| Author |
Slovak forum (archive) |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
... a co ta budem zdravit asi aj tak zavidis ....
This message was posted from a P900 |
|
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
ten chat na wap.idsystem?sk nevyzera zle. len to stale obnovuje a neviem ako dlho by mi pri tom vydrzala baterka. a este je tam vela systemovych hlasok. vzdy ked niekto odide pride a tak. takze nic moc
This message was posted from a WAP device |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Pekne ranko . . . A konecne nejaky war  |
Ako_vanok Joined: Oct 05, 2004 Posts: 0 PM, WWW
|
Zdar lameri
nokia n80 |
Caf. . . A vy snurkovci ste de? Povedz sts nech okamzite nakluse naspak,nema mi kto do blokii nadavat . . .  ako sa dari ?  |
Ako_vanok Joined: Oct 05, 2004 Posts: 0 PM, WWW
|
Sorko caf vies snura potrebuje si dokazovat ze ten americky blud co ma je lepsi ako nokie,a preto sa mi snazi nahovorit ze moj tel ma gprs triedy 6(inak ma 10) 4+4 timesloty ale mam sa s nim hadat? nech ma radost a neni tu lebo uz rozbil ten mini pomaranc co ma a fotrov komp zaviril
nokia n80 |
Skoda. . .  ale tvoj ma 4+2 timesloty. . .
 a ako mas ty?Tiez si tu nebol davno . . .  |
Quote:
| Mat sex s prostitutkou znamena, mat sex bez zavazkov. Nehrozi, ze vam bude vyvolavat a nebodaj vas nutit k nejakemu vztahu, o ktory vy predsa vobec nestojite. Jednoducho ste si vopred dohodli obchodne podmienky a dielo je tym dokonane.
Prostitutka splni vase sexualne chutky. Staci si len vybrat salon a dievca podla svojich predstav. Nemusite sa bat, ze vo vas bude vidiet perverzaka, ak ju poziadate, aby pri sexe sprosto nadavala...
Prostitutka je vam k dispozicii vtedy, ked to chcete vy. A nemusite kvoli tomu ani umyvat vecer riad.
Prostitutka vas dokaze naucit spracovavat zenske telo. Nauci vas, co sa zenam paci a co nie. Vdaka prostitutke sa z vas moze stat lepsi milenec. |
|
a potom ze prostitucia je skodliva to su jej vyhody
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-11-05 09:24 ] |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
a zabudol si ze ta nauci si vazit prachy :D
Boto ty si kooon,ale v konecnom dosledku mas pravdu. A este to vyjde aj lacnejsie  |
to som nevymyslel ja ,ale prekopiroval s www.atlas.sk a upravil bez znamienok pre verziu esato, ale diky inac
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Aj namaha sa ceni. . . velky potlesk pre ota,pardon bota. . .  |
a z kur...v su najlepsie manzelky. p.s. hosi looxika mam na sk uz ho len do PD dostat . :)
Olcit,ale neviem ci by som chcel za zenu taku co uz vsetci mali len ja nie 
Nastuduj luxika a ked pridem tak mi vsetko ukazes. . . ale aj taj asi kupim chytry mobil. . . sa mi to lubi po tom ako som vcera zabehaval p900  |
lenze aj boto bol najprv nadseny a potom sa trosku stiahol :-? kurna len s pamatovkou je problem.chcem 1gb Pretec a nieje ho na sk. inac motka je ok.bolo to v tej gain table ale musel som to preflexovat.
|
|