| Author |
from Greece ? |
stat Joined: May 14, 2002 Posts: 2 PM |
pedia peite kana site me ellinika ringtones!!!ante gia t68i.peite plz |
|
|
MrNeT Joined: Apr 27, 2002 Posts: 4 From: Thiva,Greece PM |
12 MB?????
Lathos kaneis file mou...
To flash gia metatroph T68 se T68i einai molis 2,5MBs! |
T68GR Joined: Feb 20, 2002 Posts: 58 From: Greece PM |
Quote:
|
On 2002-05-29 12:12, smyrosnik wrote:
RE PAIDIA POIA SP THS ERICSSON STIN ELLADA EXOYN TI NEA EKDOSH ME MMS?
AYTO PREPEI NA MATHOYME?
Y.G. GIA TI LARISSA KSEREI KANENAS?
|
|
Stin Larissa to service point einai asxetoi parolo pou einai advanced apo oti ksero service point!!! Pantos ego edo Karditsa to ekana update kai einai teleio! An eisai apo Larissa den einai kai makria  |
Quote:
|
On 2002-05-28 22:03, john74 wrote:
@Stormlord file otan pas tin pempti tha soy pei ela tin alli pempti,file einai poli malakes ekei sta SC,min talaiporeise tsampa ,mallon theloun na kerdisoune kai allo hrono,Mono o T68GR o Giannis ta katafere me to MMS upgrade toy esteila kapoia paramorfomena keimena simera kali fasei etsi Gianni?????
|
|
John file mou to tilefono paei sfaira kai sinexeia anakalipto kainourgia pragmatakia!!! Dokimases tin fonitiki klisi?? (KAI GIA OSOUS KANOUN ANABATHMISI KAI EIXAN PRIN FONITIKES KLISEIS APOTHIKEUMENES PAROLO POU THA FAINETE OTI EXOUN SBISTEI META THN ANABATHMISI PATE RITHMISEIS->Fonitikes leitourgies->Diagrafi olon giati parolo pou fainete oti exoun xathei pianoun xoro stin mnimi!) To koufo Gianni einai oti afou peis to onoma kai to tilefono kanei mpip gia na tou peis an thes na kaleseis spiti i kinito i grafeio i.... sou bgazei stin othoni tis epiloges mono gia tis opoies yparxei apothikeumeno noumero!!! Exei POLLES PARA POLLES BELTIOSEIS GIA MENA EINAI ALLO THLEFONO PIA!!!! |
Episis oson afora tis fonitikes kliseis, mia kai to epiasa to thema, yparxei pleon kai fonitiki entoli gia epanaklisi tou teleutaiou arithmou. Sto diko mou an tou po "KSANAPARE" mou epanalambanei tin entoli ksanapare kai meta karaki mou leei px "Yiannis" "kinito" me tin proipothesi oti exo apothikeusi fonitiki entoli gia ton teleutaio arithmo pou kalesa! Kai xoraei perissoteres fonitikes entoles opos episis exei beltiothei poli stin anagnorisi kai den kanei pia kanena lathos!!! |
Stormlord Joined: Apr 21, 2002 Posts: 45 From: Greece/Xania PM |
edo xani to exoun to upgrade kai tha pao ayrio na mou to baloun.genika yprxei ston emma2 kai se oipio sc pate prepei na mporoun na sas to baloun
Battlecruiser Reporting... |
Quote:
|
On 2002-05-30 15:53, Stormlord wrote:
edo xani to exoun to upgrade kai tha pao ayrio na mou to baloun.genika yprxei ston emma2 kai se oipio sc pate prepei na mporoun na sas to baloun
|
|
Apla anti gia tin sinithi diadikasia tou na katebasoun to upgrade apo ton "Online Updates" server prepei na kanoun apeutheias gia mia mono fora gia to proto T68 tin online "GSM" anabathmisi kai na epileksoun tin ekdosi T68m MMS EMMEA 3 ekdosi meta mporoun na kanoun ola ta epomena T68m anabathmisi offline!!! |
thanasis Joined: Mar 07, 2002 Posts: 204 From: London & Athens PM |
Epaiksa Naval Fleet (naymaxia) me bluetooth me ena filo s'ena taxi k pragmatika einai apo ta pio diaskedastika games. O tarifas mas koitouse me anoixto to stoma sinexeia, ase pou paraligo na stoukarei |
greg2002 Joined: Mar 08, 2002 Posts: 26 From: Greece/Thessaloniki PM |
Quote:
|
On 2002-05-30 15:58, thanasis wrote:
Epaiksa Naval Fleet (naymaxia) me bluetooth me ena filo s'ena taxi k pragmatika einai apo ta pio diaskedastika games. O tarifas mas koitouse me anoixto to stoma sinexeia, ase pou paraligo na stoukarei
|
|
mi kanete tetia mprosta se anthropous pou den kseroun ti einai to bluetooth kai to t68 mporei na pathoun tipota
Gia na paro ena tilefono sti SE edo thessaloniki na do ti tha mou poun |
Stormlord Joined: Apr 21, 2002 Posts: 45 From: Greece/Xania PM |
T68GR:nai alla epeidh aftos einai malakas mporei na mou pei den sou kano thn anabathmisi giati einai kleisto to online upgrades.to leo ayto epeidh tha eimai o protos pou tha to balei edo afou go ton prizo toso kairo.tesppa opos kai na exei tha tou deikso an xreiastei.megalh kseftila e na sou deixnoun oi pelates pos na kaneis to kinto tous upgrade!!!!!!!!!
Battlecruiser Reporting... |
Kai pira tilefono sti SE kai mou eipan nai einai edo kai se ligo kleinoume!!!! Ego eimoun ekei se xrono astrapis kai ekana naiiiiiii tin anavathmisi. molis fortosa pali ta tilefona piso kai se ligo tha arxiso tin ekserevnisi xexexexexexexeeeeeeeee!!! Enas pou irthe meta apo mena den ta katafere giati tha eprepe na klisoun kai o anthropos kouvalithike apo xalkidiki gia na kanei to upgrade, telika to afise gia to proi!! Sigoura kapios apo emas itan!!! kai nai gia osous den to katalavan TO UPGRADE EXEI ERTHEI THESSALONIKI!!! Pante na piasete seira
see you!!! |
Thanassis Joined: Feb 21, 2002 Posts: 17 From: Athens, Greece PM |
Kai nai!
Oi axristoi stin Panepistimiou DEN to exoun!!!
H kopela ekei mou eipe oti exei bgei alla den to exoun ekei! Kai malista DEN iksere pote tha to paroun: "Mporei kai avrio, mporei kai apo vdomada"
Kala oi anthrwpoi den paizontai!!! Alpha Copy to kanane! GMT!!!
|
Thanassis Joined: Feb 21, 2002 Posts: 17 From: Athens, Greece PM |
@ T68GR
Gia lege pws epanaferoume me to Phone data suite!
Me endiaferei to thema! |
Orka Joined: Jan 01, 2002 Posts: 310 From: Greece PM |
Geia sas paides! Ekana simera tin Anabathmisi sto Ericsson Service Center Vouliagmenis 328. 30 lepta mou peire, egine master reset.
Auto pou exo na sas po einai oti ola leitourgoun perifima!!! Einai san na peira kanourgio tilefono, kai leitourgei apsoga kai h camera MCA 20...
At last!!!!!!!!!!!!!! |
kala exo pathei plaka me to t68m+i. Epitelous merikoi ixoi tisprokopis kai oi epiloges sinthesis einai apsoges akoma sto psaksimo eimai.... Vasika den paratirisa kai megali allgi stin taxitita tou, omos san na egine pio stathero. Kai i xoritikotita tou einai pio megali apo oti perimena!!! Kala ta 5 MMS pou exei mesa einai fovera den mou paei kardia na ta sviso. Pragmatika ena neo tilefono. Sti SE ta eixan peksei, oloi leei simera me ena t68 sto xeri gia anavathmisi itan kai aporousan giati irthan oloi mazi xexexexe pou na kseran |
|
|