| Author |
from Greece ? |
Stormlord Joined: Apr 21, 2002 Posts: 45 From: Greece/Xania PM |
pedia!!!! thn pempth tha exo mms!!!mou eipe aytos sto sc na pao thn pempth pou tha to exei katebasei kai gamo!!!!
Battlecruiser Reporting... |
|
|
gia na katalabete dhl ti asxetoi pou einai oloi aytoi sta sc kai mas to paizoun kai texnhkoi... ao loipon sto sc kai tou leo gia to mms kai mou deixnei ena fax pou tou hrthe shmera pou elege metatroph t68m se t68i.mou leei meta oti tha eperne ayrio thl pano na tou poun leei ti einai ayto m sto t68 ti til einai dhl.tapaiksa e tapaiksa.bgazo loipon to kinhto bgazo thn mpataria kai tou deixno pou elege apo piso t68m kai tou kano ayto einai ena t68m ola t68m einai aplos to m den to grafei mprosta. a kala mou kanei perna thn pempth pou tha to exo katebasei na sto balo.an de tou elega ego oti exei bgei den tha to epairne xampari mias kai den exei koitaksei pote ton emma2.. asxetoi kai to paizoun kai eidikoi..........
tespa kai as einai aytos asxetos ego tha exo thn pempth mms! ektos kai an den kserei pos na to kanei kai prepei na tou deikso tou malaka!!!!!!!
john74 Joined: Dec 21, 2001 Posts: > 500 From: GREECE/AUSTRALIA PM, WWW
|
[quote]
On 2002-05-28 21:11, john74 wrote:
@ Thief o Manny einai eikoniko onoma poy evale enas filos moy gia ana me pairaxei me to tilefono moy,farsa moy ekane..giati rotas???
|
|
@Stormlord file otan pas tin pempti tha soy pei ela tin alli pempti,file einai poli malakes ekei sta SC,min talaiporeise tsampa ,mallon theloun na kerdisoune kai allo hrono,Mono o T68GR o Giannis ta katafere me to MMS upgrade toy esteila kapoia paramorfomena keimena simera kali fasei etsi Gianni?????
|
stat Joined: May 14, 2002 Posts: 2 PM |
pedia ayto to kalwdio RS-232 DRS-11 ti akrivws kanei?
|
Thief Joined: Jan 11, 2002 Posts: 121 From: Greece PM |
Quote:
|
On 2002-05-28 21:11, john74 wrote:
Ela Thief o Manny einai o Xaderfos moy giati??Kai eihe ena T68i ohi klemmeno alla to pire apo magazi horis hartia,ego eho allo phone nunber
|
|
kai moirazeste to 0944829690?? i don't get it... :-\
Th|eF |
|
ti moirazomaste???to tilefono ayto htan diko moy palia,toy to harisa einai a la carte,ego eho my own number,ola ok??? |
greg2002 Joined: Mar 08, 2002 Posts: 26 From: Greece/Thessaloniki PM |
ti leei eskase miti to upgrade? ligo apistefto mou fenete! Kaneis apo thessaloniki pire tilefono sti SC na dei an to exoun to upgrade? |
kogos Joined: Apr 02, 2002 Posts: 58 From: Athens PM |
Quote:
|
On 2002-05-28 21:31, yiannis wrote:
paidia an trogeste toso poli me to upgrade giati den to stelnete kateu8eian sti sonyericsson? i se ena ipokatastima mias allis xoras. Edo stin agglia exei idi bgei to upgrade...
|
|
to dokimases na to valeis stin agglia to update... giati piga sto service point tou cardiff kai mou eipan pos den to exoun gia elliniki glossa... mipos den kseroun ti tous ginete??/ na pao na tous vriso aurio??? (mono me mpinelikia douleuoun oi aggloi) |
n|ck_xp Joined: Feb 16, 2002 Posts: 363 From: Greece/Rhodes PM |
Quote:
|
On 2002-05-28 21:39, john74 wrote:
Pare to MA-600 i to 620 poy stoihizei 40 euro mono
|
|
Simfono apolitos...
Pio cool apo kalodia! |
n|ck_xp Joined: Feb 16, 2002 Posts: 363 From: Greece/Rhodes PM |
Terma ta psemata diladi pedia!
TO update ine edo!
To T68 tora tha exi MMS kai apo oti blepo kai pio basiko gia mena ine oti tha ine pio FAST! |
yiannis Joined: Feb 10, 2002 Posts: 11 PM |
Quote:
--------------------------------------------------------------------------------
paidia an trogeste toso poli me to upgrade giati den to stelnete kateu8eian sti sonyericsson? i se ena ipokatastima mias allis xoras. Edo stin agglia exei idi bgei to upgrade...
--------------------------------------------------------------------------------
to dokimases na to valeis stin agglia to update... giati piga sto service point tou cardiff kai mou eipan pos den to exoun gia elliniki glossa... mipos den kseroun ti tous ginete??/ na pao na tous vriso aurio??? (mono me mpinelikia douleuoun oi aggloi)
--------------------------------------------------------------------
File vrise tous malakes ego exo idi kanei upgrade to t68m pou exo. Exo tilefonisei kai mou exoun pei pos OLA ta Carphone Warehouses Repair centres Agglias kanoun to upgrade dorean, tora gia elliniki 3ero pos iparxei mono pou sto diko mou den exo balei, den tou ipa diladi afou protimo na to xrisimopoio stin aggliki. OLpos kai na exei o server exei oles tis glosses etsi an 8es na baleis to upgrade kai sin elliniki ine dinaton.
|
kogos Joined: Apr 02, 2002 Posts: 58 From: Athens PM |
Quote:
|
On 2002-05-29 03:41, yiannis wrote:
Quote:
to dokimases na to valeis stin agglia to update... giati piga sto service point tou cardiff kai mou eipan pos den to exoun gia elliniki glossa... mipos den kseroun ti tous ginete??/ na pao na tous vriso aurio??? (mono me mpinelikia douleuoun oi aggloi)
--------------------------------------------------------------------
File vrise tous malakes ego exo idi kanei upgrade to t68m pou exo. Exo tilefonisei kai mou exoun pei pos OLA ta Carphone Warehouses Repair centres Agglias kanoun to upgrade dorean, tora gia elliniki 3ero pos iparxei mono pou sto diko mou den exo balei, den tou ipa diladi afou protimo na to xrisimopoio stin aggliki. OLpos kai na exei o server exei oles tis glosses etsi an 8es na baleis to upgrade kai sin elliniki ine dinaton.
|
|
me evales stin mpriza... pao aurio gia upgrade |
greg2002 Joined: Mar 08, 2002 Posts: 26 From: Greece/Thessaloniki PM |
kserei kaneis to tilefono apo SC sti thessaloniki? Salonikat pou eisai otan se xriazome!! |
|
|