Welcome to Esato.com


Pages:
123 ... 676869  Next


Romanian Forum


Click to view updated thread with images




Posted by judge
Well, given that there's so many of us (4 or maybe 5 active Romanian forum members ), 701 and myself deliberated and decided that it's high time we had our own place to talk. Anything related to Romanian users or mobile phones in general can be addressed in here. Maybe we'll have the opportunity to offer tips regarding network operators for other Esato embers traveling to our country. We'll have the chance to introduce ourselves as we go along... Enjoy!


Posted by MaThIbUs
Wanna speak Latin then? ;-) carpe noctem

Posted by judge
@mat: I'm incredibly impressed - most people don't even know where Romania is located, let alone that Romanian is a Latin language. I wish I had a big thumbs up smiley - you deserve that!

Posted by 701
of course, u can always try `carpe diem`- live (for) the moment! I am not trying to do that but some say it` worth trying :lol Anyway, welcome to..me and any other ppl interested in this thread:-) We`ll talk romanian also, and if u like it we can give lessons:) enuf about this..ma bucur ca exista asa ceva in sfarsit. O sa ii `vanez` pe cei din Ro sa-i aducem aici:) Nice start Judge!

Posted by bogdan1978buc
Interesanta idee!Singurul impediment care il vad la ora actuala este ca toti ne vom plange de ce nu ne convine,sau ce anume vrem sa stim fiecare,thread-ul neavand un subiect aparte.
Ce m-ar interesa pe mine?
Vreau cu nerabdare un cod pt. a reseta contorul de joystick pt. t300/t68i.Am vazut ca lumea nu vrea sa spuna si sunt convins ca este imposibil sa nu-l stie nimeni,atata timp cat am vazut un parshiv de vanzator din Cocor,care dupa ce m-am jucat putin la un t300,a resetat contorul de joystick!
Eu folosesc chatboard-ul si butonul din stanga ca sa nu creasca asa de repede numar ala odios,dar tot folosesc joystick-ul

Posted by DSF
bogdan eu unul nu stiu codu dar ce te doare pe tine de counteru de la joystick? :) 701 nene imi mai trimiti midiurile alea sa le pun pe wapsite? adresa ti-am spus-o intr-un post d p guestbook (in pag 2 sau 3)

Posted by bogdan1978buc
Ma intereseaza pt. ca intr-un viitor il voi vinde,si toata lumea stie de treaba asta,si vreau sa mai ascund si eu cat de mult am dat de joystick
Pana la urma cred ca ma duc Cocor ii dau lu' ala 50 mii si ii cer codu'.

Posted by judge
Bogdan, telefonul al carui counter vrei sa-l resetezi e T300 sau T310?

Posted by melk
Salut fratilor!!!! De-al vostru si eu...

Posted by judge
Bine ai venit! Incepe lumea sa se stranga - keep 'em coming!

Posted by petrutms
hehe! am trait sa o vad si p-asta! Forum pe esato pentru romani!!! Suntem cativa...io mai stiu vreo 3 in afara de noi care am postat deja...La mai multi!
Inca ceva : ar trebui sa scriem in engleza?? ca sa inteleaga si altii?? Sau doar pentru noi???

Posted by fijbert
Quote:

On 2003-10-11 01:25:12, judge wrote:
@mat: I'm incredibly impressed - most people don't even know where Romania is located, let alone that Romanian is a Latin language. I wish I had a big thumbs up smiley - you deserve that!



This message was posted from a WAP device




I've actually been there a twice
lovely country
love the women

Posted by 701
@ Bogdan: nu stiu dar as putea afla curand..banuiesc ca pers p care o cunosc eu stie.Repet, nu prea curand:(Oricum,te poti `fofila` spunand ca tu te-ai jucat MUUULT ..si de-aia count-ul mare:lol: tot cu smecherii:P Cat crezi ca iei pe el acum? De curiozitate... Parca aveai un T68i...
@DSF: problema este ca am ..uitat:D Le am, ti le trimit da tre sa vad acuma site-ul tau , cu un emulator, ca wap p tel nu mai am..las` ca ma fac eu mare:))) Daca nu gasesc adresa, fa-mi un pustiu de bine silas-o aici ..merita midis respective:) Gata,am gasit-o!!
@ DSF : `Maybe next mounth I will ..` Tre sa verifici asta...treaba cu gurile...nu prea-mi `miroase` bine:-) Ia vezi si tu...este de pe site-ul tau..mesajul de intampinare:-)
@Melk & others:welcome,welcome..keep `em comin`...bai,anuntati-va prietenii:-)
@Petrutms:pe tine te-am mai vazut pe site..dar uitasem nickul.L-am anuntat doar pe Bogdan, k am mai PM-uit cu el...Nu, cred ca tre sa scriem exact CUM AVEM CHEF:-) Eu unul, am sa scriu mai mult in engleza atunci cand este vorba de ceva ce i-ar putea interesa si pe ceilalti..adica probleme generice..legate de GSM.In rest, bag in RO!
@Fijbert:heheh, nice of u to come here and say such a wonderful thing about our women.They r really special, I can tell..and so is everyone else:D

_________________
http://music.wapjag.com/elvisinfowap

[ This Message was edited by: 701 on 2003-10-12 22:18 ]

[ This Message was edited by: 701 on 2003-10-12 22:24 ]

Posted by judge
@fijbert: I know you have been here, I haven't forgotten that you mentioned in another thread that you have been in my hometown of Constanta and Mamaia. @701: am primit PM, insa nu am avut cum sa raspund pt ca am tot fost plecat si eram pe WAP only. A utilizat vreunul dintre voi Happy Sunday de la Orange? Eu am incercat duminica trecuta si nu a mers foarte spectaculos, insa am folosgt doar APN internet, nu si speed, care dupa nume ar putea fi mai rapid.

Posted by 701
@Judge:salut!Nu, nu l-am incercat. Am un pre-payed pt moment de la Orange si ...nici nu stiam ca exista si in ro!Merge si pe pre-payed sau doar abo? Plus ca modemul meu..cred ca-i mort:)
Ma rog, vroiam sa spun ca am strans o gramade de wallpapers, teme si midis si nu am site wap sa le pun....@DSF, sa ma mail, sa vedem cum facem.Iti dau acces, ca am niste spatiu p net sa le descarci tu de acolo?:-)

Posted by melk
Bai! Are idee cineva de unde pot sa fac rost de un t610 prin Bucuresti?
NU de la magazin, ca nu am 13-16mil...
Aveti ceva relatii??

Posted by DSF
@701 written:
"@ DSF : `Maybe next mounth I will ..` Tre sa verifici asta...treaba cu gurile...nu prea-mi `miroase` bine:-) Ia vezi si tu...este de pe site-ul tau..mesajul de intampinare:-) "
Asa ... mesaju ala va disparea cand VOI gasi un HOST (FREE) unde pot sa-mi folosesc fisierul .htaccess care este configurat cu MIME de wap. E bine ca userii sa fie avertizati de la bun inceput ce nu mere` si ce mere Ca altfel as avea pe guestbook nume mesake genu "Why I cannot download?" "Why this won't work?" etc..
Ma intelegi acuma? Cea mai buna metoda era ca mesajul acesta sa-l pun ca mesaj de intampinare ca oricine intra pe wap-site sa-l citeasca
Daca ai spatiu pe un server fa upload si da-mi adresa de unde le pot lua ...
Daca nu: trimite mail la xpc 'at' go 'dot' ro

_________________
website: http://xpc.go.ro (Romanian)
wapsite: http://xpc.go.ro/wap.wml (English)

[ This Message was edited by: DSF on 2003-10-13 04:36 ]

Posted by fijbert
yeah
I was there this summer again for the miss romania pageant
I made friends with so many of the participants
very nice girls.. smart, contrary to popular beliefs regarding models
I miss them

Posted by petrutms
Am incercat eu ieri cu APN speed si merge mult mai bine,cam 40 kbs!In rest am wap unlimited si am si acces la paginile in HTML de pe P800 !Din pacate nu mai pot folosi Opera! Astia de la Orange sunt cam smekeri!

