Author |
SErbian forum- Srpski forum |
gojnik064 Joined: Sep 18, 2003 Posts: 167 From: Subotica, Serbia PM |
Heh, plagijat. To nam je poznato. Jesi ostavio neki info u samoj temi?
This message was posted from a Nokia |
|
dragani Joined: Dec 01, 2005 Posts: 0 From: Beograd PM |
Zdravo.Nisam, ali moze se videti po datumu upload-a.Nije se potrudio ni naziv da promeni.Hm, kako da postavim link ovde?Tema je za SE K700.
www.esato.com/logos/colour/themeinfo_k700.php?theme=2381
www.myk700.lasyk.net/preview/[....]00-Themes-People-007-Babe.html
[ This Message was edited by: dragani on 2005-12-01 14:04 ] |
djole89 Joined: Jul 26, 2004 Posts: 428 PM |
Pozdrav! Što se tiče ovoga, skoro ništa ne možeš da uradiš.... Jedino ako bi taj koji je uploadovao (legend kolko vidim) bio član ovde, pa da ga kontaktiraš i da to raspraviš... Ali mislim da bi najbolje bilo prvo da kontaktiraš masseura, pa onda laffena da im kažeš da drže plagijat na sajtu i ima odma da je sklone.... nadam se....
@Gojnik Što bre ne posećuješ www.balkan-mobile.com?
[addsig] |
Hvala na savetima.Pogledao sam balkan-mobile, lepo zamisljeno, al` treba to zalivati da poraste .Sve najbolje sa sajtom. |
Pa dobro, treba vremena, svacija pomoc je dobrodosla!
[addsig] |
branky1 Joined: Dec 06, 2005 Posts: 36 From: slovenia PM |
pozdrav!
zna možda koji ali se kod vas može dobiti se w900i i kolika je cijena?
Kod nas u prosti prodaji košta previše a ni jedan mobilni operater ga još nije uklučio. |
Pozdrav Sloveniji.Za stanje na srpskom trzistu poglej ta sajt:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-proizvodjac/Sony-Ericsson/2/2
Izgleda da W900i se ni v prodaji.Kako govorim slovenacki?:)
[ This Message was edited by: dragani on 2005-12-09 13:39 ] |
MATE123 Joined: Dec 09, 2005 Posts: 0 PM |
MAKU VAM JEBEM SRPSKU CRKLI
VI STE KLALI MOJE LJUDE I VI STE PALILI NASU ZAMLJU
ZA DOM SPREMNI!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Vipera ammodytes Joined: Sep 22, 2004 Posts: > 500 From: Serbia PM |
MATE123 u kom si ti fazonu,ajde pali kretenu jedan!
This message was posted from a K750 |
Ne želim da rasplamsavam medjunacionalnu mržnju, pa cu zato samo ignorisati ovaj post...
[addsig] |
marinkobg Joined: Dec 15, 2005 Posts: 6 PM |
djordje1yu na koju foru si dosao do paypal-a... ako mozes da podelis to sa mnom... i reci mi kako se ponasa w800 firmware na k750...
pozdrav! |
Pozdrav!
Ja uopste ne znam o cemu pricas.... Kakav paypal? uopste nisam imao kontakta sa tim.....
A sto se tice fw-a, brzi je telefon i stabilniji, mada nisam mnogo zadovoljan, ima par stvarcica koje mi nedostaju i koje me dosta nerviraju, kao na pr: ne mogu da se zumiraju manje slike kad se gledaju (npr rezolucije 176x220) što je moglo sa starim fw-om.... Ipak, moram da priznam da mi se do sada već jednom telefon restartovao kad sam gledao slike....
[addsig] |
maki101 Joined: Feb 12, 2004 Posts: 207 From: SErbia PM, WWW
|
U principu do paypala ne mogu da dodju drzavljani srbije,
nisam siguran za zemlje iz okoliine
a inace to je servis ebay a za sigurno placanje preko interneta |
marinkobg Joined: Dec 15, 2005 Posts: 6 PM |
ma znam ja vrlo dobro sta je paypal i gde moze da se dobije.. nego vidim covek ima w800 firmware na k750.. to se obicno radi preko davinci team-a, a oni jedino primaju lovu preko paypal-a... zato celo pitanje.. u svakom slucaju pozdrav za sve!  |
Medelin Joined: Dec 06, 2005 Posts: 1 PM |
Hej, nadam se da bar vi mozete da mi pomognete kad od ovih ostalih nema nista
Imam SE v600i koji sam kupila (znam, budaletina) od nekog tipa koga kao "poznajem". Nije mi ni padalo na pamet da je zakljucan ali izgleda da jeste jer mi umesto imena provajdera stoji "invalid sim". Pogledala sam malo po netu i pomocu kodova (>*<<*<*) videla da mi nista nije zakljucano pa mi sad bas i nije jasno... jel' telefon zakljucan samo na originalnu mrezu (najverovatnije Vodafone, mada je i moja sim koju koristim Vodafone ali prepaid) ili... sta?
Nosila sam telefon kod raznoraznih "majstora" ali niko nema pojma kako i sta sa ovim telefonom i jedini dobar savet koji sam dobila je da posaljem tel na otkljucavanje u drugi grad ali rekoh da probam sama pre nego se na to odlucim.
Sve u svemu, moje pitanjce je - kakav to lock imam na telefonu, i da li je uopste moguce da ga sama otkljucam putem kablija (i mozda onih online servisa za unlocking)
Hvala unapred ))
|
|