v Presove na namesti? Ked som cital tie diskusie ohladom 9300ky, tolko demagogie, co tam niektori pouzivaju, to je sila... Je zabavne pozerat, ake obratky niektori naberu po miernom podpichnuti... Oltcit mal s tymi obrazkami pravdu, onedlho si to tu mozno budeme tunelovat..  |
Hawker inac diky za dobru radu.Budem si asi musiet kupit lietadlo ale inac pohoda... |
A-79 Joined: Jul 20, 2004 Posts: 0 From: BB, Slovensko PM |
all: cafte..
chcete vediet ako by ste sa volali po japonsky? nech sa paci
http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/721
moje meno:
Michinaga Kajitani

[ This Message was edited by: A-79 on 2004-09-09 10:25 ] |
|
No konecne ste tu... Snurka, mas na mm.sk moju reakciu.
Sorac - o dve strany spat je to meno...
Hawker zas nic nerobi
Zef - Aquila je skor malo podnikatel, ktory zbohatol na zelenine a teraz je z neho velky corporate manager alebo robi agenta s teplou vodou
no cellphone... |
|