Posted by judge
@fij: you can always come back, you know, if you miss them that bad! ;-) @petrut: eu am avut niste show-uri groaznice cu cei de la orange din cauza WAP unlimited - imi blocheaza telefonul pe WAP 2.0. Connex nu a produs niciodata acest efect si incarca si mult mai repede. @melk: eu nu pot decat sa iti recomand sa NU iti iei telefon pe alte cai decat oficiale, mai ales avand in vedere problemele de hard si soft ale unui T610. Hai ca va scriu mai mult cand intru pe net.

Posted by petrutms
@judge, nu stiu cum functioneaza sistemul de date de la Orange dar ma enerveaza! Inainte sa am wap unlimited puteam incarca pagini HTML folosind apn wap si contul de wap prin Opera browser,desi nu prea e corect...Acum nu mai pot deloc prin Opera! L-am dezinstalat si folosesc browserul intern,macar pot sa mai accesez esato si site-uri html fara frame-uri ! In rest nu am avut probleme cu viteza,dar cateodata pica de tot GPRS-ul!
Cum adica iti blocheaza wap 2.0??? Nu mai poti deloc sa intri pe wap???

Posted by judge
Nu, pur si simplu imi blocheaza telefonul. Trebuie sa ii scot bateria si sa-l repornesc. Asta in ciuda faptului ca am ultima versiune de soft. Si asta DOAR pe WAP 2.0 - am uitat sa iti spun ca e un T310. In legatura cu problema ta, e normal sa fie asa: toti operatorii au facut la inceput gafa de a permite trafic normal prin gateway-urile de wap, dar acum orange au schimbat asta si nu poti sa iti iei nici macar mail-ul pop3. P.S. Stii ca de la 1 sep orange au schimbat gateway-ul? Desi merge si ip-ul vechi.

Posted by petrutms
Stiu ca au schimbat ip,trebuiau sa fie pana la 1 oct valabile ambele...nu am verificat daca merge si acuma cel vechi! Pt POP3 folosesc apn speed desi ma costa,mailul de pa yahoo il iau prin wap! Mie imi convine!

Posted by 701
Contrar opinei lui Raul aka Judge (na ca te-am si prezentat:P) ,T 610 este un telefon excelent, FARA probleme de SW sau HW! Eu il am de o luna si jumatate si nu am avut NICI o prob cu el.Am penultima versiune de soft ( R3B..etc) si REPET, NICI o problema! In tot timpul asta l-am folosit intensiv (wap, camera, games, gprs , apeluri, sms) si nu mi s-a blocat decat o data! Ceea ce tre sa recunoasteti, este o performata pt SE!!:lol: De fapt, sunt atat de incantat de el incat il recomand oricui..si sunt multi carora le-am atras atentia cu el..este superb, i looooove it!
Spun toate astea avand in vedere ca singura experienta anterioara cu Ericsson a fost R320s care m-a scarbit...un rahat de telefon...si am jurat ca pana nu isi revizuiesc partea de SW nu am sa-mi cumpar SE.Iata ca au facut-o...sunt total incantat!!
Nu stiu de unde ai putea sa iei..pe net este 340$ sau p-acolo dar stii ca e treaba cu garantia...nu prea o ai.Ma rog, ceva nu ar putea avea decat soft..si cu 20$ ii faci update..daca nu il iei din maga cu abonament.Eu il am din Franta unde costa 495 euro...nu iti recomand
In rest, ce sa spun? raul zicea sa ne prezentam...incep eu..cu el ahahah
Adica acum eu: Bogdan, din Bucuresti/Montpellier( ma plimb both ways), GSM freak, gadget freak, wap freak (fara abo momentan:-( ), 25 de ani/rock music, si am nevoie de careva din bucuresti cu laptop IRDA/Bluetooth sau cu un adaptor PC ptr astea , ca sa fac si eu niste transferuri (de)pe net de midis/pics/wallpapers...daca este vreunul disponibil, sa ma PM sa ne intalnim!Altceva..pe parcurs urmeaza Raul..ca eu am fost cam `schematic` cand a venit vorba de el
PS: Bai, sa-mi bag io picioru`daca stiu de ce draq scriu atata de fiecare data !!!!
_________________
http://music.wapjag.com/elvisinfowap

[ This Message was edited by: 701 on 2003-10-13 21:19 ]

Posted by judge
Damn, my cover is blown... Here goes nothing then:

Raul, 27, nascut in Constanta si scolit la inalt nivel in Bucuresti unde m-am mutat iar de vreun an.

Ocupatiunea curenta: invat cat nu invata majoritatea oamenilor in decursul intregii vieti - trebuie sa iau definitivatul. Asta inseamna ca si prezenta mea pe forum va fi ceva mai scazuta pana pe 17 noiembrie.

Evident, pasiuni ciudate (fara legatura cu mediul educational) in privinta telefoanelor (Ericsson) si a pc-urilor (ceva mai slab de un an incoace).

In legatura cu ce am afirmat despre T610: problemele de HW la care m-am referit erau cele legate de celebrul HISS - unde credeti ca ajung toate T610 din lume care nu au fost updatate HW? Exact, pe piata gri/neagra de la noi. Si in privinta celor de soft nu ma pot baza decat pe ce se aude pe forum - si evident sunt minore, insa daca il iei fara garantie vei plati fiecare interventie si fiecare upgrade. Which is a bitch.

In legatura cu R320 - problemele lui erau date de faptul ca era foarte incet in soft (sau poate procesorul era subdimensionat), insa la vremea respectiva a produs o mica revolutie in design si functionalitate. Tata inca il mai are pe cel pe care i l-am facut cadou, insa e singurul telefon care l-am luat la gri: era adus din China.

Si Bogdan (701), crede-ma ca tin la gluma, asa ca nu iti face griji. Unul din motto-urile mele e de fapt "hard at work, hard at play." Hai baieti fiti activi, daca vrem sa sa nu zburam cu thread cu tot de pe prima pagina. Mda, boala comuna cu a lui 701, scriu de crap.

Posted by fijbert
I do intend on returning
maybe near xmas


Posted by bogdan1978buc
Hai ca m-am intors si eu
Am un T300,luat de la baietzi.Mi se bloca pe wap,am pus o poza de-a mea,iar cu t68i(al prietenei mele) o puteam vedea,in schimb cu al meu,deloc(poza are 6-7k)!Aveam RB008.L-am dat la baietzi,la o saptamana dupa ce le-am sesizat problema,ca pana atunci au fost plecati din Bucuresti,ca au avut treaba,etc.Telefonul a fost pe Orange Uk.Au pus tot R1B008,in status,imi spune ca este T310,calculatorul,prin infrarosu mi-l vede IR Modem T300,in schimb cred ca au pus versiunea SE,pt. ca nu mai apare Orange la inceput.Memoria e mai libera putin (~600-670k).Si acum buba:tot nu-mi vede poza.Niste midi-uri n-am mai avut curaj sa incerc sa dl de pe site-ul meu,ca sunt sigur ca se bloca iar.Folosesc Cosmowap,si in ultima vreme mai rar orange,dar o sa-l activez din nou.
Am specificat la inceput ca e T300,pt. ca m-a intrebat cineva daca e T300/T310 pt. prima mea dilema:reset joystick count.
See ya
@petrutms:si nu te tarifeaza orange,ca stai pe html pe p800?Chiar ma intrebam daca ai avea un telefon care ar suporta html,sa stai pe wap unlimited,dar pe html,fara sa platesti traficul!Am vorbit cu cei de la Orange si au zis ca se plateste.Cum este pana la urma?Merge vreo smecherie,ca poate imi iau si eu un p800

[ This Message was edited by: bogdan1978buc on 2003-10-14 08:18 ]

Posted by petrutms
Nu ma taxeaza ca nu au cum sa verifuce ce accesez eu prin wap ! Am facut trafic html de vreo 10 mb deja si nu am cost in plus la date! Merita tel asta toti banii din lume!Acum de pe tel postez...accesand esato html !

Posted by judge
Daca iti spune ca e T310, inseamna ca l-au clonat. Asa ca roaga-i sa iti punb ultima versiune de T310 - R3B003 si asta va rezolva partial problema ta - pentru ca nu mai e joystick counter, ci total call time. Din lac in put adica. Dar macar vei avea o versiune mai stabila de soft. @petrut: tu de fapt accesezi versiune html light a esato, nu html normal.

Posted by petrutms
Acum postez de pe html normal nu light ca mai inainte!Se incarca mai greu dar e super!Merge orice site html (no frames)

Posted by judge
Probabil atunci ca il permit pentru ca nu au cum sa-l diferentieze de xHTML. Cum iti merge Orange GPRS pe P800?

Posted by petrutms
Wap merge cam greu cand accesez html dar e normal,la pagini wap merge instantaneu,download intre 1-3 kbs.Pe apn internet merge naspa,eu folosesc doar speed cu accelerare la maxim,merge la dwl direct pe tel cu max 8kbs,paginile html le incarca foarte repede!Daca conectez tel la pc merge cu max40 kbs(duminica ) ,dar rar ajunge la viteza asta,plus ca pica des!Sunt multumit ca si cand am o liniuta semnal gprs merge foarte bine,nu scade viteza cam deloc!

Posted by exosyphen
Tot roman si eu. Si pentru fanii T300,lucrez la un player video pentru acest tel.

Posted by shrek
Salutare, roman si eu.
Am un T610 cumparat din Romania din magazin. Stie cineva unde pot sa ii fac upgrade la firmware gratuit fiind in garantie? Am fost la Germanos si mi-au cerut bani. A avut cineva experiente din astea?



Posted by judge
Daca e luat pe cai oficiale, la orice service mentionat in certificatul de garantie. In mod cert poti sa ii faci gratuit asta la RADCOM, sunt undeva pe langa Primaria Sector 1. Ai putea sa le faci celor de la Germanos o plangere in cazul in care iti cer bani pentru asta. E gratuit in perioada de garantie.

EDIT:
Cu conditia ca, evident, certificatul de garantie sa fie cel original iar telefonul sa aiba sticker-ul holografic.

[ This Message was edited by: judge on 2003-10-14 12:56 ]

Posted by petrutms
Eu as vrea un upgrade la P800....dar e cumparat nou din Anglia...garantia e acolo ! Am fost si eu la Germanos aici in Cluj si mi-au cerut 60 euro pentru ultima versiune de soft care de fapt nu era ultima!!!!!!!!!!Deocamdata nu am nevoie de upgrade,e suficient ce are la bord ! Dar ma chinui sa fac rost de un memory stick duo de 128 mb! In tara cica e doar in Bucuresti! Poate cineva sa confirme??? Ca as veni sa cumpar unul...ca pana ma duc io iar in Anglia(la vara) mai e destul.....

Posted by shrek
Da, e luat pe cai oficiale, are tot ce ii trebuie, inclusiv stickerul 3D. Problema este ca nu stiu ce sa le zic din moment ce nu apare niciunde in certificatul de garantie ca e gratuit. Am trimis un mail la SE, sper sa imi raspunda ei oficial.
Mersi pentru raspuns oricum

Posted by 701
@petrutms:un update la RADCOM se poate face gratis ar cred ar fi mai bine sa dai un tel inainte sa nu vii de pomana. este intr-adevar langa primaria sect1,la 2 pasi.Aia d la germanos sut niste ratati, ca majoritatea dealerilor din Romania. Sa stiti ca atunci cand eu imi cautam T610 ( hiss free ), gasisem versiunea R1L, am mers sa caut update de soft si mi-au cerut bani la SE-nu mult, vre 15euro...cica `aranjament`! In Franta asta..asa ca nimic nu ma mai mira...am mers sa-mi iau oricum si surpriza, era un nou lot cu R3B018!!
Cardul SD la 128 este mai ieftin in afara...in Fr nu mai stiu cat era dar stiu ca atunci cand am ajuns la Bucuresti,am vazut mai scump..cauta p net inainte sa iti iei;il poti comanda de pe net de undeva..la un site romanesc,evident.Astia le dau mai ieftine.Am ramas in urma cu xhtml, html...sau litehtml si asta din cauza ca fiind mereu p drumuri, nu imi pot tine un abonament.Am avut numai Connex dar ultimul luat special pt date a fost un Orange de care am fost f multumit.`Dau` baietii
servicii bune cu GPRSul ala chiar daca mai pica.Tre sa vad daca la prepaid au ceva gprs..stiti vreunul?Ca mi-e lene sa caut:D
@New Comers: welcome!
@ Shrek: Este o chestie stiuta ca updates sunt gratis in perioada de
garantie la SE worldwide!Ai putea cauta pe siteul SE chestia asta la conditii de vanzare si garantie,sa il scoti la imprimanta si sa mergi cu el la Radcom sau la alt dealer OFICIAL SE sa le dai cu el peste nas.TRE sa ii ameninti ca ii dai in gat la protectia consumatorului si la SE daca nu fac update gratis si poate se vor indura.Si toate astea...decat sa platesti.Este alegerea ta de cat de dificila vrei sa-ti faci viata ahaha
_________________
http://music.wapjag.com/elvisinfowap

[ This Message was edited by: 701 on 2003-10-14 20:54 ]

Posted by DSF
Quote:

On 2003-10-14 12:39:22, exosyphen wrote:
Tot roman si eu. Si pentru fanii T300,lucrez la un player video pentru acest tel.



This message was posted from a T300



exosyphen fain, dar chiar e POSIBIL? Explica-te

Posted by petrutms
@701 zici ca se poate face chiar gratis la Radcom desi e cumparat di Anglia? Da-mi un nr de tel sau un mail sau adresa web...Despre GPRS pentru prepay la Orange nu e nimic de zis ca nu exista,nu ai acces!Asa mi-am facut eu abonament acum un an! Mi-am luat un T300 pe cartela(o groaza de bani) si apoi mi-am facut ab ca sa am acces la GPRs! Si merita!P800 il am din iunie si inca tot sunt lucruri de invatat la el...

Posted by judge
Bogdan, Connex are sigur GPRS insa tarifele sunt super mari si in plus te taxeaza si pt deschiderea fiecarei sesiuni. Petrut, la RADCOM nu va fi gratuit pt ca nu ai garantia pt Romania, insa va fi ieftin. Iti dau nr de tel: 0212321026. Suna-i si vezi cat iti cer.

Posted by petrutms
thanks man!

Posted by 701
@petrutms: daca judge spune k nu e gratis pt ca nu e luat de aici, poate ca asa este.Imi dadeam cu parerea pt k stiam ca exista worldwide garantia SE si ca poti face update ORIUNDE in lume la un centru SE daca ai factura ca e nou..etc.Pe asta ma bazam.Double check it anyway.
@judge: Asta am facut vreo 2 sapt, dar pt ca sunt pe drumuri mereu, nu am abonament ...am deschis pt o luna cat stau aici un abo GPRs la connex, de-ala de 2$ dar a trebuit sa `predau` abonamentul:-( Connex are un prepiad de 25$ pt gprs exclusiv, ceea ce ins ca tre sa `baga sim/scoate sim` iar eu sunt acrit de asa ceva...cred ca imi voi deschide un nou abo la Orange daca o `mai ard` pe aici o luna...ideea e ca m-am saturat de atatea complicatii, imi doresc un ABO UNIVERSAL
Btw, ca tot tipam dupa un laptop pt exchange de themes.O sa imi iau un bluetooth port sapt viitoare la 1,6 milioane.Stie careva unu` mai ieftin dar sa aiba si adaptor pt serial/PS2 ..si sa fie de-ala mobil, nu infipt in motherboard?

Posted by judge
Bogdan, ai dreptate pt ca asa a fost o perioada, insa au renuntat la garantia globala, asta fiind acum exclusiv locala. Merita insa macar sa sune pt ca cei de la RADCOM sunt super de treaba. Pai chiar ca ai dat o caruta de bani aiurea daca ai folosit GPRS de la CNX. Si macar pe T39 puteai sa nu inchizi sesiunea niciodata, pe cand la astea noi ti-o inchide automat.

Posted by 701
Eh, a meritat pana la urma ca imi stransesem o gramada d foto p care nu le puteam pune p mail ca nu am bluetooth sau irda la pc.Asa ca pt 10$ am facut toate astea+browsing.A meritat ca experienta N-o mai repet, fii sigur hahah

Posted by judge
Tocmai m-am decis sa renunt la orice activitate care ma distrage de la invatat, implicit si la esato. Ne vedem intr-o luna si ceva. Take care!

Posted by exosyphen
Pana acum am reusit sa bag cateva minute de video pe T300.
Care stie despre GPRS prepaid la Connex? // vreau sa tiu si eu de asta.

Eu am abonamentul cu 15Mb inclus de la Orange.

Posted by shrek
@701 Am scris un mail la SE si mi-au zis deocamdata care sunt dealerii autorizati. I-am mai intrebat daca e gratuit si mi-au raspuns ca o sa ma informeze mai tarziu in mod oficial. Si dupa aia daca raspunsul e pozitiv, nu viata mea o sa se complice, ci a tipului de la Germanos .
Va mai tin la curent

Posted by sosojerk
Inca unul pe lista romanilor.
Nu stiu daca altii au observat, dar Romania a fost puternic acuzata in acest forum de inselaciune pe ebay (OK, nu Romania, dar f multi romani care erau scammeri).Deaorece eu ii urasc de moarte pe cei ce vor sa insele (prin ebay sau alte metode) cred ca ar trebui sa le spunem oamenilor astora de pe esato ca nu toti romanii sunt la fel.Daca as putea demasca un scammer din asta de pe ebay,as face-o cu placere deaorece nimeni nu-si doreste sa fie inselat.

Posted by bogdan1978buc
Pai mi-a venit o idee geniala.Imi reactivez Wap unlimited si stau pe net,prin calculator,binenteles pe apn "wap",daca tipu' poate sa stea pe html prin wap
@ exo..... Cum ai reusit sa bagi cateva minute de film pe T300,ca eu chiar aseara am incercat sa bag un gif animat de vreo 200-300 frameuri dar nu mi le-a aratat decat pe primele ~60,dupa care o lua de la inceput ? T300 are cumva vreo limitare la gif-urile astea animate?Mentionez ca am sters tot din telefon,iar memoria disponibila era de 610k,tocmai ca sa-i las spatiu sa-si puna fisierele temporare,iar gif-ul avea cam 200k.
Deci tu vrei sa faci un player video in mophun?Cum vei reusi sa-l folosesti,pt. ca am inteles ca daca faci o aplicatie in mophun trebuie sa o trimiti la ei sa o certifice si abia dupa aceea va merge si pe mobil?Sau poate nu am inteles eu bine!Vreau sa pricep care e treaba cu mophun-ul asta ca vreau sa fac si eu ceva aplicatii,dar daca este asa (sa-l trimiti la ei ca sa il certifice),atunci e de tot xxx
Legat de Germanos:parerea mea personala - e nashpa rau de tot firma asta!!!Am avut un T65 si daca nu m-au frecat cu el aproape 2 luni,in service.Pana la urma am facut plangere la OPC si am reusit sa-mi recuperez banii care i-am dat pe el acum un an
See YA


Pages:
123 ... 676869  Next
Click to view updated thread with images


© Esato.com - From the Esato mobile phone discussion forum