Esato

Forum > Sony Ericsson / Sony > GPRS, WAP, MMS and Email setup > Internet Settings Help !

12  Next
Author Internet Settings Help !
mcmax72
K700
Joined: Aug 10, 2004
Posts: 6
PM
Posted: 2006-04-23 22:16
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
I Have a sony ericcson w900i, vodafone branded but unlocked and i am not able to confirgire my internet settings or access the internet. When i try to access the internet it says "data account does not exist check your settings" and when i try to make a profile it says "name already in use for other profile" when there are no other profiles??!!!. Plus the data accounts are all correct as they were sent from vodafone so could you please help me out
mcmax72
K700
Joined: Aug 10, 2004
Posts: 6
PM
Posted: 2006-04-26 21:46
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
*Bump* Aint Dere No1 Who Can Help, This is a very annoying problem
alexho
Xperia X10 White
Joined: Dec 17, 2004
Posts: 453
From: Bristol
PM
Posted: 2006-04-27 00:40
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
Hi there! try this link and follow the instruction and u should able to use your W900i for wap! Good luck!
mcmax72
K700
Joined: Aug 10, 2004
Posts: 6
PM
Posted: 2006-05-01 04:00
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
there is no link provided
Jim
T39 black
Joined: Jan 20, 2002
Posts: > 500
From: Belgium
PM
Posted: 2006-05-01 10:45
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
Here is the link
Ken-f
T68 gold
Joined: Apr 12, 2007
Posts: 6
PM
Posted: 2007-04-18 15:18
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
Hey, my phone has this problem too! That link doesn't work either.
goldenface
T66 black
Joined: Dec 17, 2003
Posts: > 500
From: Liverpool City Centre
PM, WWW
Posted: 2007-04-18 15:23
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
I had a voda w900i and I was able to access wap no problem.
Ken-f
T68 gold
Joined: Apr 12, 2007
Posts: 6
PM
Posted: 2007-04-18 15:29
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
mine is a w810i
aatuif
R520
Joined: Sep 04, 2006
Posts: > 500
From: KASHMIR
PM, WWW
Posted: 2007-04-19 03:03
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
Quote:

On 2007-04-18 15:29:12, Ken-f wrote:
mine is a w810i


shouldn't be a problem, either...
PlayLots
T68 gold
Joined: Jul 10, 2007
Posts: 4
PM
Posted: 2007-07-10 16:24
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
I have the same problem with my w810i.
Did anyone find a solution ?
tranced
LG Nexus 4
Joined: Jan 19, 2006
Posts: > 500
From: Santo Domingo, wonDeRland
PM
Posted: 2007-07-10 16:29
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
@play: what' your operator?
I jay0726 | (+3, 0) | Clara, Evita, Mimmi & Victoria | My Pics | Silent, black and white
PlayLots
T68 gold
Joined: Jul 10, 2007
Posts: 4
PM
Posted: 2007-07-10 16:37
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
I'm in Namibia, the phone is not attached to any operator.
I could work anywhere in the world.
Our guys are called MTC
www.mtc.com.na
aatuif
R520
Joined: Sep 04, 2006
Posts: > 500
From: KASHMIR
PM, WWW
Posted: 2007-07-10 17:37
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
So, are you unable to create any new int. prof...
tranced
LG Nexus 4
Joined: Jan 19, 2006
Posts: > 500
From: Santo Domingo, wonDeRland
PM
Posted: 2007-07-10 18:19
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
visit this link for enabling gprs

http://www.mtc.com.na/gprs.php#3
I jay0726 | (+3, 0) | Clara, Evita, Mimmi & Victoria | My Pics | Silent, black and white
batesie
T66 black
Joined: Feb 13, 2004
Posts: > 500
From: London, UK
PM
Posted: 2007-07-10 18:25
Reply with quoteEdit/Delete This PostPrint this post
delete all of the data and WAP/GPRS accounts on your phone, then go to the Sony Ericsson support website and choose the Wap configurator.

then choose the correct options and it will send you the settings, be sure to delete your old ones first as they may be causing you the problem!
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi