Esato

Forum > Sony Ericsson / Sony > Android > Sony Xperia S thread

Previous  123 ... 105106107 ... 138139140  Next
Author Sony Xperia S thread
Lightspeed_x
Sony Xperia Z1
Joined: Mar 03, 2008
Posts: > 500
From: Dominican Republic
PM
Posted: 2012-06-04 03:17
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
Mine also a Win7 64 bit box and, after installing adb drivers, I haven't had a single issue when connecting my phone to the pc.

Xperia Z2 4.4.2 Kitkat
mode
Sony Xperia Z1
Joined: Jan 12, 2007
Posts: > 500
PM
Posted: 2012-06-04 11:52
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post

On 2012-06-03 22:56:20, padan wrote:
Screw updating. I have been trying for couple of hours to get PC companion to see my phone. and every single time it's error this error that. It simply won't find the god damn phone!

what bullshit is this? I am really miffed. a brand new phone and a sofware issue right from the bat. sigh


Same problem here. I'm on both W7 x64 and Vista x64, never got PC Companion to work with my phone since I bought my Arc S.
Ericsson EH97, GA628, GF768, A2618s, T29s Sony Ericsson T68i, S700i, P990i, Z558i, W902, W995, X10, Arc S
*Xperia V*White*Black MW600*Sandisk Mobile Ultra 64GB microSDXC*
padan
Model not set
Joined: Apr 05, 2010
Posts: 9
PM
Posted: 2012-06-04 12:01
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
it's windows vista guys 32 bit

the bloody drivers on the phone are either corrupt or missing. windows simply cannot see this phone on my computer.
Lightspeed_x
Sony Xperia Z1
Joined: Mar 03, 2008
Posts: > 500
From: Dominican Republic
PM
Posted: 2012-06-04 13:25
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
Have you tried installing Gordon's gate drivers?
Xperia Z2 4.4.2 Kitkat
padan
Model not set
Joined: Apr 05, 2010
Posts: 9
PM
Posted: 2012-06-04 13:45
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
no sorry dude. havent installed that. dont know what it is. if it works i will bloody try it! where can i find it?
Lightspeed_x
Sony Xperia Z1
Joined: Mar 03, 2008
Posts: > 500
From: Dominican Republic
PM
Posted: 2012-06-04 17:38
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
Here you go:
http://www.mediafire.com/?4ubry5r2y9zb55s

Since I am not the original uploader, please scan the file as soon as you download it. Just in case.
[ This Message was edited by: Lightspeed_x on 2012-06-04 16:47 ]
Xperia Z2 4.4.2 Kitkat
padan
Model not set
Joined: Apr 05, 2010
Posts: 9
PM
Posted: 2012-06-04 21:41
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
thanks i will give it a go


right there seems to be two issues here which is causing these problems.



one is that something is forcing the phones to reload the drivers again when the drivers have been successfully reinstalled once you insert it into usb slot on computer creating an endliess loop of failed installations.



secondly the pc companions that comes preinstalled from the phone and the one on the net are causing a huge software conflict of some sorts.



it's takes me 20-30 minutes just to get the phone to be recognised and then when i take out the phone it once again tries to reinstall and boom it becomes unrecognissable yet again.



This sad situation means i have to reinstall the drivers everytime i plug in my phone just to access the storage medium. sigh

Yes you heard me right. reinstall everytime you plug in your phone into your computer. It's really hard being a sony fan sometimes.




sony what the **** are your software engineers doing? how come my x10 works so flawlessly even with the bug ridden pc companion and yet the flagship phone is not?
Ranjith
Sony Xperia Z1
Joined: Dec 07, 2004
Posts: > 500
From: Saudi Arabia/India,Cochin
PM
Posted: 2012-06-07 21:35
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
got an update here in India to 6.0.A.3.75 .
Supposed to have more sensitive capacitive buttons!

PS-My 64bit WIN7 is working flawless with my XPS
[ This Message was edited by: Ranjith on 2012-06-08 14:23 ]
I ESATO
I W1i

T20,T65, P800(2x),K800,Z300, 800, 850 (2x),P1i(with WALKMAN)
padan
Model not set
Joined: Apr 05, 2010
Posts: 9
PM
Posted: 2012-06-08 00:41
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
update on the situation.

i have come up with a temp solution. exhanged my phone. stayed with the old firmware preinstalled on the phone. everytime i connect the phone to compu, i make sure the phone tries to install pc companion even though it's already on my comp.

the phone then loads up the drivers and it connects perfectly. i know it is sad to have to reload the driver every single time but hey it's better than nothing.

now at least i can enjoy the phone in all t's glory.

at last. God damn you sony. get better software engineers
doministry
Sony Xperia Z1
Joined: Apr 13, 2007
Posts: > 500
From: PL
PM, WWW
Posted: 2012-06-08 00:52
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post

On 2012-06-08 00:41:44, padan wrote:
update on the situation.

i have come up with a temp solution. exhanged my phone. stayed with the old firmware preinstalled on the phone. everytime i connect the phone to compu, i make sure the phone tries to install pc companion even though it's already on my comp.

the phone then loads up the drivers and it connects perfectly. i know it is sad to have to reload the driver every single time but hey it's better than nothing.

now at least i can enjoy the phone in all t's glory.

at last. God damn you sony. get better software engineers

Not a Sony problem.
Your laptop locks it. Better sort the cr..p on your PC.

I have two laptops, one 4 year old one on Vista 32bit, second new Win7 64 Bit.
Both work with my X S perfectly as well as with two other devices - Arc and X10 mini.
In two ways - with PC Companion and as external drive on the PC.

So mate, it's your PC not mistake.
Stop complaining and sort the sh..t on your computer.
a w a r e
Bonovox
Sony Xperia Z
Joined: Apr 13, 2008
Posts: > 500
PM
Posted: 2012-06-08 13:54
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
The new Xperia Avatars are now in place
Phone?? What phone??
doministry
Sony Xperia Z1
Joined: Apr 13, 2007
Posts: > 500
From: PL
PM, WWW
Posted: 2012-06-08 17:58
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post

On 2012-06-08 13:54:58, Bonovox wrote:
The new Xperia Avatars are now in place


Yeah but there is not freaking way of changing them!
a w a r e
Ranjith
Sony Xperia Z1
Joined: Dec 07, 2004
Posts: > 500
From: Saudi Arabia/India,Cochin
PM
Posted: 2012-06-09 07:53
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
Any alternative to answering calls by other than sliding?That slider is bloody buggy! :-\\
I ESATO
I W1i

T20,T65, P800(2x),K800,Z300, 800, 850 (2x),P1i(with WALKMAN)
NightBlade
Sony Xperia T
Joined: Jul 29, 2007
Posts: > 500
From: Nessebar, Bulgaria
PM
Posted: 2012-06-10 14:42
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
Er... ICS? Anyone?
motvikt
T68i
Joined: Jun 03, 2009
Posts: > 500
PM
Posted: 2012-06-10 15:40
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post

On 2012-06-10 14:42:31, NightBlade wrote:
Er... ICS? Anyone?



Yeah where is it? haven't heard anything
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
Previous  123 ... 105106107 ... 138139140  Next
Goto page:
Lock this Topic Move this Topic Delete this Topic