Welcome to Esato.com


Pages:
Previous  123 ... 505152 ... 676869  Next


Romanian Forum


Click to view updated thread with images




Posted by petrutms
felicitari man. cat ai dat pe ea? din tara sau din afara? tot g4 sau un passat vreau si io mai la vara , sa term cu facult intai...


Posted by bogdan_wrc
trebuia tu sa pui postul 2500!!
urat mah..urat!

merci de masina, anyway
cu totul ma duce la ~8000 euro.
cutie tiptronic, scaune incalzite, ESP, (abs, geamuri si aer condit. se subintelege), 2 usi (asa mi-am dorit) gume de vara+iarna
e adusa de afara. ieri a intrat in tara, si e nemultumita de drumuri..


Posted by bogdan1978buc
Am fost la Cluj, dar pana m-am dumirit, se facuse duminica si trebuia sa plec, asa ca l-am sunat pe petrut, il intreb alea alea, si apoi "bai frate... tu esti din cluj... si eu sunt in cluj acum... bagamiash... tre' sa plec "
Fara incidente, si sa te bucuri de ea! Sa vedem ce solutii de gps gasim pentru ele, masinile noastre

Posted by petrutms
man sa ai parte de ea. de ce ai vrut tiptronic??? e lenta ca naiba cutia si consuma mai mult masina... oricum e masina faina.

Posted by qweta
sal! stie cineva cind apare m600 si p990?

Posted by raduth
In lume (nu in Romania) va fi lansat M600 in mai-iunie iar P990 in iulie

Posted by petrutms
man nu ma mai deprima pls....

Posted by raduth
petruts, asta e adevarul
si apropos, nu mai scrie pe YM ca dormi si sa nu te deranjam si in schimb postezi aici pe esato, da????

Posted by petrutms
tare faza. sunt cam somnambul . acu m-am trezit anyway

Posted by raduth
si tu cum te trezesti cum te apuci sa vinzi detectoare de radar???
Offff, pe unii nu ii ineteleg )

Posted by petrutms
. kiar, cui ii tre detect de radar tzapene? cu cel solare, senzori de viteza, vibratii, etc, raza mare..

Posted by curmurdar
Cati bani ?

Posted by petrutms
vb pe messenger


Posted by mada_152
asculta...la 17 ani ai mei yo ink cred k tot ce zboara se si manak! asa k aminteste-ti k nici u nici nimeni nu s-a nascut invatat!pana acum stiam k,k sa aflu ceva tre sa intreb dar acum am realizat k daca intreb sunt luat de prost!spune-mi tu ce sa fac k sa aflu lucrurile ce vreau sa le aflu!?!

Posted by mada_152
recunosc k sunt k-am agasant cu intrebarile mele "stupide si proaste" si stiu k subiectele pe kre yo le abordez sunt de mult epuizate printe voi," master"-i forum-ului,dar,atata timp kt ink mai exista persoane,mai"invechite",nu pot crede k este teribil de greu,epuizant,sacaitor sa postezi un msg in kre sa ii explici omului ceea ce vrea sa stie!asa k poate k cu toate k nu's yo miezu,nici tu nu vei fi pana cand nu vei stii sa socializezi!

Posted by ciudatelu
Salut tuturor! Imi pare bine sa vad ca exista si romani pe aici

De curand am devenit posesorul unui W800i si vreau sa spun ca sunt super multumit de el!! Pana acum, cel mai scump SE pe care l-am avut a fost K500i... era si el fainut, dar nimic extraordinar. Insa W800 asta e prea tare! Sper sa imi pot permite si un W950 cand o sa apara... hehe!

Si daca tot m-am bagat in seama, as vrea sa va intreb (imi cer scuze daca s-a mai discutat, insa e super lung thread-ul si nu l-am citit pe tot...) ce solutie imi recomandati pentru Yahoo! Messenger pe W800, eventual o aplicatie java... daca s-ar putea sa functioneze si pe access point-ul WAP de la Orange, ar fi ideal... daca nu, e ok si pe access point Internet atata timp cat nu face cine stie ce trafic messenger-ul...

Multumesc anticipat!

Posted by petrutms
un IM calumea care merge pe wap e IM+ , da nu l-am gasit full nicaieri. cam toate celelalte merg pe apn wap ( bluepulse, my friends, cmessenger) dar au refresh la server de minim 1 minut, ceea ce e inutil zic eu. eu recomand temporar pana gasim im+ full sau macar licenta pt el - http://www.airsoftwireless.com/airim/login.wml

Posted by ciudatelu
Rusine sa le fie celor de la Orange pentru restrictionarea accesului la mm.yahoo.com...

E destul de ok site-ul Multam fain! Daca aflati ceva in legatura cu IM+, sa spuneti, va rog!

[ This Message was edited by: ciudatelu on 2006-03-25 19:08 ]

Posted by curmurdar
@mada : Moshu' , daca ai 17 ani nu inseamna ca nu ai minte .. sau sa crezi ca "tot ce zboara se mananca" si crede-ma ca oriunde ai pune intrebarile cu symbian'ul pe K500 si schimbul de memorie, s-ar rade cu gura pana la urechi de tine. Nu stiu cum sa-ti zic dar e o chestie de documentatie .. daca citeai si tu cateva topicuri de aici de pe esato sau de pe alte forumuri asemanatoare iti raspundeai singur la faimoasele intrebari si la multe altele. Eu am stat mai mult de o luna de zile aici pe esato fara nici un post .. doar citeam .. si invatam de la cei "batrani". Si eu sunt cam proaspat aici si nu am uitat cum eram la inceput. Si eu am pus intrebari care poate unora li se pareau la mintea cocosului. Cred ca prima intrebare a mea a fost : "Daca imi actualizez firmware-ul o sa-mi pierd garantia la telefon ?" Atunci abia imi luasem K750 si imi era putin frica sa fac update la firmware din cauza garantiei... Am pus intrebarea asta aici in forumul pentru romani pentru ca nu eram sigur daca la noi in Romania sunt aceleasi reguli ca si in afara privind garantia si am primit foarte promt raspuns, raspuns care m-a lamurit si care m-a ajutat sa-mi updatez telefonul fara grija.
Daca incercai sa rasfoiesti aceasta imensa baza de date (www.esato.com) gaseai raspuns la aproape orice intrebare. Am zis aproape orice intrebare pentru ca nu stiu daca i-a mai trecut cuiva prin minte sa puna symbian pe un K.

Mai aveam putin si scriam un roman din postul asta ... cred ca deja delirez .. e cam tarziu ... ma bag in pat acum. Aaa .. si inca ceva .. cum a zis si Bogdan : ceea ce deranjeaza cel mai mult la tine, mada, e scrisul gen "mIRC". Incearca sa scrii si tu romaneste pentru ca te-ai nascut in Romania si te numesti ROMAN. "K" se foloseste la kilogram nu la toate cuvintele .. si asa mai departe .. stii tu la ce ma refer.
Ia toate chestiile astea ca pe niste sfaturi .. pentru ca asta vor sa fie.

Bafta.

[ This Message was edited by: curmurdar on 2006-03-26 00:42 ]

Posted by mada_152
bine....sper sa-mi intre in cap ca stiu ca nu sunt rau intentionate.oricum,faza cu SE k500i ( asa sa ma scot si io) mi-a fost implementata de unu de la mine din clasa pe care l-am intrebat ce sa mai fac sa mai imi "reinnoiesc" telefonul,ca sa nu ma mai satur pe zi ce trece tot mai mult de el.faza nashpa e ca m-am luat dupa el pt ca din a IX-a si-a tot schimbat telefon dupa telefon si facea tot felu de chestii cu ele (mooding,firmware...) chestii de pe alta planeta pt mine,atunci,ba chiar si acum.si uite asa vine domnu madalin cu fumuri in cap si cu impresii sa-si verse atotstiinta pe forum...oricum,imi cer scuze pt toate chestiile nashpa ce le-am provocat,si uite asa am devenit si panarama.

Posted by mada_152
acum tot ce stiu si tot ce vreau e sa imi duc sorocul cu SE k500i-ul meu pana in aprilie cand voi primi un alt telefon dar tot aici voi veni si voi pune intrebari despre ce ma intereseaza.( asa de interes,da sa nu radeti iara,pe SE k610i,pot pune teme dinacelea ca la W550i?din'alea care pot vedea meniul pe orizontala?)



Posted by petrutms
acu parca e ceva mai bine . poti pune teme flash pe orice tel din seria noua SE de la W550 incolo...

Posted by ciudatelu
Salut din nou tuturor!

Mi-am luat si eu IM+ versiunea demo, m-am jucat putin cu ea... dar intampin o problema destul de serioasa, zic eu: dupa cateva secunde de inactivitate, gprs-ul meu se deconecteaza si astfel mesajele pe care le primesc nu-mi mai apar... M-am uitat prin setarile de date si nu am gasit nici o optiune privind acest lucru... Stiti voi ceva cumva?

Numai bine tuturor!

Posted by ciudatelu
Gata, mi-am cumparat im+ ! E super, mai putin chestia cu refreshul la un minut, probabil daca setez tcp/ip nu va mai avea acest delay, dar atunci am observat ca nu mai merge pe apn wap... V-as da si voua serialul, dar la pornire se autentifica la shape services si mi-e teama sa nu mi-l blocheze, ca atunci am aruncat $20 pe geam Pentru cei care se intreaba: da, merita cumparat!

Posted by oliviaci
Buna...
Caut de cateva saptamani un soft (dar nu trial version) pt Yahoo Messenger pe telefon SE W550i. Am incercat IM+ - trial. A functionat, normal, doar pt 3 mesaje. Stie cineva alta metoda care functioneaza...ca am mai gasit 2 modalitati si eu dar nu merg..
Multumesc mult.

Olivia

yahoo id: oliviac73

Posted by ciudatelu
Buna,

Am pus si eu aceeasi intrebare ieri si mi s-a dat link-ul asta http://www.airsoftwireless.com/airim/login.wml

Aplicatie calumea ar fi IM+ ... costa $20 (ma rog, $19,95) si merita pana la ultimul banut!

Quote:

On 2006-03-26 09:07:08, mada_152 wrote:
din'alea care pot vedea meniul pe orizontala?)




De unde ai luat tema aia? Spune-mi, te rog si mie!

[ This Message was edited by: ciudatelu on 2006-03-26 16:12 ]

[ This Message was edited by: ciudatelu on 2006-03-26 16:13 ]


Posted by petrutms
temele alea nu merg pe w800. am incercat si eu . sunt pe undeva pe net, nu mai stiu pe unde. cat despre IM+.... io mai caut alternative

Posted by DSF
@oliviaci Incearca mig33. Printre altele, cica are si optiune pt YM


http://www.mig33.com/


EDIT: sau BluePulse

_________________
MobileWave.ro - mobiles, mobiles.

[ This Message was edited by: DSF on 2006-03-26 19:22 ]

Posted by ciudatelu
Cine vrea licente pentru IM+?

Am 5 bucati, 200 de mii bucata

Posted by petrutms
@ciudatelu , thanks man. stii tu pt ce

Posted by ciudatelu
Cu placere

Posted by petrutms
frateee, mig33 rulz. inainte nu ma interesa ca nu era yahoo pe el, acuma e the best. IM+ e caca. luati mig 33

Posted by bogdan_wrc
nu am tinut neaparat tiptronic. dar am gasit-o pe asta si mi-a placut..si am zic..why not..what the hell, let's try it!
si vreau sa va zic ca eram mereu against automatic.!
dar acum...dupa un drum Pl-BV...sunt IN LOVE!! deci prin oras, pe drumuri lente, cand sunt plictisit.."D" rullz, iar pe serpentine, cand ma simt bine si am chef + si - fac treaba. da, e mai lenta (oricum nu sunt adeptul linutzelor) dar crede-ma ca merita.
intr-adevar, mai am un seat cu manuala si cand ma sui la ala ..uit uneori de ambreaj..si cand am chef, aia ma multumeste pt "mestecat" in cutie, dar asa mult imi place sa tin mana stanga pe volan, dreapta pe "bancheta plina" din drepta..incat nu as mai schimba-o.
si consumul fata de una manuala e de +1l/100km.
dar daca automata e de old people si gagici, tiptronic (mai exact + si - ) trezeste schumacher-ul din tine!
si cand ii dai kick down si schimba una in jos si pleca tare... hmmm..uiti de delayul de 1-2 sec.
urmeaza chip, jante, angel eyes..si alte mici nimicuri...
oricum..poate nevedem cand la o esato meeting!

Posted by ciudatelu
Mie imi trebe si IM+ pt Google Talk... in plus, ma nelinisteste faptul ca aia de la mig33 imi salveaza parola de la yahoo

Posted by bogdan_wrc
daca vreti mess pe telef, follow my advice: treceti pe symbian sau winmobile:
agile mess rullz. nu am crezut pana nu am vazut!
acum vb pe mess cam mereu de oriunde, fara delay..cu smileys, send files..si alte optini intersante.
si im+ sau mig33 sunt bune..dar departe..din cauza platformei java.
anyway, despre mig33, cautati forumul lui dsf si intrati acolo ca e ditamai discutia despre mig33.
succes.
DSF , dai o bere de reclama..dar vad ca esti cam inactiv pe aici.

Posted by ciudatelu
Intr-adevar... am avut SPV C500 mai demult si am folosit Agile, e super, insa nu merge decat pe APN internet...

Btw, am observat ca IM+ merge mai bine decat mig33 (cel putin asa era in dimineata asta), cu toate ca IM+ are refresh la 1 minut... am asteptat vreo 3 pana mi s-a intors mesajul inapoi pe mig33 Pacat, ca arata super!

Btw no. 2: de ce am numa' 2 posturi? Ca de postat am postat mai mult Si vreau si eu sa mi se vada avataru

[ This Message was edited by: ciudatelu on 2006-03-27 08:00 ]

Posted by petrutms
daca postezi in forumurile regionale nu se contorizeaza nici unu. tre postat oriunde in alta parte . e de lucru

esato meeting, sounds good. pe vara ar fi o idee .

[ This Message was edited by: petrutms on 2006-03-27 08:24 ]

Posted by bogdan_wrc
pai de ce nu? si asa tot tre ne cunoastem si noi.
dar sa stabilim locatia va fi mai greu.
dar vedem cine vrea..si ne punem de acord.
si anuntam si moderatorii esato..ca sa ne premieze!

Posted by petrutms
pt ce sa ne premieze??? locatia... undeva la mijloc, adica nici in sud nici in ardeal, prin brasov e ok ?

Posted by raduth
sau predeal, ca sa ne si distram.


Posted by petrutms
sinaia, predeal , suna beton

Posted by cristi33
Salutere, tuturor!

M-am cam saturat de tradus site-uri si forumuri straine, asa ca v-am gasit pe voi! Sunteti super! O gramada de ,,hobby-sti" (ca si mine de altfel..). Am si eu o ,,problemuta..." A achizitionat recent un A1000 de la cineva care l-a adus din Italia, dar e decodat numai pe jumatate.
Dupa ce am introdus setarile pt. Gprs pt. Orange, am constatat ca nu vrea cu nici un chip sa se conecteze la net. Pagina de start e ceva de genul http://mobile.tre.it...... si mai grav e ca nu pot sa o schimb! Am bagat un programel ,,Default-Gprs account" si am reusit sa sterg toate account-urile Gprs, inclusiv 3-G IT. Am facut un nou account dar degeaba. Nici GPS-ul nu-mi merge cred ca tot din cauza asta.
S-a mai lovit cineva de aceasta problema? Va rog sa-mi raspundeti!
Multumesc anticipat.



Posted by petrutms
da da, e veke problema. telefonul e branduit cum se zice .resofteaza-l la un service calumea si se rezolva. Vezi la connex sau germanos, daca nu ai d-astea de cartier

[ This Message was edited by: petrutms on 2006-03-27 18:27 ]

Posted by cristi33
Mersi..chiar ma gandeam sa fac lucrul acesta..eu am un soft ,,nebrandat" pe calculator dar nu am cablu de date de ala special in care intra alimentarea....Multzam fain pt. raspuns...

Posted by curmurdar
Daca tot vreti la vara sa fie intalnirea .. de ce nu veniti la mare ?

Posted by mada_152
am si io o intrebare la cei care se pricep la programul de mesanger " mig33"
as vrea sa stiu tarifele percepute avand in vedere ca folosesc o cartela PrePay Connex Smart,nu am acces GPRS....


[ This Message was edited by: mada_152 on 2006-03-27 21:49 ]

Posted by bogdan_wrc
@cristi33:
la A1000 GPS nu are treaba cu internetul. te intreaba daca sa se coneceteze..dar nu are legatura. mie imi mergea GPS chiar daca nu aveam setarile facute pt net.
am zis sa ne premieze..pt intalnire..
eu zic ca inspre BV e ok.
dar mai la vara..sau cand?

Posted by raduth
cristi33, esti din Bucuresti?
ca si eu am A1000, este al 2-lea pe care il am, se rezolva cu o resoftare.
stiu un prieten care lucreaza la un service si mi-a resoftat a1000 si merge perfect, si wap si internet si mms (precizez ca sunt pe Connex).
Nu vreau sa pun nr lui de tel pe forum, dar iti dau adresa lui de email:

catagsm@gmail.com sau catalin@gpxmobile.ro

Mentionez ca a avut si el Mot A1000 cateva luni.
Service-ul este undeva pe la Gara de Nord.

Legat de GPS, de asemenea depinde de versiunea de soft care o ai instalata.
De ex, lui bogdan_wrc am inteles ca i-a mers, dar mie nu imi merge, in momentul in care incerc diverse softuri de gps automat incearca sa se conecteze la un server de internet, ceea ce nu ar trebui sa faca.
Eu nu prea am nevoie de GPS, asa ca nu m-am chinuti sa il resoftez cu o versiune de soft care sa il faca sa ii mearga GPS-ul.
Spor, si daca mai ai intrebari te astept


Posted by bogdan_wrc
pai eu am facut singur update la softul unui a925 si a mers.
nu mai stiu exact siteul de unde l-am luat, dar era ceva cu symbian users..etc..daca ai cablu, cauti softul si faci singur. ca e simplu.
eu am acum un moto mpx220, si la fel, am facut update la ultimul ROM asiatic singurel ! am downloadat rom-ul , programul de conectare special pt update...si voila..

gps se conecteaza la wap pt a downloada harti..etc.
atunci cand se conecteaza ii dai accept si oricum nu are treaba.
GPS tre sa mearga, doar ca dureaza mi mult pana se conecteaza. si tre sa fii in aer liber. neaparat.
aveam si soft si harta pt a925. si mergea. doar ca harta era de europa de vest si de la sibiu incoace era alb..


Posted by raduth
acum 2 ore am facut rost de un SE W900 de teste, cred ca o sa il am cateva zile, este super tare camera, playerul, radioul, browserul de html (desi nu se compara cu cel al lui A1000, touchscreen si vede flash).

De abia astept sa il butonez mai mult acasa


Pages:
Previous  123 ... 505152 ... 676869  Next
Click to view updated thread with images


© Esato.com - From the Esato mobile phone discussion forum