Esato

Forum > Sony Ericsson / Sony > Symbian phones > W960 hardware problem

Author W960 hardware problem
sale987
Elm Black
Joined: May 27, 2008
Posts: 370
From: Bosnia, Zivinice
PM, WWW
Posted: 2010-06-17 23:13
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
Hi, looks like my w960 just died. I decide to open it and clean some dust from the screen. I opened it slowly, but looks like i have damaged some part of the phone. Now, the phone will turn on but the screen is blank ( i can see only low light in background, but there is no picture on the screen). And after turning it on light on, the keyboard and screen will not turn off if i don't turn the phone off.

Waiting for any kind of help or suggestions from you dear members
Thanks

Edit: I updated it Via SEUS, but still nothing.
[ This Message was edited by: sale987 on 2010-06-17 22:33 ]
sale987
Elm Black
Joined: May 27, 2008
Posts: 370
From: Bosnia, Zivinice
PM, WWW
Posted: 2010-06-18 11:44
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
I fix da problem mashala
i Use acetone to clean a slot where i put the screen... now it works. Sorry for interference. THis can be locked. And sory for bad English
nathan23
P1
Joined: Jul 15, 2007
Posts: 57
PM
Posted: 2010-06-20 19:49
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
open up the phone and disconnect/reconnect the display..
u can have a look at how its done here


http://www.formymobile.co.uk/w960disassembly.php
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi